GN Pinky. PLEASE HIDE MY ID!DEN U NUH SI FROM Di ODDA DAY MR. MATALON HIM A SPORT HIM GYAL DEM HARD? MI SEE HIM SHINE HEAD FROM WAY DOWNSTAIRS INA TABOO THE ODDA DAY WID A SLIM GIRL HUG UP TIGHT UP A VIP AN NOW MI BUCK HIM UP WID A NEXT BLUE HAIR THICKAS. Dem man yah nave no respect fi dem wife and pickney. A same way him and mi fren usually *** and she seh him love eat the pie but she couldn’t manage him other freaky ways. But all him wife a real yam head because when him do him foolishness him just do like Shaggy and seh, “it wasn’t me”🤣. Hey di whole crew a dem sneaking bad n dem have dem wife–
Kiss mi teeth. And tina she gwan like she a hottas.
Do you know that hottas aren’t immune from their men cheating, right?
Good
I wanna make a link with him next time im in JA.
I didnt think he was like this but hood to know
Sorry that me with 2 dislike by accident but girl I was thinking the same thing. Didnt know he would cut a piece
Girl. Ive been eyeing him for a while but tink he was faithful and maybe didnt go for the “blacks”
Hehehheheheeee
Ah weak in yah!
d thing is him caa n naa carry him wife go a Taboo..loll..is a freak ting mek him carry dem a taboo..my girl dem man deh fe carry u place wa u neva dream say u wud go..not to a dutty gogo joint..kmft..dem man deh a one a d 21 families of Ja..Matalon name gudda head d list.. D hottest ting is next week u call dem and dem treat u like shit..a so dem get u fe top call dem..me see me fren dweet..him rich n him no cute n suppose u hear how him hangle dem when dem call sometime, like him no memba dem….me waa vomit..me tell him everyday say karma na miss fe him address.
Anon 10:24am that clearly wasn’t a typo but rather a Freudian slip enuh…you said “hood to know”…but hey that’s obviously what u interested in knowing so kool good* to know n whatever!!
Signed Sarge in charge
Grammar police
To correct and serve
Typo Yardie
Good Gwad
Stop tell lie pon di man kmt
Nobadda think him ago leff him wife fe dem battafoot yah..he aint..so den tek den ucks n nyammins n d wa dem can get an ride on..a chump change wa him a spen pon dem..anyday wife find out dem gone bout dem bizniz..memba money marry money..unnu tek wa unnu can get..dem nah buy house n land ge unnu doe..unless u breed..n dem gooda pay smaddy fe get rid a u..no tek dem pon face value
For a man of wealth his teeth are horrid, invisalign needed, plus his wife always looks the worst of her clique when she’s out.
I was just reading and said the same thing to myself. Please to send in the pic and info (tea) on this brisco individual.
Omg his teeth are disgusting and no one at me about he is wealthy so he do whatever. Go fix your teeth sir.
The wife is beautiful just always looks tired and can’t “put herself together”
You do now this man is wealthy right? Yam-Head is totally different, he is wife just not going to walk away just like that…Truth be told “majority(I didn’t say all) of these uptown men, do have a lot of women.
for those who dont know..his wife Tina Myers richer than him..she owns KFC..Matalon family in total might be richer but his wife is richer than him
Leave the man alone. It hurt you to see him with another B!+c#.
Any human that is friend with Jamaica two most notorious whores have to be a whore too. Usain bolt and Chris Martin are two of Jamaica nastiness cheaters and low lives when it comes to cheating, so a Dem , Gary mattalon, Bibi, Brisco, Greg Christian, Shaggy and Usain best Friend Par. What Uno expect, those are male whores who soon get tired a women n start sleeping wid Dem one another n animals. When Uno see big men like these so carless and keep friends with freaky bolt n Martin, expect Dem to sleep with any thing that brown n look like it walk. Fi big men them real carless, Dem wife n gal lucky Dem can stay dey mek sti and cheating make Dem unhappy but keep it up because of society n wat people think. All a Dem dat mi name a ole carelessness.
