16 thoughts on “WHERE IS BOB

1. I’m laughing at these comments because when dancehall people are missing them either deh a jail, coffin, or hospital. I gather it’s one of the first two.

2. Mi hear say him beat up the ex side gyal him have she call police him go court and sign deal that him can’t get into trouble for 1 year if he do then automatically he will do 1 year prison time. Inna the same week him make the deal him gone inna big store gone thief the store goods he got caught that store when u get hold they call ICE same time plus he have to do the 1 year for the deal. Him shoulda build so now unit ravas upset him can’t get no half price clothes anymore him a try style the gyal on social media bout a fi her fault like a the gyal send bob go inna the store fi theif unu fi look wuk and stop theif just fi hype inna brand pon people

3. Well kiss mi rass,him sign something like dat an still gone shopping maybe him think thiefing exempt from the Deal. Maybe him think a only if him lick her

4. Now I see why I haven’t get anymore of his bathroom pictures showing me his Itsy-bitsy penis‍♀️Ain’t going to lie he gave me some Zara stuff and credit from Bloomingdales but still never give up mi Coochie thou Sorry to hear bob but I guess your finally free from that annoying wife calling u down (stalking u)

1. So he send you the immature hood, Zara tiefing goods you never sleep with him but you know his wife no stop call him while he was in ur company smh gyal/bwoy you a wicked

5. Alllllllll mi know ICE going to be at Unit aka mr chin party to pick him up too, he’s a big theif too he don’t need bob becuz bob teaches him how to theif clothes that all they do all day n then go on ig n make this big status like they got a 9-5

6. LMFAOOOOOO UNU TOO BLOODCLAUT NUFFF UNUH WILLP NEVER KNOW AH WAH GWAN WID BOB HIM NAH THIEF NOTHING AND HIM AH WALK AND A BREATH PERFECTLY BLOODCLAUT FINE AND AH STILL GET HIM TINGS DEM SAME WAY UNUH AH TALK BOUT ICE UNUH JUST WAH WISH BLOODCLAUT ICE PON DI MON .. !!! WISH ICE PON SOME AH UNUH MADD AND FADDA AND SISTA AND BREDDA WEH AH TRY FI GET DEM PAPERS AND CYAN TOUCH BACK YARD .. SUCK UNUH STINKING MADDA FROWNZY PUSSY WEH SHE PUSH UNUH OUTTA .. BOB GOOD HIM LIFE GREAT AND NOOOOO HIM NUH THINK WEH UNUH THINK HIM DEG ..!! UNUH LOVE CHAT AND JUST AH CHAT BARE F**KING F**KERY AN NOT EVEN KNOWWWWWWE!!!! WEH UNUH AH CHAT SEH BWOYYYY MI AFFI LAUGH !!! Jesus!!