CESS BEFORE AND AFTER

18 thoughts on “CESS BEFORE AND AFTER

1. And that pic with him on the bed, he’s trying so hard to prove that he’s happy when anyone with an ounce of sense can see that he’s far from happy. This is what happens when yuh kill yuh woman with bun and never know that the table would turn.

2. He aged about ten years since the bun while Yoli looking younger. I am not sorry for him, what goes around, comes around.

3. Cyaah even look too hawd pan him pic star di shit wah a come offa him aura.
    Das why man must behave… Who is gonna take you up now with a dead hood and so much pain. Fuck pan him geeit whey. Someone give dis man some parrige.

4. and folks this is the main reason why ppl should not expose their problems pon social media. Right now he could of been well hug up with his wife and no one would of know what they went through.

5. This is just disgraceful!! All of the so call man dem, the married man dem to, love to cheat and can’t tek cheat.
    Same so Rosie hotting up fi har baby father head, the married man ….bout him a tell har that shi can’t go road, can’t do this, can’t do that!! Wen mi ear har a talk, mi laugh after har!! Gal the man married a tell yu fi do what!! Dem gal a haffi listen cause she need to secure the bag.
    If the man don’t maintain har….goose nam yu suffer…..settle ya Rosie. Yu have 2 kids fi feed. Settle fi the life style. Yu get Apt and car and travel the world 1st class. This is what yu sign up for when agree to date the married man. Rosie yu still check your position cause the last time yu didda sey him soon come back cause he tells you he love you…..raaasssy

6. KAKAFART!!!!!Rosie’s stalker is back at it again..Mi Bombo!!!U know what…cool ,use up ur free speech mumma…but mi done Cuz mi willing to walk away from madness when mi seet!!I strongly advise yuh get help to cope with ur unhealthy obsession with Rosie! :malu2 :nerd :hoax2

1. Shut up Rosie. Yu vex cause yu fren dem cant keep dem mouth or the people yu run ur mouth to. shut up and stop chat shit. yu fool fool like bat! nuh body a stalk yu or obsess with yu……yu a the stalker and the obsess one. When yu go outta yu way fi mash up the man home by calling him wife! yu really tink him would left him wife fi a bat like yu. baby nuh ole man again! just believe that God blessings fall on yu. get a life and go learn fi read and be independent! wukless gal. stop use yu body fi get money. him wife shouda be a different women fi dun yu! yu bright and outadda