GAY THAT WAS BURIED ALIVE AH SOUTH WAS BURIED BY HIS EX-LOVER

18 thoughts on “GAY THAT WAS BURIED ALIVE AH SOUTH WAS BURIED BY HIS EX-LOVER

1. Markey a battyman fi true, mi an him used to fuck. But I swear to God what goes around comes around. Markey must stop it fi true, him threatened mi several times an him promise to buss mi throat. One ting touh, him have a piece a bloodclaat wood under him foot, a 3 times him fuck out mi good good ole, boy wood STRONG and sweet, no lies. But him is a wicked.

1. And your hole shit up so how Good drop in a your statement, Please shortie yuh should a keep the comment to yourself cause yuh seh him a battyman so how him fuck yuh. Nasty Bloodclat then after want fi gi a straight man yuh shit up battyman fuck out pussy.

1. Good suppose to drop inna mi statement because wen Markey a fuck out mi hole him jus a bite up mi face an neck an a talk inna mi ears how mi hole tight and sweet. A vex yuh vex big pussy gyal cause nuh man never talk inna you ears dem yet?

Fuck off duty gyal, mi clean clean nice tight batty hole cleaner and tighter than your sour smelly stinking BIG PUSSY. Fuck off dead dog and come suck out mi batty when Markey cum inna it wid a straw.

2. Dis must be a Mr. Ouch cuz a ongle battyman brave so..cuz if it was a miss she wouldnt talk about her good good cuz dat shit up n rotten now n congoworm mussi make nest in deh if battyman go deh..batty effers n takers r really sick..I think they just always smell like a pit toilet..n dere threshole for pain is different cuz when u constipated it hot so much less fe smaddy a push a dick up ur ass. Good God..as for the tuff batty gal dem wa a take hood to. I hear thats y alot of them pump up dem batty cuz dem front rim out n when u see dem a twerk thats what its really all about. So me buy it a so me sell it n me no put on no GCT.

1. You sound the way you write like an illiterate dog shit, bitch shut the fuck up and go sit somewhere, I can tell you haven’t a wonderful sense of humor. Fucking waste gyal

1. Woiiiee..me love you anonymous 1:21pm Jan. 15, 2020!!! Hahahaha..you hit Tina Dogshit Ouch right on the head..Dang!! Am actually a straight gal not a waste one..You need 2 piece a zinc ova u head to ne the perfect pit latrine..Do you know what is a latrine? That’s you Tina Ouch..a pit toilet..with that said. Go to the nearest fire station n have them flush out your holes wid the hose..cuz I think it will fit perfectly. Gweh dutty batty breath gal!!

1. Nasty gyal cum suck out the Congo worms dem outta mi clean tight smell good batty an mek sure bring you madda and hungry belly pickney dem suh dem can suck out mi batty as well. Fuck off dog shit and go to hell where you belong with the devil.

3. Tina (you) shouldn’t mention the word “dog shit” not when you sir bend-down like dog and tek fuck inna uh shit pit.

4. Tina Ouch me know say you a one a d sewage roach wa come out a d manhole wid d shit when it a overflow pon Fleet Street. You nasty rass u..Gweh Tina Shitpit..Ouch..u tek the right bus but u come off a d wrong stop..dem say Markey shit inna u mouth n u go a station go call up him name dats y him wa buss u throat.

1. Twin pussy dutty bloodclaat gyal yuh cash style mi, yuh affi style yuh suck wood madda first. Mi dun talk already an mi nuh tek back chat. Cum push a straw inna mi tight tight smell good batty an suck out di Congo worms dem. Ole dead dog. Fuck off and drop dead.

2. Shit pit like yuh suck wood unwanted bloodclaat hungry belly pickney dem and madda, nuh a unuh caan duh mi nothing on fleet street or anywhere. Mi a bad fucking gyal an mi have mi bad man dem fi pop off anyone a unuh head. DIGEST that suck wood lick out batty duty girls.

1. Tina Ouch is a nasty bad battyman gal..a bare badman a frig her in her batty..lolll..
      Markey say u battyhole big and dutty like the whole a town..bout it clean n tight. Him say a lie u a tell..

1. R t it look like batty a carry the swing. Fleet Street a the batty college…. a way inname batty hole sweet so?