IS SHE ASKING FOR TOO MUCH?

9 thoughts on “IS SHE ASKING FOR TOO MUCH?

1. He is supposed to want to talk to you every chance he gets, he probably has another woman. That is usually the case sadly. It is unfortunate that you are going through this.

2. Chic wake the fu@k up he with someone else. Obviously he spend the time in the car or outside talking to you and then go home to whoever he with. When he talk to you next time do a video chat… wake him up middle a night with a call. Chile do you and play the games too.

3. Girl bun him tek man pon him , seriously though, you probably haffi go find a back up man … sounds like him probably have a next woman . Sorry to say but a so dem dutty man stay, stop investing so much time and energy Ina him, especially if him nah send on nuff USD pon you , you is a damn good woman, plenty man would love to have someone as dedicated and loving as you are, no mek no boy stress you out! focus on you and bettering yourself and getting the bag, If you can’t tek the breakdown in the relationship no more and you’re thinking of exiting the relationship tek yu likkle time and cum out cause nuff a dem dutty man yah love harm yu when you a try leff them, be safe and be blessed goodie

4. Mi nuh kno wah u really a ask wi seh my gurl…cause if u nuh si di bright light a shine inna yuh yeye, a we a guh si it fi yuh???? Misis hurry up a buss some fuck pon dah husband bwoy deh yah mah! Yuh nuh si di bwoy a fuck any which part him deh lady???!!!!! Jus nuh compromise di green card weh yuh sir patiently a wait pon!

5. Mi nuh kno wah yuh really a ask wi my gurl..cause if yuh nuh si di bright light a shine inna yuh yeye, a we a guh si it fi yuh??!! Misis hurry up an buss some fu@k pon dah husband bwoy deh yah mam! Yuh nuh si di bwoy a fu@k any which part him deh ladyyyy???!! Jus nuh compromise di green card weh siddung patiently a wait pon!

6. Married for FOUR YEARS!!!! Why the Filing dont come thru yet? Ask him bout dat so yuh can really see wha a gwaan a Foreign wid him.

7. Sender that’s man for u lol. Stop worry das y mi tell myself, I will never love a man to the point where I can’t live or do without him. Most times if my man nuh call me I don’t lol, then him asking if I love him. Sender me dey pon a no care no business attitude when it comes to men now a days. A him put out most of the effort and I do play my roll by making sure his meals are prepared, clothes wash etc. Me control the money, so mi nuh worry bout if man a call me or text me lol. Life too short to worry about man and other irrelevant things. Girl give God thanks for life n nuh mek no man steal ur joy, start pay attention to urself more n read a book or play online brain games to keep u occupied. A the best.