19. I was shocked when you made the news
  20. Mate of the year
  21. Youre nothing but a scam
  22. If I could I would take your man
  23. If I could I would take your woman
  24. Switch it up wi tired a dat now
  25. Man mascot of the year 2018

16 thoughts on “END OF YEAR POLLS WILL INCLUDE

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dis have mi right dung a grung lmao dis nuh look good none at all dwl. Cyaah wait fi dis.

2. *Your riches are on IG but zinc-Rich Rush and Shameleigh

*Faking it and still havent made it- Apple and crew

*Your rich man hasnt upped your status but you hype tho-Kasi B

*We know yuh nuh shape like that, stop kill di app- Anneka

*Selling without a visible profit-Javana

Most improved- Rosi

*Mate of the year- Roxanne

Youre nothing but a scam-NIKKI CHROMAZ

Switch it up wi tired a dat now-APPLE

Man mascot of the year 2018-OPAL

3. RRRaaayyyyy we a cheer fi Kasi, oohh! She affi get man mascot a di year this time. Unnu teef ar out last year n mi hell bent we naah have it this year. Nikki Chromaz fi get Puss a d decade, ongle reason she nuh get century a bcuz Carlos Hill and Digicel beat ar.

4. Met, you forgot people we heard about in 2018 that we don’t wanna hear about in 2019…
    1. Mamma Kingston

5. Aneka body stay good, it’s her FACE. She is sooooooooooooooooooo FUGLY. She looks like a pitbull/bulldog mix in the face.

6. best new bb body.head top anneika‍♀️ sorry sher ‍♀️a nuh u

best bb body going strong.debbie strong (ny)fi a old woman shi a happen‍♀️

ms put together camile lee(england)
    best dress male suwayne fashion

most ambition (ven the hair tech)
    and fashionartion.(ny

rich on the media but live inna zinc shanshan chromaz (nj) fresh prince (ny&nj)

man rich no status yanicka (bx)‍♀️

broke heart 2018 cocky tractor(ny)rip

best couple kerry and tasha(ct)️‍

stop kill app(robbas) all tho u still shape like mongoose app and all (ny)
    selling no profit Happle‍♂️‍♂️go link u obeah man yah sis (ny)

most improve dora she gi road a break (ny)
    shock fi si u pan di news nully(ny)

mate of the year(kimone)
    top scamma nikki chromaz
    switch dat now we tired a u(Happle

man mascot and gal clown
    shamar go getta and mulla

7. Bitch change dat name is all mi ago tell yuh a one official latty deh yah. Met how dah gal deh tek mi name???? She nuh know mi???