MAN CLOWN HELPER

19 thoughts on “MAN CLOWN HELPER

1. to wat me see ya so a no de woman fault but you wrong fe disgrace the woman so she look fucking good him have him baby madda a 57 but jah know starr NEMO fe stap dem stuff ya a long time him a trick woman hope she no look back pah dis.

2. it was April she a post him an her ah Jamaica lol she cuss 1 gyal an say them a get married inna July 17 2020 an him want her an them happy an she can mind him cuz she hve the money an she say 11 yrs him no stop give her bun

3. a so dem boy yah go round an use the big woman dem but you worng fe disgrace the woman so she look dam good doo. NEMO a do dis long time all him sa is him have a baby madda an dem no da. Me know himah follow him pan IG me did see the picture dem no an me look just now to him tek it down. a wa U do fe broke up e. U bad sa but a no fe her fault a him a dag shit.Him all fuck my cousin me know somebody would aget him rass. Good womam a wa she c pan dat.

4. We need hazel fi go tlk up knw cuz all she do ah stalk my fb bout Nemo she send mi ah say him nuh want me mi not even ansa her she nuh stop stalk me fb msgner

5. sender it’s wey day them Dey a Jamaica on they family vacation bwoy hazel mi feel sorry fi you ah u broke him bad u nuh want him work him make u do all ur body an him still ah give u bun

6. A few cent
    What wok sender don’t tell me you use Obeah cause God and Karma even if you know him wicked you dirty your hands

7. me sa a me mash did up me no fraid fe sa so cause him a user jah know look pan the woman even if she do her bady the woman have her money me nah tek up fe her we all a woman no man no fe use no woman so a wicked him wicked me do her a favor him no fe happy cause him use me to. him only wah woman wa have things a scavenger a hope she neva look back. Him go suffer fe wa him do him all delete her off him page a so me know dem done an me see she delete her FB. Change all numba a big psychologis she hav e pan her page.
    no get me wrong u can see a woman wid clss but she a fool.

8. tis is just people a hate an to see how comfortable dis gal can call up the woman name leave the woman a lone go get the man if you want him and leave the girl alone. I know her and she is a phenomenal woman despite how him use her its not her fault how would she know all this. we all a woman chill out wid de disrespect man. me a go send dis to her right fucking now

9. Hazel fool like ever min is a nxt gyal she a trace she use to live in my inbox bout she will beat me this old lady is a idiot cuz him never own her.an how him an her ago get married an how she an him happy unno can’t blame him cuz ah she hve in her house nuh want him work so wat she thought was goin to happen.of course she ago stress kmt she an gyal ah trace from 11 yrs nw an she still Dey ah mind him she like the stresslike she say she hve the money can mind him nemo.well at least she can stop harass my in box nw

10. tis is just people a hate an to see how comfortable dis gal can call up the woman name leave the woman a lone go get the man if you want him and leave the girl alone. I know her and she is a phenomenal woman despite how him use her its not her fault how would she know all this. we all a woman chill out wid de disrespect man. me a go send dis to her right fucking now

1. A wah do you? And what’s gonna happen when you send it to her??? This is a blog…. why tf you care? If you cared so much you would have her best interest at heart and tell her she’s worth way more than arguing with females over someone who obviously could care less.

Ladies know your worth, if you have to compete for him he’s not worth keeping.

11. Me know her no I use to do her an her kids here before they. Become rich an have celebrity status.u guys need to step a working class woman big time woman I understand the writer upset but I cannot be proud to break up someone relationship its obvious u know him how u know he deleted her pictures u r a snake.but whatever u do will come back to u. I won’t even say anything to the family u guys a hungry an woman a destroyed woman so sad.she alright a good woman maybe she fall for the wrong guy very private people sem.well educated and her children so sad. But writer u wrong but u will get it share hope she or her kids don’t hear a out this mess.sad sad

12. Nemo put up pictures sa him in jamaica a scoccer n all party him no work no wa but me c him an him shackazulu bredda in a picture. Him gore dong Brooklyn like dag .no sa a hope da gall ya go get a decent man ah make him c her . Everyone a do body now so a no she alone some woman think when a man a sa him want them is a good thing an them feel good me me nah mi e no man a man fe mine me. Co the woman all in a big time shoes. Nah sa him fe go wa party hoaring boy always a slide in a me dm kmft

13. KINKY REGGAE!!!!ONE SMADDIE GET WHEY INNA DEM YA COMMENTS AND BE STEADY INFORMING,DEBATING,THREATENING,UPDATING DEMSELVE ENUH!!! :mewek :cystg :hammer :hope :nerd :ngakak :bingung …how unno dweet!!??No to backfoot…Saviour Divine help the SENDER/Commentator!!

14. I really don’t like to be rude, but is this the same person making all the comments?

I only ask, because all (bar one) seem to need a brain surgeon to decipher what is being said.

15. NEMO should come out a talk look ya him a go get wa wid do it again uno get pleasure out a dis anything u do a mash dem up u go suffa that’s y him baby muma no want him him seem happy wen me c him a wa kind a nasty ness dis. Woman look pop in do she a real goddess but wrong choice with man. The gal wa do dis a go meet bar wata loo u never rejoicing ova a neda woman down fall a him u fe go cuss a tru a decent sumacy y she not really replying to dem gal ya if de man eat u out a do wat Eva wid u him should tell u him hav him woman so dad y u angry

16. In stead of harassing people big pussy gyal. Go pick up a phonics book and learn to bloodclat read and write!! Bloodclot dunce. The shelter just called your time is up and you have to return your Obama phone. Big ole wotless gyal. Ah bloodclot stalk people ah must Pussy you love because yuh just deh pon di woman suh! It’s disgusting. You can’t even step to the woman without a fake name fake page. You Ah nuh no bad gyal your a big internet pussy. If ah pussy you like gah one of the strip clubs and leave the woman alone crosses gal. You couldn’t even put on one of the woman’s oldest draws. Pussyhole gyal

17. lol, people make their own decision though sender and if a next woman want sit and make a man use her then that is her problem. However why the man wukless but u did still dey wid him. I am so glad that none of my male friends that lives in NY do not hang with Jamaicans unless is at work only and if they hang it is normally working class middle class men. I tell you the only class that these things happen in the lower class, my gosh everywhere uno go uno display uno nasty attitude, my gosh.