WHEN PEOPLE HUSBAND GET BITTER

Gn pinky! Yuh ever here the saying “when yuh a dig hole dig two” mi seh dah girl yah deh wid the married man couple years well and dem never use to hide cause she very dry eye and recently just have a baby fe him to. She use to pick trouble and hype up pan the man wife a road now things get sour between she and the man and the man leak a bag a pics and video wid her a finger and f**k herself inna her ass wid dildo. Such a big disgrace .couldn’t feel comfortable having that video inna him phone and now the wife get the last laugh and mi hope she learn her lesson going forward.

5 thoughts on “WHEN PEOPLE HUSBAND GET BITTER

1. She is not to be blame the man in this situation is a fucking bitch and should get a fat shot fi weh him do, y’all fuckers think it is cute to post something private like that to disgrace the minimum over here for that is 5 to 10 so stop blaming the gal the man is a bigger bitch fi weh him do. And so what if she tek a next gal man because me know nuff a unnu ova a dweet has we speak so a full time unnu stop bloodclat cast stones. Just lift up yuh head and dont be so fool fool next time.

2. No rass reason fi rejoice pon this! Not one damn bit.

She is no longer a mere mistress to the XHEATING ASS HUSBAND! She is THE MOTHER of his damn seed and FOR THAT him owe har some damn respect!

Girl, if you iver here reading this…GO STATION GO LIDGE COMPLAIN AGAINST HIM FOR SCANDALING YOU! LAWS IN PLACE FOR SUCH A LIBELOUS ACT! TORT LAW WE RUN PON!

Wipe that smile off him and him wifwe face by having him pay you damages for that public disgrace and go child support pon him bumbo.

No more pictures and videos going forward. Yu have a right to you sexual pleasures, but yu don’t have to record it!!!!! Good luck!

Senda gwey an lo de gyal! Or yu a wife who leaked the videos and pictures?!

3. di wife is a full ediat if she still deh wid him and ah laugh after she regardless a wah she do….miss yuh husbnd love fck batty

4. I don’t know with everything how any woman can meck a man video dem. Not even if him is mi husband of fifty years him can never video me doing anything seckual.

The man is very rotten to do what he did. Revenge porn is a crime and she should report him to the technology crimes dept.