A DI P*RN STAR FI TRUE NOT PAMPY

PAMPY-Optimized
CHOO WE DOE WATCH PORN IT TEK DI REAL PEOPLE DEM PAN DI SCENE FI FIND OUT SEH A PORN STAR BUT WHAT MI GO FIND OUT LAST NIGHT IS THAT PEOPLE FROM DUNG A FLETCHERS LAND START SEND ROUN DI PICTURE PAN WHATSAPP BECAUSE A BIG WAR A GWAAN AND ALL PAMPUTAE CAR GET A STONE INA IT SAKE A DI WAR…………….. INA DI BIG CUSSING WHEY DI BABY MADA PUDUNG SHE SEH IS PAMPUTAE START TALK BOUT SHE A SUCK FIRST …………….SO I GUESS DAS HOW PAMPUTAE END UP SUCKING LAST WHEN DI PEOPLE DEM START SEND ROUN DAT PICTURE… PEOPLE FI RESEMBLE PEOPLE BUT NUH SUH BECAUSE DOWN TO THE SAME TYPE A HAIR STYLE WID BANG SHE WEAR AND DEM AROUND DI SAME SIZE…..
AFTER MI SPEN DI TIME SEEKING AND OUT DI MATTERS DI PERSON SEND ANOTHER MESSAGE SEH-
A from Tanya funeral Buju like she get a big straight and a chat off har mouth. She upset seh everytime Tacki come a Jamaica Damion leave and guh uptown she just need fi behave harself or>>Edited (XYZ)
SUH DERE UNO HAVE IT

0 thoughts on “A DI P*RN STAR FI TRUE NOT PAMPY

1. Its not a matter of watching porn, it is about checking and double checking the information you are given! Anyway I hope it did not cause too much embarrassment to her.

1. The picture was being sent around before it got here one..Two u can only check what u have an indication about so dont check me because mi nuh need no checker

2. Happy thanksgiving,Met I think Georgia25 mean you should have checked pampy throat fi see if any cocky track lef in deh cause other wise mi nuh no how you would a check.

3. Met you should apologize still cause your site is a very popular site and I myself thought it was her an it was here I saw it first…so imagine how many other ppl was fooled by it. It’s unfortunate that ppl have to be vindictive and try and bring ppl down with false accusations.

1. Mavado ,Gyptian and others have had the same happen to them. When u a celebrity whole heap a things can happen unfortunately. If mi did go pan di blue movie site and decided to myself seh a she and post it there would room for apology . I can only set the issue clear which I did after checking lastnigt.If you saw it here first you would know where the argument did start and where the picture came from. She and di girl ina war..may the best one win. I still nuh respect her for making the song and that nuh change

1. Why should apologize for a siituation you did not create? You just a report pon what was reported. Shit happen and people need feh keep dem self above reproach. Dem say if you never inna deh picture you can’t get “frame”. Have a great Thanksgiving to Met and all Mefters

2. Metty, good morning and Happy Thanksgiving *TG, same tuh you as well*…well, I am sorry for not doing my part and checking my porno stash tuh verify if that was indeed, Pamputae…and for that, I am sorry…

1. “CHOO WE DOE WATCH PORN”…Metty, speak for yourself cause me love watch my porno dem ah mi naah tap watch dem needa :hammer

4. Metty morn! Met u na apologizing to no one whether it is Pam r not it no matter cause a long time she a suck a dat she do fi get regonize inna the industry including spice angel patra a foota gal whole a dem r suckers!

1. Same suh Genuine. Case of mistaken identity here…..nuh public statement an nuh payments nah mek yasso. Ah sumting weh she proud of….suh dis shouldn’t put ah dent eena har flourishing career. But PamPam, not looking at the suckings pitcho, I are looking at your pitcho….yuh face still fava when horse hab indigestion :ngakak

1. Yawdy, yuh know seh mi guh google horse wid indigestion ah buss out a big dutty stinkin laugh ca mi si wa horse weh fava Pampy porno pic :hammer

5. Metty, I just checked one of my porno sites, and that is indeed Jazziequexxx…she is a split mirror image of Pamputae *site name will be provided upon request*…

6. GM. That’s some bullshit. Whether you first post it or not the fact is YOU posted it period. Apology is due. Or would you day this post is an apology in itselfs. Love this site/owner but BS is BS..nuh partial !

7. Met you don’t have to apologize because they look a lot a like… is just through Buju have that damn bump near her nose why I knew it wasn’t her. Is the damn bump that save her because suppose this porn woman never have twitter how else would we know it’s not pamputtae? Anyway big up yaself Met cause you didn’t have to do this post… Also big up Buju who probably run gone a studio fi go mek song bout people ” a try tarnish her name”lol

8. Put up a big banner with an apology. Sometimes the apology have to be bigger than the accusation, cause people more tend to read the bad news and run with it.
    “Four things you can’t recover:
    The stone after the throw,
    The word after it’s said !!!
    The occasion after it’s missed,
    The time after it’s gone.”
    Always learn that you cannot take back some things, but you can do your best to try and make it right

9. Met mi see u apologize fi less than this. I understand you may not like/respect the girl but as a popular blogger you can’t make your personal feelings dictates your fairness. I don’t know what song your referring to nor do I care but the fact that you plastered a very compromising pic on your website that turns out to be false deserves an apology regardless of your feelings towards that person.

10. Morning metty n folks….happy thanksgiving……..apologies fi wah?anno metty start spread it…..unno leave metty alone….if pamputae never trouble di gurl all dis would not happen..

