MATE WID DI MAN NAME INA HAR BACK

mate

This gal come up never have no were fi stay and true mi bbyfada run her and come married mi it a mad the gal she cant sleep a nite eee make the man put her hopes up and tell her go in big hus a ja fi live and nt paying fi it she call down the man famil fi fine him hw she start pon me fi war ova man girl bey.
mate

Take the man name out u back dum b*tch and go looka life go wrk my man have u lock gal mi never put no man name pon me

33 thoughts on “MATE WID DI MAN NAME INA HAR BACK

1. Goodie you’re dirty babyfada don’t have nowhere fi stay fi himself suh how him did a plan fi put up mi fren, and the only reason why he’s with u a because election a come up and him want greencard, yuh stinking babyfada did haffi pack 2barrow while chev was here for she and her daughter and her man weh she live with, guess who a pay the rent right now??? Cranny DALTON !!AND ME BLOODCLATT FREN TEK OUT DAT TATOO LONGTIME, AND The NEXT REASON WHY HES WITH U A BECAUSE CHEV DONT WANT HIM. Bitch get yuh facts straight before u try come fi chev, yuh ugly nuh bloodclatttttt!!!!

2. Bay lie d period mouth man tell har dats not even my number check u facts girl…mi neva or a guh Eva want u man….girl remember it was ur man first and mi did tek him ova fi five long years him did affi a mine me mi daugher plus mi nice clean man….all 3 4 time a week mi a guh western union and mi naah talk bout no monkey money…..mango head gal a ur man put on mi name first pon him and a year and a half later mi feel sorry fI him and gI him a buss….mi ave yuh man like a puppet pon a string everybody know bout dat…yuh man smell like d horse dem whe him ride to bloodclaat d man Ave round 3 underpants inna big big foreign an a 6 dalla fI a pack inna SNA and walmart….lick out batty gyAl reason y him cudnt buy not even a soap a because a me…every Friday when him pay check come him affi show mi it and mi tell him how much mi want….mi Ave bloodclaat proof….dwl bay mek u a mek up things woiieeeeee a facts mi talk….johncrow u man was mi personal FREAK mi wouldn’t even guh dung inna details dwl…..if u draw mi out mi upload videos

3. Team mel bitch plz mi husdand have him papers longtime bitch she did want the man fi give her and him tell chev him dont have none frm there should nw seh the man done with her u dont see shi seh mi mi fren win cause she it alwYs mel al when them did deh mel still a sleep with him she come up and a beg the gal wrk and the gal dont even look at her what money she and her mother send money come give the man and him block them so why shi a watch out mi fren watsapp for eee them need him famil nw chev …u talk about stinck u were sleep with the same stink man all in the one room with him so who more stink and sleep with the stink man fi yrs nw so caus the man run him stink chv u give the man STD and the man have to go doc that u come up come give the man dutty gal that why him run ,gal with the gun

4. Sender could things you nuh relaise…if di man never want her him wouldn’t hav ntn fi do with her. U k o seh di man all a de wid har! It nuh obvious seh him a mine her and him still a check fi har…and it obvious him only married u fi di greencard….mi kno it hot, but acceptance is the first stage of moving on!

5. Chevyboo all when u write alike a yur fren them the man stil use yu so bey back cause i see the western union paper with the money that u send him and it hurt fi nw u send him money so u use him like him use u back

6. Met I just can’t understand these woman. Them two woman here is a clown, tek both for papishow but she really go put tattoo of man name on her? In 2016 almost 2017?

7. look at these two clowns unu a sit dung and a cuss over a man weh a play 2 a unu hear wah mi need fi see wah da man ya look like send in the man pic mek mi really see wah unu a cuss over

8. Bitch imagine sey a you’re babyfada and him don’t have ur name on him a chev name him have, so weh dat tell u sey??gal yuh life sad nuh bloodclatt ask anybody pan mountain view a who and chev live fi how long now dwl!! Yuh man haffi sen money come give chev every week fi she pack di barrel dem and fi buy clothes fi she and her child and her nice clean man, Dalton live in a him bloodclatt car a foreign, chev come a foreign and see how him a live and cut leff him bloodclatt!! Yuh man don’t even like bathe and brush him dirty teeth, big man like dat weh a work a cut toothpaste and a use bruk up soap inna big rass foreign dwl f**ng wcklissssssssss shit houseeee.

