SOMEBODY COMMENT PAN DI NORMAN MANLEY AIRPORT EMPLOYEE WHEY DEM KILL

THIS IS HOW THIS STORY START!! BAYA WHORING SISTA NAME MUNCHI WHA NUH KNOW A WHO BREED HER,COME FROM FARRIN WID DE JACKET WAH SHI GIVE DE BALLER YOUTH,WHEN SHI KNOW A DE MAN A PORT ROYAL BREED HER! PEOPLE A CHAT SEY SHI NUH KNOW WHO BREED HER,AN A JACKET SHI GIVE THE LIKKLE YOUTH WAH SHI A F**K FROM CAMPERDOWN HIGH SCHOOL,THAT’S WHY DEM FIRE HER!! BAYA WAH BUY OUT THE ARGUMENT,ONESON SEY TO HIM A GAL ARGUMENT DAT,HIM AN HIM FREN RUSH ONESON AN BUZU,NEVER KNOW THE YOUTH DEM STARP,AN BAYA DEM GUN NUH HAVE IN NUH SHOT LOL. ANY WAY ONESON SHOT MURICES IN A HIM FOOT,PEOPLE TV GET SHOOT UP, ALL KIND A THIGS GWAAN THIS DAY! THIS IS PART 1 OF THE STORY THAT LEAD UP TO THE KILLING!

PART (2) BAYA SWARE SEY HIM A FI KILL ONESON! MURICE MOTHER SEND HIM GO TO COUNTRY,HIM COME BACK. ONESONE OF TO GO UP A ROLLINGTON POLICE STATION GUH REPORT EVERY WEDNESDAY,FI BAYA LIKKLE WHORING SISTA WAH DEM CLAIM SEY HIM RAPE! JULIET YU WICKED NUH BL***T CAH YU KNOW ONESON NUH RAPE YU DAWTER! ANYWAY LONG STORY SHORT. BAYA AND HOPEIE UGLY LONG MOUTH SON JUNIOR AKA LELAY PLAN FI KILL ONESON,LELAY GET CHARGE WID DOBBLE MURDER! SO BAYA SET UP QUINNY AND HIM FREN DEM FROM BLACK STREET FI KILL ONE SON! THE WEDNESDAY MORNING ONESON LEAVE FI GUH STATION GUH REPORT,BAYA CALL QUINNY AN TELL HIM,QUINNY AN HIM FREN DEM LAY WAIT ONESON PON JACKSON ROAD,RIDE UP PON DE YOUTH! TAKE IN MIND THESE ARE KIDS THAT GROW UP TOGETHER….DEM GIVE ONESON EIGHT SHOT RUN THE BIKE OVER HIM AN BROKE HIM FOOT,TURN HIM OVER AN TAKE OUT HIM MONEY OUT OF HIM POCKET!! PART 3 COMING MET IF YU LOST TELL MI

smh

PART (3) ONESON FATHER IS A LONG TIME BAD MAN FROM BOWA BANKS! THE FATHER NEVER PLEASE HOW THEM KILL HIM ONE BOY PICKNEY!! MI HEAR SEY THE FATHER A SEY PEOPLE A FI DEAD FI HIM ONE BOY PICKNEY! ONESON BURY SUNDAY THE 27 A SEPTEMBER,THE MONDAY PEOPLE HOUSE BUN DOWN,BAYA START RUN AN HIDE,BAYA EVIL MUMMA AN HER KIDS DEM RUN WEY. TILL DEM TAKE TIME CREEP BACK IN A BOWA! OH GOD EVERY DAY ONESON MOTHER CRY FI HER ONE BOY PICKNEY,WHEN DEM READY DEM LAUGH OFF A PINKIE AN SAY SHI A MAD WOMAN!! MAYBE BOWA CAN GO BACK TO WHAT IT USE TO BE,CAH LELAY,DEH A JAIL HIM RIGHT HAND MAN BAYA DEAD,AN THE REST A FOLLOWERS DEH A JAIL TO.. ALL I KNOW BAYA AN HIM MUMMA NEVA KNOW A SUH QUICK IT WOULD A HAPPEN TO DEM! QUINNY A F**K THE GIRL,AN KNOW THE MAN DEM OFF HIM……..HIM SHOULDN’T HAVE THE GIRL PON NO CONNER A HANG OUT,POOR INNOCENT YOUNG LADY! USE THE GIRL AS HUMAN SHIELD…….ALL I KNOW DEM MUST SORRY DEM KILL ONESON….. TO THE WHOLE A UNO MANY MORE WILL OF TO SUFFER MANY MORE WILL OF TO DIE DON’T ASK ME WHY!!……….JULIET HOW DO YOU FEEL,EVERY DAY YU LAUGH OFF A ONESON MOTHER,BITCH A WHO A LAUGH NOW? AND REMEMBER BITCH THE FUNERAL ONESON GET YOUR SON BAYA WILL NEVER GET THAT BECAUSE NUH BODY NUH LIKE UNO…….R.I.P YOUNG LADY

