HIM GRAB PEOPLE TINGS HIM A NUH GUN MAN -_-

7 thoughts on “HIM GRAB PEOPLE TINGS HIM A NUH GUN MAN -_-

1. Me can say she did really love her stepson, but was no god damn as far as motherhood go.

A dem type a woman/people yah me a argue wid yesterday pon a next post and as of today me will not stoop so low again. Ase

Covid-19 have me a prioritize the quality of human beings to acknowledge.

1. You can’t argue with morally bankrupt people, mon ami. No thought for the persons that were left without their personal effects as a result of his thieving ways. He wasn’t a criminal just a thief. The irony.

2. Blind a lead blind..what a sadness…lack of education cause dem sinting yah..poor thing him is not a killa him just a house brucka..what a piece a sadness on my people..

3. so you no think if him a take people hard earned ting him nah go dead.. she lucky she have a body fi bury.. if a some man she no find him. so she fi glad them lef him body fi she bury..cause if him rob mi or none a my family an mi keetch that mi a bun that…… so noting wouldn lef

4. she luky she no dead to.. an a them idiot gal yah have 3 & 4 pickney.. while some good women caan get none. an a dem idiot gal deh grow some idiot youths.. dem fi dead to