BUSINESS PLAGUED BY EXTORTIONISTS

9 thoughts on “BUSINESS PLAGUED BY EXTORTIONISTS

1. Boy this situation sticky, a pure a that a gwaan unfortunately, downtown, uptown and round town business people haffi pay extortion fi keep them business and them life, many sweep it under the rug and act like them nah pay but them a dweet one way or the other…and extortionists come in many forms, from the likkle tear up pants man, to police, to political people, to the people dem weh you go fi pass certain tings, it sticky out deh mi Chile, gwaan hustle, save and pray . Jamaica just set a way

2. This business cant make any profits of such, the growth will be limited, only thing i can think of is capture their faces then go to the authorities and let them abuse them not know that they are singled out as extortionist.. by the way i’m sure you are not the only one, so they wont know is who

3. u know it pains my heart they need to kill every single fucking extortionst in jamaica and i hear a lot of these killimngs that we dont knwo about is extortionist dem and people gettting the fuckers dem killed, so nuff times when uno hear them a kill young boys uno nuffi say nutten because dem a rasss extortionist. mi hate them rasss

4. This is a well known fact.
    My family went through the same thing.
    If you refuse to pay, they will kill you.
    I don’t understand why people are so bad minded and don’t want to work.
    We are our own worst enemy.

5. Mi hate these parasites, baby girl the only thing mi can tell yuh is fi try and shift yuh business on-line if possible and move in secrecy.

6. You hafi get some bad man fi sort them out if you noh pay them ago kill you so kill them first , mi born and grow ina Jamaica and mi naa mek noh little fool fool bad mind extortionist mek mi hafi run up and down a shot fi shot all them whole family a get it to, 2020 this mi naaa play wid noh boy outa road

7. Dem tings yah make we country stagnant and cya grow to its potential..cause all the government and jcf SHOULD NEVER ALLOW THEM TINGS YA FI HAPPEN. Soon not a soul nah go wah invest ya so kmt.