Well, mi nah swear for the bald head Matalon, but apart from the hype name, at one time, he was “admittedly” broke by certain societal standards. He relied heavily on Tina salary, so money is not all that. Tina always look stressed out cause no body knows what goes on behind closed doors, She might very well did know the kind a bun” she a get. One of her good “Marshas” the Melsdew she must a laugh like she “find gold mine”, cause finally Matalon” dem finally reach over Pinkwall”, like how Chunky did reach over here. The one Greg Christain mussi a gwan bad like yaze, cause all Leanclean she drop off the face a the earth, cause she full fledged shame and cant tek no more. Shaggy don’t “lick a yard” him do dat “on the tour/road a farrin very discreetly. As to the other, Bolt & Chris Martin, you can’t hold them to no standards.
A long time him stay so. He went out with shaggy years ago at weddy Weddy, that same man was with a tall slim black girl. It hurt me so bad because his wife just had baby. He was not hiding the girl at all.. I was so upset, I lost ratings for him big time. Then he’s on Instagram pretending to be the prefect husband.
Same old story about uptown men. The wife not leaving either.
Don’t call brisco name in any of this he shouldn’t even be on that list. He’s broke. He’s just an ass kisser who follows bolt around cause he has no real money for himself and nothing better to do with his life. Can’t believe women fall for that nigga, didn’t he made the blogs some time ago also about him getting a woman pregnant and not even can take care of the child. Y’all females lack self confidence and esteem so till unoo ride ride so much till unoo nuh know wat unoo a ride and lie down with more while. Unoo Sick stomach
Anon 11:32 dwl u really have me cracking up, brisco nuh have shit in a him batty fi real. him wuk at that insurance company and him not even doing well in sales, by this them must kick his ass out, him broke fi real. a him girl audi him was driving and the audi did get a little hit and him driving it with the patch work for how long, him could not even afford to duca the car. Brisco is like usain tight briefs that dont give him no room, i dont know how a boy like brisett can follow man so much like flies pon shit. damm boy full a him dirty self, but anaon a true him broke nuh rass but always in a pic with usain all over tyhe world like a damm gal groupie. him have 2 kids i think mussi get another one by this because mi always see him and this brownie at sporting events at stadium, all dem gal dey a just fi the hype wid him and bibi gardner. brisco a reall groupie man dat follow usain like a little puppy dawggggg. him and this girl whey use to wuk a canadian embassy documentation part Nerisa a fren she wuk at the insurance company too. chid i can give u the bill a receipt pon him hahaha.
Anonymous 12:35pm drop the receipts hon we are here for it. If it too long fi the comments just send met the email on it. A time dem boy yah dirty laundry get aired out.
I was just reading and said the same thing to myself. Please to send in the pic and info (tea) on this brisco individual.
I always wonder, why a guy with so much disposable cash like Gary teeth dem so ugly. Is a cool guy still, him nuh so hype, but larks Him must fraid a dentist.
@briscobal a him IG page, if Uno go on Usain ig briscoe is second from the left, him follow Usain like a groupie mi tell u. Him in the middle in a the khaki shorts pon the pic on Usain IG. Dat boy needs job, a must Usain take care of his kids smh. The boy love likes, das y men put them to kneel down lol. Dwl, yes sah it dey yah, a yah Suh niceeeeee, not even his best friend in so much pics like briscoe lol. Mi baddieeeee wowieeeeeeee.
The boy brisco have a job yes him work a di insurance company. Every jump and knock weh usain go best believe say him di deh. Him can’t even afford to go on these trips. Bolt muss pay for the trips dem. I wonder how comes him no get leggo from the people dem work fi say him work a regular 9-5 him sure get a lot a vacation time fi go run around all bout wid bolt on dem many trips. I wanna know how fi him vacation days so plenty looks like him have more than everybody else.
Anonymous 5:17 not jus him but most rich men don’t spend time on there self. They don’t care they let there money do the talking for them. Right now if u put 10 wealthy man in a room guaranteed 80% of them stay bad. Teeth mucky and stay bad or dem body crawny and frownsy like a wah. With that being said females out there still ago ride dem u know why cause they got the almighty dollars and di gal dem stomach strong them bare and withstand anything fi money.
It’s no secret him look the girls on ig and travel all over Jamaica and knock dem and cut once you sexy him will look you pon ig
Them soon scrub the story off the net, lol
No wonder Tina always look so stressed.