BEEN THERE DONE THAT

Whoooiiiieeeeee Lisa lee plus tax one bag ah dem baby fada spotted again snatching souls. Poor girl doesn’t even know seh ah one gal Clown she ah walk and claim. He barely looks in the camera lawd. How many kids does he have now cause he’s only posting one and boyyyyyyyyyy are there plenty. Pray Fi likkle sense Fi my girl cause I don’t even think his last kid mek one good and hes on the prowl again. Ladies beware.

LL

0 thoughts on “BEEN THERE DONE THAT

1. Question…did he move out of him family dem house yet dwl. I believe it was his mother and bredda him live wid…yet him out ere a breed. Try so hard to be like Paul Range…as if him a smaddy fi look up to.

2. Question…did he move out of him family dem house yet dwl. I believe it was his mother and bredda him live wid…yet him out ere a breed.

3. Senda yuh an fi di man inna di pic did deh at one point? No offence mi nuh know unnu mi just curious cause when mi a read mi sense some chemistry between you two