WATERHOUSE PART 6

14 thoughts on “WATERHOUSE PART 6

1. Who’s to ever the hell you are your so fucking 100% right I heard the man that start the war is in Europe selling drugs for Robert white and funding the shootas dem in the community I realize they found a ak47 in the community and the story disappear in thin hear but police find other AK47 in different division and it’s all over the view smh it’s crazy that community need higher authorities not that corrupted Hunts bays station

2. Gary Francis, di ppl dem a call yuh out sir look like yuh inna di 20% corrupt cop batch an dat nuh look good. Suh yall know what to do now.. Get up an go vote when a time an nuh mek dem come buy unu votes wid nuh foolishness. Get to di root a di corruption an bring it down from desso Continue do what ur doing send out the message it muss get picked up ..but get the ppl together an stawt mek change. The more yuh push the more di momentum a build don’t stop. Badness is only for a time.. Make videos if you have to even if you do them anonymous. Mek it reach more ppl. Change is coming. Nuh adams #2 nuh out deh or nuh biggaford.

3. Sometime I wonder if Mr white is bigger than the government cause so many crying from this community yet nothing is being done and no higher authority is trying to solve these problem. From my reading and understanding of this Waterhouse saga I realise that the hunts bay police is apart of this problem because even in the report where they say the shabba guy shoot at them and they killed him so where is the gun that he was firing? And why is his dead picture being sent around same time as he was shot by the police??? As far as I can see this community need great help, why aren’t these ppl protesting and stuff like that come on man this need to stop.

4. Selling drugs for Robert White? Uno need fi go look a fucking job and come off the man name. It’s going on 2 years now since the man dont come down there because him tired of the violence and uno want connect him with man in Europe. Go suck Uno mada and call the police when uno see the bad man dem. Uno know everything bout the man and him never come a uno yard yet or chat to uno. Stop fucking mix up people and play with people life. The night when the man nephew get shot him and shabba fada was having a drink together in portmore because they been friends for years. Talk about facts and stop assuming. True uno a dead fi hungry down here and cannot figure why him not coming down here uno a bring up the man name. Move the fuck on. God will know what to do with uno.

5. never know him still sell drugs could a swear a toilet tissue him ting deh, nah pick up for him but him have likkle good in a him still

6. God will know what to do with u and Robert white and the rest of unu lickie lickie fucka!!! U a run a come back Robert that’s way the war can’t done cause unu a uphold with slackness, stop this one sided fuckry man, Robert control u ppl. When u a talk bout facts let me give u some. Robert get the man them out a prison weh shoot up Stevie then him call peace meeting and mek Stevie and him nephew keemo go kill back one of that man which is shabba cousin and shabba wasnt a bad man b4 this fact!!! Robert nephew keemo tek weh shabba things dem out a him house after them killed his cousin fact! So when shabba see back keep him never hesitate fi shoot him fact! Same night as keemo get the shots capture man go burn down shabba father house and him have to run weh fact! Robert white is behind all a this a him a give the fucking orthers and him decide the war nah done until shabba and him friend dem dead cause him sey them dis him cause him think him a god and noone must dis him or his family but if him never a hype up keemo and and capture man dem, mek them feel them untouchable all a this wouldn’t reach so far. But see shabba dead deh now so mek we see if police nah go kill frazzle to, weh under Robert white control cause di mount a ppl him kill and all now police nah talk bout him and all a we deh yah and know this. U fi talk how unu fraid a frazzle like puss! Mek me ask unu this gullybanks man them a war with them self a them alone a do things??? Here’s a fact for u Robert is using capture man and the police to kill out the banks man them so the war nah done till that happen cause him cant control them like him control the police and capture man. Talk how Robert send weh Stevie and Bigga to foreign kmt the amount a things he’s involved in and u really a come over yah a talk bout him no in a ntn? all u a weh u ago tell god sey man smh.

7. Sender Unu need fe stop it stop meck the man dem have u a post a bag a lie pon the net me notice unu all a call me Francis name one a the few decent police a hunts bay as for Shabba is 7 murders and who much case a shooting and arson him commit who firebomb the first set a house a Waterhouse who light the Gurl house with she and her 3 Pinckney in there the two side full a wrongdoers but you a try defend your side and a tell a bag a lie the whole a den pon both side Weh a kill off the ppl dem ge go straight a hell the same ones like you Weh deh pon both side a defend and support den in them evil acts fe go hell to

8. unuh cah read unuh see side a tek yah so the person clearly state what gully bank yute dem gwan wid u nuh c him/her talk bout beenie who innocent and the two man dem weh get shot fi nutten, and the houses weh dem burnt down unuh and unuh police friend dem just a call out banks dem the Friday night news is all over the net listen and then come post the capture man dem name weh mr francis claim say him call, and all the football competitions and other good things Robert white do in a the community it is very disheartening to hear things like this about him, but he did say he have to make an example out of shabba who in my opinion wasn’t no damn angel

9. the person who comment and say Robert nuh come waterhouse two years he/she and i’m guessing it is a she know that phones exist right? u nuh affi physically deh some where to run it and do all these things ok miss.

10. It’s never gonna stop cause most poor ghetto people likke likke and unno know a tru me a talk and me need fi change that most ghetto man cause mi go yaad 3 times a year and i swear the man dem beg harder than the woman dem not even remember na woman a beg me look work stop the lazy begging mentality that’s a big part a the problem and it a turn the man dem inna fish cause dem love likes