This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
May 27, 2013 4:46 pm
WELCOME TO THE FORMAL MIXUP
THIS WILL BE JMG’S GREATEST PAGE …NOW DEM NAH GO CAN TALK TO WI
Good Luck Met, loving the look, well done! Been a fan from day one, and really do appreciate all your hard work, what would we METTERS do without you, xxxxxx
Met I love the transformation, congrats. My fingers dem nuh ramp fi talk the tings dem and get mi inna trouble with u, suh maybe you will allow dem fi type away on this page lol. Congrats again Met.
Change is inevitable, suh mi nuh have no complaints watsoeva & as long as is for betterment I’m all for it. Quite frankly, mi nuh care bout di look or di crook, all mi want is my mixup wid my mawnin coffee, an fi be able to access di site wid ease an me good.
Yes Met mi get inna trouble wid u sometime because some of the things dem whey mi talk sometime mi nuh si dem. Cause when my fingers dem a work, dem nuh know when fi stop. Met a nuff things mi know and want to talk but sometime mi haffi hold it because dem will find out a who tell me.
@Simplicity all if mi inbox it, dem will have a clue because the click nuh dat big suh dem will find out. Mi all have pictures but mi cannot send dem in because di source cover will blow……Met mi know so much mi fraid sometime God know. Dem duh dem likkle dirt and freakum party and when iphone and android a work it work wonders….
met knw how tuh put a spin on things mi a tell yuh seh dem nuh mus knw a weh yuh tink u alone knw yuh wuda surprise fe knw sey it stale news tuh addas..one a wan suss pon wi man..met can always have pic fe sy its chue she nuh affi let it guh pon wi nuh duh wi suh is a fresh summa nd i hav plans tuh sit read nd skin mi brand new row a white teeths
@Simplicity, mi hear how dem a plan fi done Met/JMG and all those tings if shi ever run certain tings and pics on JMG. Met know is who mi talking and mi know Met team long from here to Europe and back 50 times, but mi nuh want Met a spend up extra money because of the ‘gremlin’ and dem undercover nasty/dutty/sickening life. Mi sey fi ‘dem’ mix up long and DUTTY bawddddddd. All mi know pictures nuh lie oooo. Its a good ting some gal flee, because some sinting whey the ‘gremlin’ a gwan wid, not even VIvid Entertainment nuh bad suh…remember I told you. Dats why dem teeth suh brown. Dem fraid a JMGGGGG and FB……SImply you si how yuh mek mi finger dem a run mi head….
Met you right. But remember that when people guilty and have tings a hide more time dem hype up and gwany gwany when it buss out and run guh pay fi it go away. But in this case dem need fi save dem $$ because from what me know for a fact dem gwine need it very soon. Dem sey what goes around comes around.
a how dis sound like a entertainer suh or smaddy well well awf weh likkle politricks bloodline ………….. it all sweet mi already nd is not like yuh even sey ntn few wurds got me”undercover” “gremlin” nd “brown teeth”..a ketch de vision ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rrrrrraaaayyyyyyyyy! Love the new site badddddddd!
morning saucy u early
LOVE THE LOOK, ISN’T TECHNOLOGY GREAT
LOVE THE NEW LOOK MET EVERYTHING PON YAH STAY RIGHT BLESSINGS AND RESPECT MUM
Thank you everyone
Good Luck Met, loving the look, well done! Been a fan from day one, and really do appreciate all your hard work, what would we METTERS do without you, xxxxxx
Morning Met I like it
Met I love the transformation, congrats. My fingers dem nuh ramp fi talk the tings dem and get mi inna trouble with u, suh maybe you will allow dem fi type away on this page lol. Congrats again Met.
get u ina trouble wid me back u talk di tings?
Change is inevitable, suh mi nuh have no complaints watsoeva & as long as is for betterment I’m all for it. Quite frankly, mi nuh care bout di look or di crook, all mi want is my mixup wid my mawnin coffee, an fi be able to access di site wid ease an me good.
Yes Met mi get inna trouble wid u sometime because some of the things dem whey mi talk sometime mi nuh si dem. Cause when my fingers dem a work, dem nuh know when fi stop. Met a nuff things mi know and want to talk but sometime mi haffi hold it because dem will find out a who tell me.
Oh mi understand now
indox it den
Looks great, Met!
@Simplicity all if mi inbox it, dem will have a clue because the click nuh dat big suh dem will find out. Mi all have pictures but mi cannot send dem in because di source cover will blow……Met mi know so much mi fraid sometime God know. Dem duh dem likkle dirt and freakum party and when iphone and android a work it work wonders….
@Met, me a cancer by astrology suh me hesitant towards change, but life if abt changes, so imma embrace it….New month, new serial!!
met knw how tuh put a spin on things mi a tell yuh seh dem nuh mus knw a weh yuh tink u alone knw yuh wuda surprise fe knw sey it stale news tuh addas..one a wan suss pon wi man..met can always have pic fe sy its chue she nuh affi let it guh pon wi nuh duh wi suh is a fresh summa nd i hav plans tuh sit read nd skin mi brand new row a white teeths
@Simplicity, mi hear how dem a plan fi done Met/JMG and all those tings if shi ever run certain tings and pics on JMG. Met know is who mi talking and mi know Met team long from here to Europe and back 50 times, but mi nuh want Met a spend up extra money because of the ‘gremlin’ and dem undercover nasty/dutty/sickening life. Mi sey fi ‘dem’ mix up long and DUTTY bawddddddd. All mi know pictures nuh lie oooo. Its a good ting some gal flee, because some sinting whey the ‘gremlin’ a gwan wid, not even VIvid Entertainment nuh bad suh…remember I told you. Dats why dem teeth suh brown. Dem fraid a JMGGGGG and FB……SImply you si how yuh mek mi finger dem a run mi head….
it is are here dem can always plan but God wipe every plan nuh suh?
met me caaa log in
HELPPPPPPPPP IT SAY ME BLOCK
Original Goodas
stop trying to log in goodas it will unblock u after a few minutes but when u keep trying it block u more
Met you right. But remember that when people guilty and have tings a hide more time dem hype up and gwany gwany when it buss out and run guh pay fi it go away. But in this case dem need fi save dem $$ because from what me know for a fact dem gwine need it very soon. Dem sey what goes around comes around.
a how dis sound like a entertainer suh or smaddy well well awf weh likkle politricks bloodline ………….. it all sweet mi already nd is not like yuh even sey ntn few wurds got me”undercover” “gremlin” nd “brown teeth”..a ketch de vision ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Good evening one and all. Met I’m loving this new edition or upgrade.
Congrtulations on the new move! Met stepping in hotter dis year! Don’t you like it?!
nice look…very nice