SHARING EXPERT

Title: Chrissy & Veachy Little sister Cocoa Same McM

What away these two fool sharing one of them clown ass VG boys everyday the cocoa girl on fb throwing words on Chrissy about taking her man and how that’s her boo and Chrissy everyday on fb and ig posting about him know that she is sharing him can you say man clown even last night the two of them were throwing words via fb but cocoa deleted her statuses

image_1

image_2

0 thoughts on “SHARING EXPERT

1. But no wah day Cocoa and Daymeon deh? Cocoa meck har bigga sister dem a pim har to dui highest bdder so dem can stay relevant. Dem seh dem and Steph Platinum was fren and all a StePh man dem hook up pan dem fren or family even while she was here. Cocca need fi go sidung and go start college. That coochie need reThreading already cause from last year till now di man dem no stop haul and pull har.

Chrissy is how muuch man your catalog can hold? Fi a young gal it sees like you a malfunction cause your freakiness tunn up and di man dem not staying..

2. so cocoa all the dick u getting no man nah buy you a lil hooptie yet bitch your a waste of time they don’t take your ass serious a bus you take or beg ride.

3. damn she grew up anyway, id there not any other men in their world? goodness just recycled community property.

4. Chrissy what goes around comes around, sameway she love hide and f**k people man too. And run and tattoo on every. Man name pon are crawly AIDS body. But wait she and bra by Dem nuh big friend lol if I laugh I pop up. Chrissy go and sit your ass down and worry about your child a Jamaica.

5. To me Coco look better than Chrissy. Chrissy need to go get it together. Chrissy you been there done that and you need to put your pussy on a chill. Chrissy Yuh f**k man and woman. And what away you and big pussy tyesh love fu$$k in group. You f****** a friend and she f**k a friend but god please come down and clean up dem young woman Yuh. That’s why everyone out there should be careful cuz I know a couple other girls talking to these guys I don’t know what’s wrong with y’all females running down the same guys in dancehall especially with girls that they name call on HIV / AIDS…. did you see the video of Chrissy put up with the man biting on her rat looking ears all him must f**k man cuz in the video I swear to God I thought it was too man..

6. These man dem nasty nuh f**k cause Chrissy would be one ole nastiness would never f**k and let’s talk bout the nastiness show time gal dem discussing yuck some man brave eno oh gosh

7. But hold on mi hear she dem lock up two a di YG boy dem fi gun charge last week Friday night. Granny Taylor A.K.A Antoinette Taylor a f**k the same YG boy too. F**king man clown dem. Dem worst ting di boy nah gi dem shit! dem just a run dung hype! Unnuh bette guh look bail money fi unnuh man dem.

8. I thought Chrissy was with the child molester Dan Dan? An that Angel is already washed up and will be parked & pregnant by next Summer. Cause the amount of man name dat call pon dat girl. Not that I expected much better from her. I mean look at her sisters. Smh

9. Da cocoa a shit house dont own shit neither do chrissy dumb young broads not even dem own place dem have a live wid dem madda dutty gal dem yah just f**k and go dance sad sad cases

10. Crystal you finally can show who you deh with, you no stop show off bout bae this bae that. Lol. But why you couldn’t show your other man them. Wait a people man you was f**king.

11. Di whole a dem broke careless gyal deh a deh wid di same man, Chrissy, Coco, Granny. Dem need fi guh luk bail money fi di two YG boy dem weh get lock up last week Friday fi Gun charge.

12. Mi caan manage how these grown ass 21 and 22 year olds here so wutliss fi lay down wid certain man mi coulda see if unu a likkle gal but legally you girls are grown and educated why the hell would you settle to live a life as such? Mi see dancehall down grpund girls but a unu need fi get do up cause unu just foooolll fu unu rass age if mi like yuh mi wouldn’t follow inna my sista foot step dem chrissy you should be worrying about getting your son up here so you could take care of him not about man.cocoa don’t have a chic or a child and dont do ntn bit stand inna dance with her monkey sisters SMH DONE

13. The one tyesh a one big hypocrite she run from one status to the other what kind of friend are you to Chrissy. You need to tell Showtime the truth how you tell Chrissy all type of things about them. What kind of friend are you.