11. Met and her genuine bloggers and peepers-big up onu self.
    Met nah bow and apologize no further than what the post stated- tell onu fat friend fi go apologize to the countless people she provoke. She apologize to Lisa hype fi de come up she gain from using her sucking picture as a weapon? FOH bout apology!

12. Even when Richie Feeling make joke, him make an apology that come on the front page of the star. Even though a joke Richie Feelings a make, he did acknowledge that it could cause the breakup of her relationship.
    What is joke to you, is death to me !!!

13. Yawdy yep happy thanksgiving to both of you, and your FAMILIES! A weh di muma bloo$$$$$$$$$ cloth oonu left met alone Pam is a f**king cock sucker oonu no like it oonu come off the woman site stap gwan like oonu wa live pon har like leach. Pam suck cock before we even know har y oonu no tell Pam no throw blow if she cannot take it Gwey suck hood Pam a Lowe di pink wall. Met sent on di next big mix up mi waiting if u don’t have one mi will sent in mine with di hood inna mi mouth no mate can’t tek
    it out mii name TATOO pon it mi suck it anywhere anytime. Oonu debate pon this.

1. Tell dem str8 like dat girl!!…mi nuh suh lucky like ah yuh; mi naan none fe suck pa right ya now, but is arite doe…dem gal deh walk ah fuhck like daaawg *that is shameful* and den wa come turn up dem nose pa di buddy sucking like dem ah fool anybody…mi naah seh fe suck every man hood, but if ah my man an fiwi ting solid as ah rock and we wants tuh get freaky an suck one another, there is absolutely nutten wrong with that…Pampy, if the accusations are true seh yuh an yuh friend dem love walk ah bad up people, yuh fe stop it cause it look like yuh meet yuh match an that woman has had enough of your bullshit….don’t trouble trouble, unless yuh want trouble…

14. Hey PP mi agree with you met a weh u wa do apologize fi wat no f**king apologize she is a hood sucker a she f**k with di woman both she a suck hood it tek a hood sucker fi know another a Pam is one oonu Lowe di f**king wall no apologies no regret. Nxt mixed up!!

15. di reason why dat slut turn on pam is because di house shes paying rent for she came n saw a gal living in it. a dat a mad har cah di likkle boy [her babydaddy] weh she a mine have up him gal ina di house.remember di gal say shes not leaving. true pam look n stay good n clean she have a pick fi pam. dirty gal weh a try frame people memba a $500 u get f**k fa n breed n u did wah give your first baby daddy di jacket n di man run yuh. it bunn yuh true di man sport wid pam n tek pics wid pam. go look a life gal u nuh si di people dem happy.

16. you n a man leff 7yrs n because u hear to let di people dem pass u get offended n fling stone ina di woman carmash up di woman tings. knowing u a tek di plane di very next day. you is a groupie ediot gal u nuh bad

17. I think you guys should let it be! Met is a very intelligent person and if she sees an apology is needed she will give one plain and simple!!

18. move unnu bloodclawt bout apology unnu think apology come so just hole bout ten seat trust me she glad fi deh pan the wall cock. Been a suck

19. Bah bah bah latty tell them fi mi if she Neva a f**k with di gal all a dis wouldn’t call fa this mix up stale next. Sumaddy need fi sent in daffy all blk pictures in cause Apple kerri look like them pop off piece a turkey inna dem boy them lean badddddd a stay baddddd. Apple u have on shape wear with di body suit it don’t look good Kerri u pop down badddddd twinny u need fi cover u belly it wa iron out badddddddd!!

20. Instead of simply apologizing for the pic MET is still trying to bash Pam name.
    Richie Feelings apologised for doing far less so why is it so hard to put up an apology?
    Your website obviously help to put the picture in heavy
    rotation.

1. If any a unno think mi a go waste my time and argue after mi done explain bout the picture unno and unno mumma and mumma mumma have a whole life time pan six different realms to fi wait. Dem yah levels a brightness nuh really stop yasso but a di dunceness whey influence di reasoning fault so mi doe really feel no way.

21. Madam Met u don’t have to apologize if u don’t want to its ur decision* however in the reality an apology would be very fair. Recently i saw u made a post in regards to CHUCHU saying something like JMG tells the truth again,so what are u trying to say?Are u saying that people were saying it was a lie and u proved them wrong well if so this Pamy thing is a lie also as she is not the one in the pic which was promoted heavily by your organization. This is what u call a PERFECT “DOPPLE-GANGER”,the term is used to describe ur perfect match that is somewhere out there in the world every one has a dopple-ganger.I was in Vancouver once and saw my self walking down the street,lol,i approached the person and asked them why the f**k them looks so much like me,same walk same face,same height,same hair type,but different language,he was actually from Ghana so i do understand this Pamy thing..

22. I really don’t know if this has happened to any one but its the scariest feeling its like u are seeing u but its not u,i was paranoid for a few days until i started to do some research and found out,the world is huge and its said that everyone out there has a match…SCARY BUT SO TRUE.IM A WITNESS.

1. You are absolutely correct, cause I look in mi mirror everyday and see me…same face,same height, same hair type…and if mi nuh wash mi face nor comb mi hair, it can be a very scary sight..I am a witness tuh that on many occasions..Pampy need tuh tek up ar grievances wid di many porn sites and companies that are endorsing her doppeldanger, Jazziequexxx…

1. *not only endorsing her doppeldanger, but has MANY porn videos n’ pics in circulation…even after the correction has been properly noted here on JMG*…ask any lawyer n’ they’ll tell you the same thing…