WHEN YUH A DATE A MAN AND DI BABY MOTHER RUN IN

8 thoughts on “WHEN YUH A DATE A MAN AND DI BABY MOTHER RUN IN

1. Sender, me love you spirit. Go file a police report against de gyal and carry you minor sister to file one too.

No mek de gyal cause you fi catch a police record. She ago “win”. After you file the report and she test you with or without the belly…it becomes self defense. She a use de belly fi shield har assaults and figet say it mus drop.

2. Sender Bravo on your self control, because me a tell her to please leash her dog whey a stray long time & if she cyaan control him muzzle him or carry him go mek vet put him down. Women can’t come to terms with the fact that them man find another woman desirable, so they unleash them wrath on the woman. Baby mumma you sleeping with the enemy, him nah stop cheat

3. Just avoid her belly and aim for her face. She need couple box well to wake her tf up. Don’t worry the baby won’t feel a thing.

4. Somehow I dont buy this store, women have good instinct. Sender yu still a see the man. Anyhow to the baby mother the problem is your man, if is not she it will be somebody else.

1. How often the instinct on point?
      All if she have good instinct wha dat have fi do with her harassing the girl and her younger sibling? On top of creating public drama when the girl go on the job interview

If har instinct was that much on point she wouldn’t a breed fi man who still a look elsewhere.

If this was 15 and more years ago she catch a kick unda har belly bottom mek she go quat. This female kumbayah shit have limits.

5. Idiot babymother before she go fight the man that don’t respect or regards her belly
    A yam head that a dem mek man do them all type of things cause dem act desperate and willing fe get lock up fe dem community cockey man
    No wonder the man do it him see she dumb