SUH YOLI DAMAGE CESS REPUTATION?

8 thoughts on “SUH YOLI DAMAGE CESS REPUTATION?

1. A nuh Yoli a Mad him a the fact that dem uptown pussy deh look down on a ghetto yute like Popcaan and affi see him wife a fuck the G it hurt dem but uptown gal dem love badman green arm cess weh get wrong bang. Go thru poppy fuck dem out and expose the under belly a uptown people and dem closet fuckery.

2. As far as me see it none of the two are victims. Yoli seems to not care nor is she hiding,Cess just give her the divorce and stop d wud throwing now.

3. Both are sluts and whores. Yoli a uptown matress she fuck plenty men here and abroad, cess fuk nuff gal here and abroad, however as a woman yoli has no class or character look how she acting and have 3 daughters, yoli is a disgrace. Cess a John crow n both of them may live uptown but they behave frighten like ghetto people who never see come see. They always showing things on social media like they both yam heads, just like Nicole McLaren she is very frighten n obsessed .

4. A wa uptown ppl do you illiterate gangrene anonymous 5:46 pm? Incase you neva know badman come from up deh to fool..dats y nuff a unnu career get done when unnu thunk unnu can step to ppl n dem buss a shot unda u mumma big front wa u a walk wid. You know nutten bout yoli puppa or cess. U think dem a normal born inna money ppl. Go siddung. .u look like a u put d bubbles dem inna popcorn bighead…look how much uptown man use n abuse ghetto gal n piss n shit pon dem…before u come wid summen constructive u come wod u illiterate fuckery..ppl free fe grind who dem wa grind uptown downtown or rountown..who gives a flying frig. U nuh kno d ppl from adams..a tea a drink yasso no suga n wata or lasco..

5. On a serious note, if him neva did a post so much ppl would have turned on her long ago. A jus true ppl cya stan him ways thats why ppl sticking up for her. From the comments I have read nobody seems to think what she did was right but because him a beat her down on social media every other week. Him need fi jus stop chat.