THIS IS CESS LIKKLE YOUNG TING FROM ST E SHE IS 20

Dash some curry powder pon me ID pinky.. see the little one deh enuh Dizzy have a st. Elizabeth and that’s just one. Them catch the 2 a dem weh day a party a suck out tongue and then him white van park up Junction a f**k. Everybody think she innocent but far from that cause a 4yrs now them a f**k and she a just 20. And weh day a she and a next man from kingston did a fuck but from dizzy wife lef him she gone back to him and every week him and her gone. … a one big piece a thing a go dung..

41 thoughts on “THIS IS CESS LIKKLE YOUNG TING FROM ST E SHE IS 20

1. A 4 yrs him a grine she, an Yoli jus decide fi gi weh di pums. Kmt. She shoulda geet weh looooong time. And as for that little juvenile ….. At 20 … It mus be a Sugar Daddy $$ ting cause I doubt without money she would look at Cess. And she still cannot compete with Yoli nuh matta how much milk deh pon har mout. Yoli has a wholesome beauty that is radiant. Dis likkle girl nose look like a baby sweet peppa (from what my eyes can see). Thank God fi the color and the hair. Mek him gwaan. Long run …. Short ketch. Yuh see how him knee cup dem big.

1. All who a seh him separate from him wife wey unno paperwork. A waan she tek every blood***th dollar inna di divorce although she no need it. Dis boy wey a play man is a dutty johncrow way a look somebody fi rule. Yoli big up yuhself wid yuh stay good set good body after giving birth to those wonderful girls. Cess yuh is a clown of the highest, no sorry lowest levels go chuck off.

2. Tee hee hee…..it sweet me. Keep bunning him den divorce him Yoli. A kock up him foot pon her chair fi show ownership. You have been properly caught Cessss

3. Dogs shitttttt on Instagram looking innocent like he was trophy husband. But Cess have a daughter that age his first daughter ‘ this man has four daughters .I hope your wife nuh take you back nasty Pevert man .

4. This girl nuh hear ole man cum scratch :ngakak :ngakak :dp
    All fi har stomach strong @ such ah young age . Ffw 10 years, her ass on Instagram looking a new boo
    DWL

5. Pinky… my question is cess really believe she want him….my man is 24 yrs older than me and I honestly don’t want him just him money. I am dating a very nice clean man at work I choose work because we both go home to our separate house after work so my old sugar daddy doesn’t think I am seeing someone else. But I do live lavish with sugar daddy money him live in Florida I go see him 1 or 2 times a year because I want him believe I am really into him KMF I am 22 like really old daddy!

1. Young lady gwan have your fun….

Protect your self and gwan enjoy life, dont think for one second though that ur work man nah f…k pan you as well.

Sugar daddy are good while they last… dont be a hoe now trying to keep this sugar daddy happy.

6. So yuh a fuck pan the Florida man, him a fuck pan yuh tuh.
    Stop thinking yuh special. Yuh prolly one of his side chicks.

7. Anonymous 4:24 thanks for your advice, but I don’t want sugar daddy only him money.. yes I am protecting myself

8. She is no Angel plus she is just one out of the plenty St. E gyal Cess f..king. Plus the gal dem a talk seh him tongue game wicked but cocky weak n soft dwl. Cess dem just a use for the money dem a talk you business

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak unnu come pick mi up a cyaah get up. Issa sponge????? Waieeeee :ngakak spongy spongy.

2. He has been around a while now. I am sure he knows it’s because of money and just enjoying himself and stroking his ego.

9. All dem man ya a real poppy show. after wha gwan, you’d a think say him fraid fi share and post pic a who him a link. if a mi, a mission impossible settings mi go fi hide who mi a deal wid. real gyal eediat dem ya. dem man ya built fi bun.

10. Come yere :shakehand2 :shakehand2 diss lickle gal don’t want him. Is long time him giving Yoli a warm time.He’s a real piece of work!! Him ova him page ah sing di 6 dem song looking like a damn clown pon SM. Yoli still ah lead in my eyes.

1. I wouldn’t be surprise if they got back together and people here defending both depending on preference – SMH

11. Big old man like that should be a-shame of himself posing up with this little girl that could be his daughter.

1. But that’s a regular thing all over the world though. Nothing new under the sun. Only thing with these folks, they post everything on social media.

12. everyday a gyal want a Man, suh might aswell, young gyal want security, suh the cycle will continue nuh care how unu cuss an gwan, such is life from ever since, check the history from waaaaaaaaay back waaaay waaaaay back ……..

1. I’ve always said the same. Go back to biblical days and look at the age differences and men having kids in their golden age.

13. I am sure she looks better than the sender. Sender u sound hurt n bitter uno give the man a break. Uno old sad lonely manless women LOVE criticise. This girl is pretty n cess have money so wat haters. At least a nuh man him leave him wife for unlike some a uno females on pinkwall dat uno man leave uno fi man or uno manless n will die manless. Uno give the people dem a break, cess live u life yah nuff a who a talk a tek dem family man under the quiet all dem ole women here on pink a tek dem kids man n woman.

14. Those sweet legs of hers. When I grow up I would like to be like Cess. Fu*k them bitches Cess. Yoli is old and need to park. After three kids, the pus-c is not good anymore, that is why every married Jamaican man have 2 or 3 side bitches.

1. CESSPool that’s why you n yuh Confederate shouldn’t be big mad that Popcaan drive out the newness inna Yoli’s good good!!Unno did want park Yoli but her pum pum aged good like fine wine…fi see how it bun yuh(pun intended)!

Dizzy Cess you are a disgrace to Mankind…yes not just as a man but yuh even let dung women too,Hence I said Mankind!!fcuking whimpy whiny bastard empty shell of a man frame yuh be!

15. 10:04pm, 10;45pm n 3:42am sounds like the same crow-bait Yoli can give any a Cess-Pool bitches a run fi dem money (sic) cause dem gyal dey a look whe Yoli born inna.

If har pum-pum waan fix she have up har dutty money fi sort dat out. Woman whe workout so hard a gym caan have slack pum-pum, you hear dutty shit house. Gwaan back go finish use two tooth-pick and hold up Cess-pool balls and limp cock

Since dem gyal dey all dat why the best him can start post is two plates of food and two glasses to infer him not dining alone. Him nuh fi big, bad n brite and post him hot young gyals

16. I have no words for the stinking dogshit dem who under here praising cess. All i can say is God don’t like ugly and cess you will reap what you been sowin! So come unlike this comment as how u been unliking the others that speak against u , old dead hood, stiff tongue freak.

17. Bredda all mi can seh is enjoy ur ONE life. Ppl hypocritical u fck, praise bun pon one side and bun fiyah pon di nex like 2 wrong mek a right. Da maths deh cyaan add up. Dem life nuh str8 eeda. The whole world is a cess-pool anyway so u jus a do u. DWL. Shawty deh young still but ripe…lol. Nuff big ooman offer young bwoy pussy unda di quiet. #Facts.