YAWDIE SEH WHY WI NAH GIVE YANIQUE DI BENEFIT A DI DOUBT

8 thoughts on “YAWDIE SEH WHY WI NAH GIVE YANIQUE DI BENEFIT A DI DOUBT

1. :ngakak Bro :kiss BUT you know me far from anybody church fence :ngakak :ngakak

That said… me nah have no discussion with you on this matter because you have a personal connection to her and family. And I have a personal connection to people she hurt due to her not knowing to say “NO me good”. She independent enough now to where men should be the least of her issues.

Love yu said speed :maafaganwati

2. Muve yah bloodclaat senda and gweh!! Fukree yuh ah chat. Di gyal curvy diva jealous di mon run guh f*ck Ishawna. Deal wid it. She ah mek up sum fukree to not look stupid and let her jealous rage show so she create one bag ah lies pon di mon. Gweh! KMFT

3. how him deh wid lisa hyper an rosie… this one lick him fi six, he did like the plastic dolly, or from the dog start bark, him should carry her home lol but nooo tha pussy was good,,, like I said no one knew marlon cause Jamaicans no phart pon cricket,,, there is ppl asking who is this dude… well he is out. plastic dolly. plastic bag, call her what we want the world know she was up there for a week, nooo draws

4. marlon said he did not touch ishawna,, he gave her permission to sing,, bout and did not know what the lyrics wz, goin to be, we cannot swear for our sons but yet we swearing for marlon… he said he is goin bk to his quiet b… cl… life obviously it was boring.. the stush gal dem lawyer and doctors naw tic tack,, like the ghetto gal wickedest slam himmmmmmm. its proven for ages men have been leaving wives for whores, or women who behave like whores in the sheets that’s the reputation Jamaican women acquired… for the man dem say some other nation women no want open them rass legs ask some pastor bout dem boring wives

5. Phantom.P lol hush, you have personal connection to people she hurt, a how much so?? cause she no say NO me good??? Really PP carful lol lol lol this is pussy prommotion for yanique, unless a her friends man, And these men say dem no belong to no woman but dem mumma, all a we sing a gal man a run u dung gal a no fi u fault, TEK HIM, WHY IS NOT VALID CAUSE ITS OUR FRIENDS MAN. FADA COME HERE

6. Yardy mi enjoy yuh on this wall but I see you defend the worst set of hoes continuously for some odd reason. I would advise you not to be bias this time!

7. A waste a mi brain fi go read dis yah now.
    A di dung a battam #tags dem ketch mi yiy when mi a come dung fi read di comments and mi nearly callaspe in yah :ngakak … Den a dat team gone tuh? No man issa real question :nerd dem mi can get up bout mi a team dem deh ppl :ngakak mi seh mi lub ova yah :ngakak A piss mi waah piss pan dem # deh all waaah gwan.