MISS UNSATISFIED WRITES IN

cray-Optimized

Good day pinkwall mi really wah u dis man mascot daneisha aka he-she make it a how she bad so a brag an a hype over yonkie wea no stop hide r out an say him cah badda wid r and she no stop a circle 10 miles and a complain to him friends say him nah pay r no mine she fly down fr ny an him a regular fr england everybody man and she hype up di boy say him want r cuz him give r 11,000 jamaican $$$ oh no mi sorry fi r condition cause if a US.$$ she spend and a ££ him spend fi him gi she 11g ja.$ a change dat fi him an a dat make him want har yuh life sad bad anyway she nah make dat be a problem because she normally affi gi all a fi har man dem money so she surprised fi see gallis yanki a run dat on she dwl. har life wah condition mi tireddddddd a har inna har unsatisfied outfits fi love hype so one gal can look bad so no sah u fi stop lef di good cloths dem a foreign and walk wid ur empty suitcase and only yuh colour mi nah lie u fi do better gal yuh footware dem out dated long time a up to date time now 2015 make mi remind u

0 thoughts on “MISS UNSATISFIED WRITES IN

1. Good morning Metsy n metters
    Senda a waaaaa punch up u belly like a punching bag go NYAM a book pon come confuse me inna DI morning ya

2. Sender please come off met site go look something do.when unno want ppl know say unno get a ride off a di community cock unno send in story fi look hype none u not getting. Instead I urge u to go pick up a 1st aid in English and low this Mal nourished looking man

3. Why are we always talking about people attire. This is one of the reason why these individuals are doing what ever it takes to be in the latest designer wear. Nothing is wrong with wearing what you can afford…we need to stop belittling people because they wear outdated stuff…If that is what they can afford nothing is wrong with that. Wearing the latest clothes doesn’t define an individual.

4. met anyone who wrote this is one of honkie f**k and duck, I’ve seen these two and he is really jealous and obsess over this girl, I’ve heard plenty of voice note of him threatening her because of a picture she took with another guy. if i dont know anything else I know whoever wrote this and send it in is hating on this girl, she is a very nice person even though i havent spoken to her before and she gives to everyone.

1. Him hav facebook me nuff me sorry me need fi see d full situation daneisha does look like a decent person wid two ob and hav rself put together and r own business

5. Sender why yu so badmind low the woman star, a bet yu nuh look betta than har and if the girl fi face yu now you woulda hide in a shell an say yu neva say dat! Low people biz

6. sender go truck through your mother and leave the people them alone, the man want the gal, u too badmind, go learn to spell

7. dah gal yah always look good, this sender badmind nuh f**k…sender gwan you too badmind, go look a man weh want you and can take you out..lol

8. met me see them two yah the night a crayfish Wednesday and him all over the girl, one a the time me a se to me fren a wah make him have to a gwan so, like him frighten over her. the gal did look good met.the sender badmind. she good a get a f**k and duck

9. LIE U A TELL SENDA A BULL BAY MI CUM FROM AM MI SEE DI GYAL AN HAR MAN LOOK GOOD NUH BLOODCLAAT,EVERY WEH U SEE HIM U SEE HAR..DI GYAL BROWN AN PRETTY LIKE AN KNO FI PUT HAR SELF TOGETHER…SUH IF HIM A HIDE HAR A WEH SENDA GET THIS PIC WID DEM? IF HIM DID A HIDE R SENDA U WOULDNT GET THIS PIC! MI TELL UNNU BOUT UNNU ENUH ME SEH BAD MIND GET THE BEST A UNNU..A U.S DI GYAL SPEN SUH 11,000 JA A CHUMP CHANGE FI DEM PRETTY GAYL YAH A WHO U SENDA…GWANN SENDA A YUH POST OUT DATED..DA SENDA YAH SOUND BAD MIND THO BUT DAT IS NONE OF MY BIZNIZ….

10. Sender y mad tho every body even daniesha enemies know that she as her own money she don’t depend on mam. She go school,work and have her own business . Bitch take a page out the girl book looks and clothes noting ambition over hype.nobody tell u Fi f**k out u latitude abayyyy

11. illiteracy will be the death of our people…pray for the sender. Sender leave people business alone.

12. The baby mada a sweet enuh noting like a woman scorn bitch go be a role model to ur kids and stop post up pics wah fool people like tings a gwan Fi u in England.remember summer is near so hurry take out u synthetic Hair before it start a fire ps let daniesha hook u up on some Peruvian hair I bought couple bundles lmao gal u is a burden to u parents get a life and stop feel better because u baby daddy a mine up the gal

1. Me wah see dis yah man yah fb causbe look like sender ah mad ova him me need fi see ah wah. Whats his facebook or insta. Yes me kno sehh me nuf

13. Lawks
    Mi couldn’t read di post at all. But I must say this whoever dis little youth is, I wanna let him know,he’s fine, fine BAD. Him have mi mouth a water in a di night ya.