EARLY MONDAY NOTICE!!

MONDAY IT SHALL BE HERE…………….DI MAN DEM NAH GO LIKE IT BUT……………… JAMAICA FULL A FUNNY MAN OOOO AND PICTURE PROOFS WERE SENT IN WID DEM A SKIN OUT AND SHOW DEM REAR..SUH IT DEH YAH MONDAY

0 thoughts on “EARLY MONDAY NOTICE!!

1. Ms. Met please dont hype wi up with no bits and pieces of info ok please. Send on bill and receipt.

1. oh lord if met cannot direct someone, that means say the pic dem mash up her meds real bad! met look good and mek sure a nuh photoshop.. hush met.. me stomach woulda sick to lawd..

2. Today is only Friday :sorry Met we really haffi stay in suspense til Monday..dash it today nuh please :maho

3. Met, how come you didn’t post up about the stenographer in Congress who got on the mic screaming about God and the freemasons?

1. Today is what day….Friday den Saturday, den Sunday, den Monday. Mi haffi wait 2 1/2 day fi dis. Mi a mek sure mi duh whey need fi duh Monday today becausen sey once me log on mi nah log off. Some so-called str88 man skin a boil like soup inna pot on coal stove ….REELLLLLLLLLLLLL dem out Ms Met REEELLLLL dem out and come back again

4. mi no know what di raas all dis excite createment fa??……anybody whe did live a yard inna di 80’s to early 90’s woulda know say battyman deh a yard from long time……let me be precise….when yuh go up constant spring road and reach di intersection wid mannings hill rd…..when yuh mek di right turn up di hill towards constant spring pon di left hand side behind di gas station dere was a small likkle plaza wid bout 6-7 shop and one a dem was a battyman club…….and anybody ask mi how mi know mi tell yuh exactly why…..when yuh a walk from grants pen and towards constant spring road…….yuh cross di gully wid di likkle foot bridge towards constant spring road……..yuh pass howies pon di left and dem days deh a only big timers go howies so fryers like mi whe did bout 14-15 di gate man woulda want come exalt himself…………and lady pink did deh too far fi walk…….and anybody used to go lady pink dem days deh woulda know say di deaf mute gyal have di wickedest body and used to smoke cigarette wid her pum pum…….and dem di have a one legged go go wid bout 50lb a pum pum dwbrcl…….and mi never have no cyar fi go a back road…..even doah di go go dem a back road did a skin out hard hard..so yuh stay pon di right side and mek di turn up di road….walk past jamaica telephone company at di time and continue up di hill pon di right hand side cause yuh certainly do not want to walk near to di battyman club pon di left…….bout 300 yards later yuh will reach center pole go go club……….even doah dem days deh pum pum never used to shave an a bare bushy bushy yuh a look pon a di wickedest ting to mi inna dem days …….

5. Met I hope a some big whales picture a go drop enno, mi tiyad fi see di small fish dem, mi waan see two politishan, lawya and dem kina peeple deh

1. lol Met yuh a di best, thank God no work Monday mi a log on early cah mi affi dey yah before removal request send in

6. Are you five hours behind the U.K? Clawd have moicy! I return from my appointment about 1 P.M, Monday. I will immediately park my tail in front of the desktop with a mixed drink. Tea will not be strong enough for this ish!