BUBBLES SEH SHE DONT DO FAKE

18 thoughts on “BUBBLES SEH SHE DONT DO FAKE

1. Anybody can zoom een an mek out di price pan di receipt mi neva bring mi glasses.

2. Can you get your own man? Stop f**k off married men. Voodoo nd Ricky community cocky naave nuh shame. Show d receipts fi yuh lumpy batty nd breast weh mek yuh fava Oprah before surgery. Try tell Indy she lucky fi tek 2 f** off voodoo nd cut wid Classic hard earn working money now she pree Lizard fi suck him way frm d ugliest man royal glama gyal weh buy nuff ally express stock

1. Indy is already f**kin Lizard friend Smokey stop making up shit and you call the girl ugly because she black and don’t bleach you must of tried to suck way Lizard and Voodoo and they never want you

1. Bitch mi seh Lizard she try suck way. Not caw she nuh bleach mek fi r come fava cookie monster 2.0 she ugly nuh bbc. Mi neva f**k mi fren man caw mi love r like cook food. Party less. Mine yuh pikny. We neva rate yuh yet. pop dung tare draw duppy fix unnuh wig.

3. When you get a chance buy something i would eat my heart out fa. This is everyday wear and ugly to boot.

4. What exactly is she showing us, is she the one without a car, smh. It would make more sense if she was in the fake stuff with assets, real assets, (better yet wear what u can afford). The rappers, DJ’s and entertainers have millions of dollars, so a grand r two does no damage to their wallets. If u have to scam or steal it, if u r saving paychecks, r charging it, u can not afford it. Tell me again what is she showing us, come on my people

5. Kmdt all now me a strain me eyes from she dash up receipt on her IG page, and all now I can’t Mek out a price dwl, Fake, Fake, Fake wooiiee, y u no dash up receipts for the fake Gucci bags and the fake YSL bag, big tuff woman wake up out the dream land you’re in, and face reality u shit them fake just like u body , lol go ahead and block & delete me cause me talk the truth. LMAO.

6. Well go ahead and buy a f**king car then I stop begging for a ride f**king bum bitches that wear thousand dollar or $2000 shoes does not back for a ride It’s just the principle behind it

7. Bubbles you want to be like shauna loving life and wingy so bad don’t wait till you too old to do the surgery if you just look hard and fava man not to mention cash she start get naked now for a big 40 add year old cash wid young kids do better that fake ass tummy tuck belly button make my stomach turns and the concrete fake ass please all when yuh beat yuh face it don’t help you and yes all those bags you rocking is from bobbete daffy black woman you only pay half off so stop acting like you rich it’s scammed things and all the name brand yuh wear you and bubbles still fava idiot two old washed up old woman who think they popping look pon susan she get belly and breast and a lead uno bubbles just hard fi fix Nah lie still cash yuh cah tell nuh body yuh nuh cute enuh dwl yuh captions dem Bowyy favor a rusty metal Ashley you have a degree and turn round being a street vendor walking around Philly with clothes inna car back and a sell you a dumb low self esteem gal better yuh did guh inna makeup or sell some bundles alie express clothes momma must be proud of you taking care of a convicted felon that beats you up and stay in jail all you daughter childhood he was gone better you had stay with the ugly dread all you have to show is the fake ass bubbles took you to do and juju still out here f*king down the place

8. GUCCI must hate black people, mi nuh think they made the brands fi uno nuff ass black people. Damm fools, white rich people nuh care about brands, those same brand names are all made in china, those same so call brands names not even last fi a year. Name brand designers are using the same inferior products and still making a kill off black stupid people. Uno same uno lead the fbi n cia to uno door step a lot of times, uno same one call down death pin uno self. Nuff a uno owe people money n a post up crap, das why people kill uno sometimes, because uno pon social media a hype over old cloth and old shoes n owe people n a tell dem uno broke n dem see say a lie uno telling because uno on social media a brag about wat uno buy. GUCCI looks so ghetto now a days, too much black low life, broke ass people n nasty rappers wearing gucci.

9. I still don’t understand what are your priority in life clothes and shoes is that the whole point of posting the receipt us as black people our priority are so f**ked up you can see a white man sneakers dirty as a bum and when you check it out this man is a millionaire us black people Will use our last to impress people that don’t give a f**k about us :tkp :tkp :tkp