SO WHERE IS DI MAN PIC

Taffari me and you a good friend but mi can’t bother wid them obeah argument yah so mi really want to know which 1 a them yuh really want????

TAF

26 thoughts on “SO WHERE IS DI MAN PIC

1. That big shape bad bloodclart bitch weh shape like sponge bob in a square pants Taffari nuh want yuh wid yuh big stink pussy is a hype u a look yuh na go get the one in the middle mi a chat old gal leave the boy Mek him strive

2. mi a tek di one pan di lef side fi di ride, and di one inna di miggle fi di sweetface and di one lef pan di right ann side can clean up.

3. Anonymous what are u trying to say here? TAMEKA fr tower hill u n ur fren dem need to stop the foolishness,what a why unuh tek pinkwall fi come thru wud, TAMEKA grey u don’t look good n we all know it’s u doing it .

4. Anonymous what are u trying to say here? TAMEKA fr tower hill u n ur fren dem need to stop the foolishness,what a why unuh tek pinkwall fi come thru wud, TAMEKA grey u don’t look good n we all know it’s u doing it .

5. Big up Yuh self Nikki.A you Tabby say. Tameka,Di man lef Yuh long time. Fix up yuhself, cause Yuh stay real bad, and move along.

6. ALL YALL BETTER GRAB MANY SEATS TAFF IS MY MAN ALWAYS HAS AND ALWAYS WILL IM WHITE N HE LOVES ONLY ME IM COMING TO JAMAICA TO MARRY HIM AND LEAVE YALL HOES I KNO HIS EVERY MOVE AND YALL ARE ONLY ONE WORD ….TEM PO ARY!

7. Taffari nuh want me and my pussy big and stink but look a who tek weh your child father that yuh fi worry bout and stop bad up yuh self on social media an guh fi yuh man weh d gyal tek weh n mek him look like somebody child, a bare obeah u n yuh muma deal with suh uno fi stop chat and come touch mi………

8. But all you a wah next loooooooooo one tuh, cause a so man shawt… dat you see 3 gal deh deh aready an yuh a ask which one lol no Mi luv run!

9. But none a them nuh look gud suh mi nuh see a wah taffari see on them the 1 in the pink stay real bad the one inna d middle can pass but d gyal inna d sneakers and shorts hey gyal if mi did Eva know yuh mi would a fight them blutclat clothes off a yuh then use d chain n heng yuh nasty rass… Bout obeah uno need fi guh obeah uno self cause it look like a uno spell obeah uno look jus like it

10. Yes to bloodclart shape bad gal a bitch tek my bby daddy that’s y I take back urs yuh shoulda shame fi a argue ova the man an him na look pon yuh one more thing if u an ur bloodclart Muma did a wiki obeha uno woulda look good

11. One more thing bitch from u nuh say cherry-ann outa yuh bloodclart mouth that na shake me lol man as to share dwl yuh can’t tek it wid him an Nicky suh yuh run an still a look problem from u an the boywa left him start put back him self together cause the gal a tek good care of him yuh old go siddung an fine yuh age leave young ppl alone me bloodclart say that suh come run in a mi now Mek mi show yuh sumthing

12. None a them nuh look rass good d gyal inna d sneakers and shorts mi would a fight them clothes deh off a yuh n use d chain n heng yuh ugly rass

13. TAMEKA the girl inna the middle a true shi shape bad Mek shi post a pic with her sitting down , leave cherry ann n Nicky alone u know cherry ann will tek it to u wicked, yuh nuh see brownie n Simone dem drop u like bad habit because u mix up the girl dem and all the man dem fr ebony rd to tower hill ,wi leave u to ppl dem weh u mix up,old truck body gal

14. Dwl mi love mi shape nuh blutclat big pussy cherry ann a bare mouth u n suck cocky joyce full a tru mi seh she wok obeah she run come but uno should a come touch mi uno should neva come n a cuss cause uno seh uno bad, anything a anything

15. Suck cocky Joyce obeah worker Joyce guh obeah d bwoy weh breed brandy n stop walk n obeah people gyal pickney fi yuh big pussy pickney them weh can’t hold nuh blutclat man, uno nuh see nuh body inna that yard can’t strive jus bcuz a u n yuh krosses big pussy daughter them…

16. Lol uno fi stop use tameka name an come face me cherry-ann chatting nuh guh nuh weh bitch mi done talk to

17. Uno need to stop them f****y yah if uno nah face to face with each other y take it to pinkwall? N the cherry-ann she weh a follow up this girl go n do yuh self a favor if yuh ave a child guh spend time with it r guh look a job, uno crawny n ugly nuh blutclat bout uno a war ova man…. Uno guh look a life

18. Jesus. Them two fu k out gal Need fi go kill them self. Tameka you tak every man you eye see. The other one sherry ann.a one big dog. The two f**k face them need fi go look a job.

19. All this big ***a gal Tameka that friend me and suck me man. Him never want you. All now a me and him. You f**a you. Big f**k