14. Smfh all of this is one big bag of s*** tyesh and Chrissy live together and Dem have that house as one big f**k house. The too of dem need to be together… Tyesh leave her first son from he was 3 months in Jamaica now the little boy is about 15 to 16 years old if I’m not mistaken. From the time she been in America she never even step a foot to help that little boy. Tyesh shame on you. Chrissy and tyesh a too big f**k truck. Tyesh If I was you I would go and sit in a corner cus not even the sweat in your body want to be with you lol. Gal sweat hard I don’t know how man lay down with you. Smh

15. Cocoa sister Munchie is f**king that same yute brother his name Rasta British on ig so I guess they are keeping it in the family lol two brother ah f***k two sister and Munchie fi shame ah f**k dem Likkle bowy deh dem all ah bunch ah waste matters

16. Why unuh always a try meck enemy fi ppl?. Tyesh no affi tell Chrissy nutten bout di showtime that Chrissy doh already know. They all know ppl in the same circre. You hate Tyesh soo much you wah ppl do your dirty work for you ah zutopeck? Stop carry kocki feelings and ask Tyesh fi some tips on how to keep getting these men that were suppose to scorn her. No matter how much scandal unuh bring dung pan har di man a run to har instaed of running from har. Tyesh is madda and fadda fi all a har kids dem. Since she nah look pan har son, please to tell us who feed and clothes him and make sure he is still going to school. Mi rate Tyesh ova you, cause you no see she a run behind no boy fi mine har pickni she suffa wid dem. God always ah bless har no matter weh you try. How unuh fi seh Chrissy live wid Tyesh and unh claims seh she live pan ppl floor? Do some fact check and enlighten us the proppa way. Bad mind is a serious sickness. Tyesh no have a pot fi piss ina but every day unuh wake up wid har name pon unuh tongue. Go get a life cause she a work pon fi har own. Unuh notice seh unuh see har less? It’s all because she has matured and moved passed non progressive elements like you.

17. Tyesh me need you fi find a man and not dem boy yah weh wah be man. Di boy when all a unuh a war ova lap dem frock tail like gal. If unuh piss di next woman know. Rasta Britsh and Versii ah di biggest mampala. Me cah believe unuh a war ova dem bwoy yah weh have unuh like puppet and ah laugh and chat unuh when unuh exit. First warning sihn should abe him baby madda weh fava king kong. You coulda tell seh a chu likes meck him even look fi har way. Certain gal you nuffi go behind. Please to start look outside a philly for real men. Norristowwn, Media, Harrisburg just to name of few places wid less wutliss man.

18. Showtime ladies neede fi change dem name to “Friendly pumpum Ladies”

Imagine instead unuh teck up unuh teck dung. Di YG boy dem brukk and dutty like and unuh run gone roll up wid dem like unuh a get something.
    Zulieka, imagine you ruin gone sleep wid Junior, Steph platinum first bbyfadda and you and di girl was parri. Is time that hr har ur grass wah bunn bad? Stop jump from brukk man to brukk man and go find a man fi mine u and he kids.
    Veachy mi have no words fi u ,so hol dis. Brian and Burgs are like best frens and you ah roll up wid him? Brian juss have 3 baby wid 3 diff woman and you really jump ina dah fire deh? Brian and Shala been swapping sex and u always a laugh ina Shala face. wow. Veachy you fi name hypocrite a di year.
    Munchy you and Rasta British shoulda never exchange words cause you know him a whoring Tyesh a deal and you jump ina di mix? No man unuh blood bitta.Me a wonda if unuh get a thrill fi sleep wid man and smile up ina dem woman face.
    Cocoa you and Daymeon Steph platinum baby fadda only exchange service? Cause now you claim Versii and you know him deh wid Chrissy and Granny Taylor.
    Di sad part about it all a dem gal yah smile up ina dem one anada face and a teck di same man. Veachy you are sewage cause you either jealous a Steph or want har man dem meck you no stop line dem up ina you crew.

Tell unuh man stop chat unuh bizness or a biottch like me wouldn’t hear or know it.

