SMADDY SEH………SO THE FATHER A SO DI SON

corey-Optimized
Mi seh it yessideh and mi glad mi nuh tek it back
LUKKKKKKKK
SICILIAN KISS
Submitted on 2014/12/12 at 2:42 am
MY BREDDA KEEPER YU KNO WAT YU BREDDA IS.HIM FADDA WAS A TEKKA TO DATS WHY DEM POISON HIM..R U ONE A DI SISTA FROM CANADA WI DI OLE FAMILI IS A BUNCH A CRIMINALS HUMBLE YU SELF YU MAY LOOK PON IT AND SAY YU BREDDA KILL FI FEED HIM FAMILI BUT HIM LEAVE NUFF KIDS FADDA LESS AND NUFF MADDA A BAWL SU A FI HIM TIME BUT FROM WA MI HERE BOUT FI PEOPLE A FARRIN DEM SAY YOU ALL WICKED AND COREY FADDA WAS POISON BY HIM SISTA MADDA AND HIM ROB NUFF MAN A FARRIN SO IF YU FAMILI IS CRIMINALS STOP BEAT UP YU 32 DEM

0 thoughts on “SMADDY SEH………SO THE FATHER A SO DI SON

1. Corey Todd and him friend dem fall out and gun draw and him police friend kill one of his friend .It was no hit ,they were there with him .

1. Dem always come wid dem derailment stories. trying to plant seed like intelligent ppl a fool. when one tory nuh work dem guh build anedda one and come back. You soon see dem reel and come again.

1. :ngakak and this person had a real good idea about who was talking because she know where di bag a lipping was coming from …im waiting on the next story from dem

2. Sump’n inna sump’n. Met, correct me if I am wrong. Don’t Kartel and Corey Todd did have a fallout? Also, didn’t Corey Todd name get call up inna de recent feud wid Masicka, Konshens, and Demarco? Why do I get de feeling say dat a big fish dey pan da bammy ya?

1. Yes yes and yes…But people are forgetting that Corey and Kartel made up for one, two, with those other guys it was not that kind of thing

3. Met a one thing wid you and from yesterday mi a read and a watch bloggers calling Kartel name n mi notice u don’t say it’s probably him so FRM that I realize it’s not him because u are a smart person n you not point fingers u just get ur facts together. I applaud for that cah Im a kartel fan and I knw his name would be first to be called.

4. Met, mi glad yu answer de questions fe mi. Caw mi a sey if Kartel did dey behind Corey Todd shooting, dat mean sey de Police dem a go search him cell again, like when Roach did dead, dem do dat. So, if Kartel and Corey Todd became friends again, den Kartel name nuh have no calling pon Corey attempted murder den.

5. Met you noticed how some of them people here a try justify the dead ole pay if kill people boy up yah, them a do some breed a sums in yere, I see some a add, I see multiplication, long division, short division, subtraction, but this maths problem have no solutions, because N = O them could a fix it up, try pretty it up fi soothe them conscience, facts remind, him left plenty children fatherless. So what is good for the goose is very good for the gander, to the merciless I show no mercy. Uno gwan guh pray about uno generation curse weh a fallow uno like baby duppy.

6. Morning Met/Metters,
    whe drop off a head drop pon shoulder, so di poopah was a tekker to.
    My concern is for Mr Todd’s safety though. If this was a hit what is to say they won’t try again. It’s just horrible.
    Met u nuh si seh u website is like THE TMZ of broadcasting. This morn I was reading the Observer and it’s yet to ID the deceased while ur site had that info posted hrs ago. I hate to laugh at a bad situation but I had to.

1. morning ooooooooooo they know the details too but one thing with the jamaican media they publish what they want to when they want thats all

7. GOOD MORNING MET,MY GOD HAVE MERCY ON US!!!!! HIM TRY FI KILL THE LADY SON AND GOT KIILED WOW. I DONT HAVE GOOD TO SAY SO I’M NOT GOING TO SAY ANYTHING AT ALL.

8. Nuh wah wi a chat fram when, how nuff a di fambly dem uphold dis way of living? Seet deh, confirmation. You can bet seh di sed sista dem breed fi dem set a badbreed ketch belly pickney dem fi leggo pon di next generation cause dis kind a ting run eena family. Nuh wonda dem hab di effrontery fi come pan yah a defend murdarah. You can bet seh dem siddung pon di govt, weh dem whole survival is at the hands of the hawd working citizens, and when you taxed di fck out fi mine dem and dem jingalings, dem not even hab di decency fi raise children who is a productive memba a society, no dem unleash di insatiable vipers wah u had to help raise pon you fi come tun round and consume you. Not even di animal in di wild is like dem dem cause di animal nuh hab di mind fi think, dem hab minds and knowledge a wrong and right and still wuss dan di animals in di wild.

9. Met in life ppl just like to talk …all who a talk did u all know how corey is a good man him come a yard and him open business so youth can eat this shit is going on too long for dem so f**king fool met if u look at how much good man who come back to Jamaica and business them make red eyes ppl tell them to go kill the man the me don’t in a notthing wit them for them kill my friend (.”….O Neal some ppl know is as gun man from garden ….and him lev 7 kids ….

10. Met me a plz ask u to investigate how much good youth make them money and come back a yard and a do good things for Jamaican ppl and so red eyes ppl kill them like them did gave the m some thing to put down …met me love yard and me come down 3 to 4 time a year but me don’t trust no one but my license gun ….for me see too much a my friend them get kill for wat them work hard for

11. Every one talking and none of you were there it don’t matter who you r your background nor where your from that’s not the point. Truth be told Todd is not telling the truth that he knows the man they did have a falling out at the club and Todd men through him out the club and hit the man no hit job it was a confrontation when gun was drawn because of disrespect and ego being crushed by someone u know. The man live a town why go so far for a party, why was he alone? Judge not cause you weren’t there.

12. Why is it far fetched that kartel has something to do with this shooting? I’m almost certain in one of the bbm messages kartel clearly stated that he wanted Corey to get killed (or in his terminology, he wanted the killers to “Y” Corey) and that he would be willing to go to prison for that murder. Met nuh cuss mi claat mi busy like bee for past couple of months, but I still read the blogs and comments from time to time.