1. A hit me a look pon the tattoo big yo bounty killa. She coulda put wan likkle sinting pon ar arm or somethin but jesus look weh she go do. Dat basically says “i belong to ‘NAME’.” Nov. 2 make four years me married all now me nuh belongs to dat ras.

9. Dat name come out from o long now….him still ave on mines mia bay shit dah young monkey a chat dwl STD where???not when mi love doctor suh bay u a mek up tngs….how mi fi gi d man STD an wi neva duck as him pick up mi a. Airport mi guh straight a jersey neva c mi back till d day mi a guh way when mi call d taxi…d boy jus a sen money to mi inna farin every single weak fi d two months…. all yard him did a send money fi pay mi 13g a week pardna dwl ducking idiot

1. Dat is 125 USD whey u cudda work yourself and if u cudden pay di pardna u cant afford the laser fi tek out di tattoo..ure too much

10. Dat name come out from o long now….him still ave on mines mia bay shit dah young monkey a chat dwl STD where???not when mi love doctor suh bay u a mek up tngs….how mi fi gi d man STD an wi neva duck as him pick up mi a. Airport mi guh straight a jersey neva c mi back till d day mi a guh way when mi call d taxi…d boy jus a sen money to mi inna farin every single weak fi d two months…. all yard him did a send money fi pay mi 13g a week pardna dwl f***g idiot

11. Lol like i send all wen mi dont knw hw fi spell and write my girl mi mad she and u. And chevy u knw u was in the same room with him cause u call him and beg him fo come fi u yes mi see the text them u sameone call me and beg mi place gi stay and wrk and hw u dont knw what he doing with his money and the man all tell u seh mi have him pon childsupport my girl and u same one give him $300dallor fi give mi fi childsupport u call mi and tell u shame and mi fi take him off a it and i told u o dont have him on mo cjildsupport and u seh why jim lie so but u can use a usea my girl

12. Thanks fi the money u give him fi mi too the man tell u srh him on childsupport and u sameone the way u love him u did a help him pay it and a lie him feh a tell u when u ask mi i told i dont have him on no childdupport u deh hw the man ask yu and y mom fi money fi pay childsupport u send money come fi ticket and the man give mi $100 fi him son out a it and i same a cus and a sah why him lie so

13. All she know mi name pon him hand wha day shi tell mi shi a bring him guh Jamaica avenue go take it out…u know mi nuh inna no worries wid har…a she stop wid me inuh but shi nuh know say onxe u trouble mi mi nah stop till mi feel like to….she say shi win and wi neva inna no competition but yet still shi pest mi fone all day everyday. …if u say u settle down married happy bbyg u don’t need to do dat….yuh sad like bloodclaat funeral

14. Are these ladies for real? The girl say den man DE a foreign a mine she n her man weh she live wid, what a careless shithouse. The man we u live wid Sid down a yard a wait pin man money a foreign fi mine u and him.. and u glad fi talk that p0n social media? No sah

15. No met a the good f**k and big cocky a man her and shi seh the money weh she get fi man a send mi money ova the yrs off use date i should at lest have 19 papers to show hun text that mi and mi fren can do together girl bey

16. Chevy with the two phone and text her self has the man fi make the wife get mad girl fi the man done with and need him family leave them alone make them live the good life eee but u knw mi a yur fren but u text that to ur self cause the man done with yu frm u reach ja him block yu and u call all ova ny fi him hush fine a nxt man money have to stop run at some point and even fi him leave him wife he still nt coming back to yu hun cause i talk to him on fb..