19. Lol @ GET A LIFE A.K.A TYESH.. girls stop try mak Yuh self look good you are the biggest f**k a girl in dancehall biggest disgrace the biggest everything. Hold up wait a minute something catch mi eye did you just say take some steps from tyesh lol if mi laugh mi busssss gas ctfu girl bye… stop fooling yuh self yuh just start doing something fi yuh little boy. But I don’t knock you down at least you start after many years of not doing.. one thing I hate you for how do you manage to be in America so many years and not trying to get your son where you at? Girls stop typing cuz you only mak yuh self look more worthless. So many men and woman yuh f*** not even one of them could help you get your son up. Worthless piece of s***. Keep big up yuh self cuz not even your little girls you have around you you don’t even see to it dem go to school other people send dem to school. Get the f**k out a Yah so.. Bill a foundation fi yuh kids b****. One big f**k a gal… Chrissy one big advice keep your eyes open on this gal she will laugh with you and eat yuh up behind your back… she always hashtag yuh wig. #WhatsApp #message it lol.

1. Dumbo I am not Tyesh. If I was i’m sure She would use har name or adrees unuh pan har FB. You obviously have a bone fi pick wid di gal Di hate is real. is not Chrissy alone you fi pass message onto. Reel out the rest a ppl weh she chat file . It teck 2 mouth fi chat so if she a Chat Chrissy you did ina di converstion to fi know that much.
      Stop watch di gal life and go fix urs because i’m sure urs is no better. Going to sleep wid all that anger and stress is only shortening your life span boo boo.

20. Who gives a f*** about smell bad tyesh s*** hurt her bad because it only mak she a speak out loud)))))))) lol. No mi can’t go sleep cuz she is green and mi can smell her all over here.. Tyesh stink like s***… And yes mi a go chat her cus she chat everybody under cover. Tyesh Yuh stink..

21. Dem same gal deh pose like them a somting inna dancehall. Like dem say…DON’T BELIEVE THE HYPE. Mi Neva know a suh dem loose. It’s not a good look ladies. Unnuh haffi shut down shop first come back from this one. As much as unnuh a f**k n a munchie one a drive. N have up picknie not live in u modda attic? Veachie…u fi stop. N mi can’t believe unnuh bring cocoa come where har out…shame shame.

22. Me nuh KNOW we di whole a dem a hype over the bleach out skin boy dem fah. Dem not even secure in the skin them in. Dem pocket nuh secure either that’s y no gal nah get shit. Some a rent wah one room n share the bathroom n kitchen. N some still live with dem mother. Kmt. Weh dem a go gi u but dem baby penis…Brian n versii. Weh all the money deh? Dem can’t even bail out the two yg boy dem. Dem boy deh a poser.POSERS MI SEH!!!

23. So nuhbody nah chat bout burgs inna jago dance wid him wife while keisha glama looked A WHOLE MESS n now she deh pon fb a post bout respect in relationships bitch u a side chick unu daughter a side child so biatch plzz u always a try proove burgs love u NO he loves that both of yall deal with jis love like ass

1. You just want to chat keisha glama for no reason. She wasn’t at Jago party and neither was tracy. Burgs was in there alone. Stop tell lie and stick to the subject

2. Keisha is his wife DUmmmy.. Tracey is juss the molly maid that wants to stay relevant. di mount a time Burgs gi she bunn she shoulda been throw in the towel.Everytime she put up a pic proving she only prove that she is still a doormat.

As far as side Child, all 4 a Tracey Pickni dem is side children. Ppl man she breed fah each time. Burgs was smaddy man too and she knew his woman personnally. Tracey Whole family Love being Sides from Mumma go right dung. Dem breed fi ppl man each time them neva have an original man of they own.Unuh ;leavre Keisha alone caus e she no mememba unh set of waste matter. deport unuh self.

24. Who cares about keisha no glam and dusty burgs.. NEXT.. Blackie why yuh nuh start rub?cause since the last baby yuh look like yuh have black patch here n there yuh need fi even them out donna all look betta dan yuh tighten up girl

25. Unuh stop change the topic. Unuh Neva see the BWOY dem a jago party like dem shame fi people see dem! The one tyesh and Chrissy inna corna a Gwan like video light is meant for them, Chrissy did look crawny and stink and tyesh never look no better. The BWOY them nuh clame neither and the funny part is munchie which is supposed to be the matey stand up right there. Munch u need to put down certain things. It don’t fit u! And the one granny a walk like she look good, bitch you UGLY!