0 thoughts on “SOMEBODY COMMENT PAN DI NORMAN MANLEY AIRPORT EMPLOYEE WHEY DEM KILL

1. Good morning Metty, I’m going to Starbucks, mi soon come back, cause this needs a strong cup of Latte/extra shot :travel

2. So did the man die too or just the girl? Mi sad fi know if ah him responsible fi the first death and ah she alone dem kill. Someone please clarify dis fi mi because it really sad. RIP young lady.

1. The person state what start di way which is a multitude of mixups and what lead up to the men singling out her boyfriend fi dead but it boil down to dem using her as a shield

3. Unbelievable!!! An argument lead to guns drawn, shots fired, wounding, murder, retaliation, more killings and more suffering. Jamaican males are too emotional at times. If that’s the real story it’s a damn shame that so many people died and families left to suffer because of foolishness.

4. IGNORANCE, ILLITERACY, LACK OF LOVE, RESPECT & THE DETERIORATION OF MORALS IS THE DOWNFALL OF MOST GHETTO PEOPLE THAT SPREAD FROM ONE GENERATION TO THE NEXT GENERATION. RIP YOUNG LADY

5. So after Baya set up Quinny fi kill Oneson……Someone go back go kill Baya. I understand dat Quinny use the girl as sheild and she died. But did Quinny die too???

1. I don’t think Quinny (the target of the shooting) died on the spot, but a couple of days later he died in the hospital from the gun shots he received. I don’t get the part about Baya be killed. When did this happen?

The sender needs to stop using all CAPs and do a better job relaying the story. A couple of paragraphs would also help with the reading.

6. Moral of the story, when u in u good, decent job, lef dutty criminal man alone. When dem time come dem not protecting u, only demself. Each man for demself. Wonder if any of her kids was his?
    Him dead or get any shot or is she alone? Sad story

1. Chue word, aunty. Dats why me live to meself an no worry wid man. As long as my brator have batry me fine wid dat, kar some a de man dem outta street cyan even get it up. Too much a dem chink a look pretty,educated working ooman fe mine dem but dem jus’ a look fe demself. Poor pretty gyal garn to har coal grave sake a man an’ lef har poor pickney dem widout a madda.

7. OMG this person need to write English because I’m lost . So whose the girl in the above pic is she the deceased?

8. Quinty get one shot,he’s still a live. Three dead baya dead quinty brother dead and the young dead,because quinty use her to block the gun shots that was meant for him!

9. Is this the story of the

Third person dies following Bray Street attack
    7:37 pm, Thursday October 29, 2015

A third person – Rushane Grant – has died from bullet wounds sustained in Tuesday’s attack by gunmen on Bray Street in Windward Road, East Kingston.

The other two victims, 30 year old Marsha Smith and Kevan Roberts, died shortly after the attack.

The police report that about 7.00 p.m., several persons were standing along Bray Street when two men walked up and opened fire on them. Four were shot.

Investigators say Grant, who was wanted for a 2010 murder in the area, may have been the target.

http://rjrnewsonline.com/local/third-person-dies-following-bray-street-attack

1. Nuh worry bout di patwa, see if you can find Sherlock Holmes fi cipha what a gwan, cause mi stopped at the third sentence, I couldn’t cross it.

10. RIP Marsha Gone But Not 4Gotten Ur Family Nd Friends Miss U…U Were Jus @ The Wrong Place @ The Wrong Time Quinty A Crosses Him Soon Dead…Dutty Quinty Run Gan Leff Him 2 Baby Mother Them Shanique And Francine Dem Betta Hurry Up Nd Run Weh 2 Cuz Di Man Dem Naw Joke… And None Of Marsha Children Was His Dem Jus Start Talk Bout 2mths Now And Di Shit House Waste Boy Mek Di Girl Loose Har Fuk’n Life…