WADDAH MESS!

E6
THE DUTTY WHITE GIRL A TORMENT GAZA BRITISH NOW AH REAL F** UP THIS ENO PAN DI FIRST DAY INNA HER LIFE SHE SEE GAZABRITISH AND SHE OPEN UP HER DUTTY NASTY LEG DEM WEH DID SMELL AH FISH MARKET ALL GOH AH DID MAN HOUSE WID LIQUER FI JUNK DI MAN SO THAT GAZA WOULD F*** HER AFTER DI MAN F** HER SHE COME PAN ON DUTTY APP PERI AND COME TELL GAZABRITISH EX KIESHABRITISH SEH SHE F** HER EX AND KIESHA GOH PAN ONE BAGGA FIGHTING AND CUSSING PAN DI GAL KIESHA ALL WAA BEAT DI GAL BUT DI GAL NUH BAD INNA REAL LIFE.

E1

E2

E3
ANYWAYS NOW DI GAL AH CALL UP GAZA AN AH TELL HIM SEH SHE AH BREED FI HIM BUT ALL NOW WE CANT SEE DI CLEAR BLUE TEST ALL COME PAN PERI WID DI BAGGA CHATTINGZ AND TELL DI PEOPLE DEM SEH SHE AH BREED FI GAZA BUT DI DUTTY GAL AH USE BREEDING AGENST GAZA CAH SHE WANT GAZS FI LOVE HER BUT SHE NEED FI MEMBER SEH PICKNEY NAH HOL DUNG MAN NUH MORE WEH DAT AH GOH NOW SHE SEE SEH GAZA DONT WANT HER INNA REAL LIFE SHE AH TELL DI MAN SEH SHE AH GOH ABORT DI MAN PICKNEY WEN HIM DONT ANSWER DI PHONE TO HER SHE TEXT HIM AND TELL HIM SEH SHE AH GOH ABORT DI PICKNEY DI GAL AH GET FROM BAD TO WORSE DI DUTTY GAL ALL HAVE ONE NEXT BOY PICKNEY WEH SHE CANT EVEN LOOK AFTAAA SHE LEAVE DI PICKNEY AH DI HOUSE BY HIM SELF WID BRICK PHONE BESIDE HIM COME IN LIKE BABY MONITOR WHY SHE DEH OUT AH TEK F*** FROM EVERY MAN AH ROAD.

E4

E5
SHE DOEVEN KNOWS THE BOY REAL NAME AND IT GET SO BAD HE BLOCKED HER AND START EMAIL HIM. HE COME ON PERISCOPE APP AND SHOW WE THE EMAIL DEM.

THE BICH A BIG 27 AND A RUN DUNG LIKKLE PITNEY LYK GAZA BRITISH WEH ONGLE 20 SHE A TORMENT HIM LYF AND FAMILIES AND IS NOT A GOOD LOOK AT ALLL. THE GIRL TELL HIM SEH HE MUST CANCEL HE ANNUAL BACK FI A BEND PARTY OR SHE GO ABORT THE PITNEY SHE A CARRY FI HIM THE GIRL A WICKED PERSON. ME REALLY THINK SHE A DUPPY THE NEW PERISCOPE APP WEH PPL A JOIN UP NOW A THE IN TING BUT TOO MANY PERSONS A GWINE WITH BAG OF THINGS PAN IT.

THEM A LOOSE THEM MINDS. SHE TEK SET PAN KIESHA BRITISH AND TELL HER A BAG OF THINGS AND A TRY MIX UP PROBLEM BETWEEN SHE AN THE ONE GAZA. BUT NOW ME HEAR SAYS SHE A FRENS UP KIESHA TO SWITCH HER GAINST HER EX GAZA. BUT EVERY1 KNOW DAT CANT HAPPEN BCOZ ALL WEN DEM ARGUE THEM STILL CLOSE

THE GIRL LOUISA ALL CALL POLICE PAN GAZA ALREADY FI INJUCTION GAINST HIM. SHE GO LIVE DAILY AND A DISS UP THE GAZA BOY BUT ME WANTS TO KNOW WHO BOOSTS HER UP??? AND WHY SHE A DO ALL SUH WICKED ACTS???? SHE TRY TRAP UP GAZA WITH HALF RACE PITNEY AND THINKS IT GOING TO WORK OUT? WE NEED TO STOP ALLOW THESE WHITE GIRL RUIN OUR FELLOW BROTHERS LIFES AND TAKE BACK OUR KINGS. ALL GAZA A STRESS OUT AND A GET MAD LIKE SAY THIS SITUATION A DRIVE HIM MAD. THE GIRL IS UNSTOPABLE
THE SAGA THAT HE HAD AT HE BIRTHDAY PARTY NEVER DID BAD LIKE DIS ONE YAH DIS YA ONE REALLY D I F F E R E N T . LOUISA BREADBACK HARRIS NEED TO LEAVE THE UPCOMING YOUTH AND HIM ONE BAG A GAL ALONE

ME PRAY AND HOPE KIESHA AND GAZA GETS BACKED TOGETHERS BECAAAZ DEM SUITE

E8

13 thoughts on “WADDAH MESS!

1. This is a ting for the story books… This boy little this white crazy looking white girl come dun him like this and driving him crazy… So what I could understand is the white girl get gaza drunk so he will have sex with her and that one faithful night got her pregnant… He really need to do a DNA test because this chick is crazy out of her damn mind… She really want to send the little boy to the mad house, she must really have nothing to do, and she has a child, smdh… But someone said save our black men from these white girls, our black men parade themselves with the white girls acting like they can control them and get whatever they want from them and when it backfire and these little witches start running dem down t the ground… He messed with the wrong white girl, lol… I’m sorry I got to laugh because our black men swear up and down they have a prize when it comes on to these white woman or any other race but their own, so I do not feel sorry fi dem at all… My opinion…

2. Kmt, mess is right.

You can’t force anyone to love you.
    You can’t force a person to take on parental responsibilities.

Also

The woman did not force “Gaza” to have sex with her, despite your choice of wording above.

The man should have used his God-given common sense to use protection if engaging in sexual activity.

Both are wrong, wrong, wrong.

Too many children running around in adult bodies with these careless lifestyles.

3. Met wassup with the cap locks?If u nuh mind sharp,ppl a go think a u write all that mess n not the Senda enuh..ijs

4. No sah… Keisha stay bad. Shape like SpongeBob . If I laugh I pop up today. Sender this is why some men will never grow up or take responsibility for their actions. He slept with that girl unprotected then when baby comes next he ran like the dog he is from the situation. Then here you are taking up for him and bashing the female. Disgrace. I hope she does have an abortion the child deserves better than that abomination for a father.

1. Sender a tek phuck off a de man too. There are zero reasons fi a next gal to be soooooo invested if de man nah grine dem too.

Him just easier fi share wid keshia.

5. louisa is a dusty hookkkaaaah weh try and mek people goh mad but it never work out she need fi goh suck out ah muaddaaaa dryyyyyyyyyy !!!! she ah one wicket gal innaaaa real lifeeee