26. Since when munchie and Max left ?!? YG Bwoy dem need fi inna dettol cause not a bloodclaat anything weh touch tyesh can touch me.atleast d man dem have up dem likkle room cause dem crawsis gal deh cah bring dem nuh weh but pon ppl floor

1. Mi glad you ask when since Munchie and Max left. That shows you how nasty she is. Every minute she a sleep wid smaddy else man. Mi see why Dainty di wah fix har up proppa. Brightt ah smile up wid di gal and ah hide and teck Pelpa. Tyeash u nuffi smile up wid that smut or smile up wid har. Girlfriend Munchie need Dettol too. cause hear you have it, She a share di man Wid Tyesh and neva care bout di flees weh she ago ketch.lmao.
      It look like di man dem love di floor too cause Munchie have har Chicken coob and di man still go sleep pon floor every night wid tyesh. Di whole a unuh wah roll ina barrell and light. Max a whore dung di place nad Muchie a run neck and neck wid him. When last unuh go get a thorough checkout.

27. Lies lies,Since unuh a watch di gal dem Puss Puss soo much You neva see she a is di Rass and Chrissy and Tyesh come out a di same car? GO look back at all the backgrounds and see how far di man weh everybody a share did deh. Lmao Can we please start putting up some ppl arguing ova some money, This community buddy thing is going way over board. Tyesjh Please to find a man that is willing to be faithfull and a father figure, Munchie Please to go find a Daddy for Milan to look up to and respect and stop walk and grine off all ah di lickel young bwoy and think dem nah buss your secrets. Mi see why max leff you fi good.

28. Time unuh tek a worry bout the ppl dem wah nah worry bout unuh mek sure fi unuh liife sort out unuh just a hate pon the ute them wah a do them thing ask unuh self this wah the ute them do unuh philly is a bunch a grab inna barrow…thats y mi nuh party deh

29. wow this gal cocoa name stink the road! Every where mi go I hear the gal name! Didn’t she just come to Philly? Please do yourself a favor and don’t become the hoes your family are. Not a good look!

30. Dutty rasta british,all yu do a trace and throw words pon yu fb page. Yu cumin like a big stinking ole gal. Guh clean up yu wukless life yu Ole shit pity.

1. Dwl. you madd cause di man nah gi you no more play or wah? funny how di boy dirty now but when you did a wine and suck off di dirt you was unbothered .lmao . sewage rat go get a life.

31. C-rock a.k.a rasta British come tell the ppl dem how yu bit up bit up mi pussy. Guh learn fi suck pussy and Don’t mek mi send in yu file

32. Bwoy sum a dem gyal yah really BITTA! bcuz di boy dem nah gi dem nuh knowings dem start carry belly fi di bwoy dem. Unnuh low di yute dem an guh try fi hol a man. my girl fi yuh pussy did tight him wuddn affi bit bit it up, smfh. UNNUH STOP CARRY COCKY FEELINGS FI YG DEM!!! YG TO THE MUTHA F**KING WORLDDDD!!!!!!!!!!!!!!

33. If him could a f**k him wouldn’t ha fi suck.c-rock we know seh a u a type and a defend you self.nuh gal naw pick up fi u pussy mouth.

34. I can’t believe this YG Buoy dem a fool by the way I heard that the other one came out of jail a who really tek him out because mi know a knoe granny because she was just a one night stand are a the ugly gal wey him use to f**k she a wah next one them gal yah need A beaten …..and buoy them no want them

35. MET!!! Its been almost a month now sine u post this. Don’t tell me there nothing else going on in Philly dancehall!!! Post di story dem and stop borning up di ting, jeeeezzzzzzzzzz

36. Ppl really nuh have ntn fi do….this post mad old yall still on it yall really out for these YG Boyz seemz like they the real heart breakers cause sound like alot of yall females bitter

37. So unno nuh see how di skeleton granny Taylor and rose di war boat Yankee a par again…wey is har twin safi.. Safi sey she can wait fi gid a hol of di whore out gyal

38. Rose Rojo the Yankee who love get lick mi hear sey K.C a kill it before him get suck off… you know ow fi choose dem… your pussy come in like salt.. Jail pussy yuh ah keep kevin all now poor likkle kc from YG..MI see why Hotpot ah go breed up and marry one next yankee.. well at least him did buy yuh a house and car so yuh a get something more than a f**k and baby.. so why ya ago f**k di Yg boy dem him cyaan give yuh shit… dunce Yankee gyal

39. New news please… this the same girl that was mixed up with the Dirty barber Dave and Coleen, She been quiet after the embarrassment her baby father give both of them.The Yankee just don’t know how to pick them. Well at least she get a house and car.Rose seem to can’t ever stay from the parasites.She a pretty girl and always dress well and have her own but a idiot for them boys. Barber even a breed Andrew Chevanni niece now that is news.Coco and Granny a give the Yg boys a 4 some after her b day dinner she’s 20 and her pussy old before it young.Kelli,Daymeon,her sisters and fat ass cousin and gay cousin, Granny and dumb woman Chyna, Yg boys all eating and drinking. I heard the five of them left to go f**k Bryan Yg,Verssi,British Granny and Birthday girl

40. These hoes! i swear and these BROKE niggaz! Chrissy, Granny, Coco and all the other dancehall trashs all played mattresses.

41. Bryan ah di biggest fraud inna philly , him broke liv off ah woman wit him maintenance job , but deh inna every party er week mi hope seh him cyan support all dem pickney dem.British need fi change him name to bitch caus him act lik one likkle gyal . Versi mi nuh hav nun againist yu but mi hope seh all dem BMW pic yu ah post ah ur vehicle dem.Mi nuh understand unno ppl inna dancehall ah pose seh like unno rich but live inna 1 bedroom apartment in west philly . please own unno belongings before yu stun. Granny look lik one ol crusty dog mi nuh understand wah dem niggas see in her , COCO need fi stop act so stuck up it no cute at all.Munchie need fi stop be so hungry fi attention , just ah post pure foolishness pon fb gwan take care of that old woman and yuh dawta,veechie ah where yuh deh gone mi nah see yu inna long time , ah who lock yuh dung inna di house bryan or junior ? yu need fi leave bryan alone unno dont match one bit.

42. Bryan ah di biggest fraud inna philly , him ah liv off ah woman wit him likkle maintenance job.mi hope seh him cyan support all ah him pickney dem,mi wan know how him find time fi go out evry weekend ,him nuh need fi ah babysit ? mi did think him hav better sense den a breed up all dem gyal.British fi name bitch cause him act like one likkle gyal,Versi mi nuh hav nuh againist yuh but mi hope seh all dem BMW you ah post is yours.all unno ppl in dancehall just a pose up like unno rich but live inna one bed room in west philly ? unno need fi stop rent then stunt.Granny look like one ol crusty mad dog ,she need fi stop pose up like she cute becuz hunni yu are not . CoCo meh nah lie yu have some potentional inna yuh look but yuh attitude just make yu look so ugly hunni , yu have no reason fi be so stuck up mi swear.Munchy ah why yu so hungry fi attention? evry minute yuh just ah flood mi timeline . gwan go teck care of yuh patient nuh , some tell me something ah wah you gone do wen she dead ? that mussy y u still ah live wid yuh madda . veechy ah where yu did go ? mi nuh si yu inna long time girllll which one ah di man dem ah lock yuh dung bryan or junior? mi hope seh yu nuh think bryan wan yu , unno dont match at all , but wait ah where yuh work ? becuz mi nuh say bryan soon want yuh fi mind him an all of him pickney them.

43. But wait only 1 of dem come out of jail. The big bleach out 1 with all the tattoos come out but what happen to the next 1. Weh the next 1 deh. Unna Neva have enough money fi bring out both? YG. Bowy veechy hope yuh nah breed fi Bryan why yuh nah come a road. Unna dash out the ” every gal rasta business nuh! Me deh a work and bored and want some laughter.

The YG boys dem come in like B2K after a while dem a go get stale. YG get unna lil fame now Cus soon it will be over