TONY RAY RAY AT IT AGAIN

THE ONLY SIDE CHICK WEY Tony Rate is Keisha… Dawn a hide a d**k. Peaches the man hate her like poison (peaches did you get money your weed back yet) peaches you can’t buy every man fi da wid you.

17 thoughts on “TONY RAY RAY AT IT AGAIN

1. So because him mek she wet him up a him party like everybody else that mean him rate har as a ex? With all that ratings, did she ever graduate from side chick to main chick position? mi nuh know dem and this is all very confusing to me so do tell..

2. A Dawn a main chick because she buy him vehicle and keep check on that ass. Him haffi answer him phone when Dawn call any whey him deh. The wife leave him and a Dawn him run to. Kiesha the man was never with you a fame you a look. Everybody know a Dawn man suh go and sit down. Rayy a Dawn a deh wife now.

3. NO MAN NEVER OWN PEACHES OR HER DAUGHTER. THE DAUGHTER HAVE 2 BF AND NONE DON’T LOOK HER WAY. PEACHES BETTER YOU DID STAY A JAMAICA MAKE THEM RAPE YOU CAUSE @ LEAST YOU WAS GETTING ATTENTION DURING THE RAPING SESSION.

4. Bounty paper towel hole Crablouse stop make a fool of your self Tony neva own you as his women YET not even a side girl position you get bitch the man say you Crablouse was a one and move Fact

5. Crablouse come off Dawn name bitch the lady happily married and working her nice good job she don’t see a nasty VOMIT like you toilet paper mouth gal nah nuh hole gal maggots hole gal come off a the woman alright

6. Married, the husband a clown because Dawn tek him money and mind Tony. She give him money to help bury him mother last week because the party never make nuh money. Dem gyal yah a really man clown. All this man do is walk and used these bitches then disrespect them when him tired of them. Stop throw cocky pardner and move out of the project yuh live in a. Mi nuh know how unuh do it because broke man bruk my vibes.

7. Married, the husband a clown because Dawn tek him money and mind Tony. She give him money to help bury him mother last week because the party never make nuh money. Dem gyal yah a really man clown. All this man do is walk and used these bitches then disrespect them when him tired of them. Stop throw cocky pardner and move out of the project yuh live in a. Mi nuh know how unuh do it because broke man bruk my vibes.

8. Crablouse the man say you call him night and day to come fuck you and him reject you over and over, remember you pay the man 300 dollar to come fuck you how worthless you are bitch and you have 7 pickney to mind, bitch the man say when you call him done to come a yuh yaad fi fuck and him go in a you room in a the attic it renk nuh bc like you piss bed, Crablouse the man say when you tek off your clothes a bloodclat bad sent kick off him face all when yuh go bath the room sink up bad,Crablouse remember him tell you say him leave something in his vehicle and him leave and neva come back you call the man done and him turn off his phone on yuh, Crablouse the man say him talk to you about the smell under neat yuh and all now you can’t correct that bad pussy smell, Crablouse you know is what a the many belly that you dash weh still leave up in a you are a the herpes that you a try give the man that work in a Lorna, Remember all that man run yuh weh nasty Crablouse, Crablouse come off foodstamp because you bitch walk and tell people lie that you are rich bitch yuh a joker rich where leave food stamp to people that really need it because yuh walk and mind man with your fake riches and none a them nah stick Crablouse with the bad smell pussy and the renking attic room gweh waste gal yuh life miserable nuh Bc

9. Crablouse the man take all your liquor beat yuh up and you tell all a yuh carless friends dem about it and you tell dem you ago lock him up and look at you putting up bout ex man, ex man where 1 fuck in a truck back a nuh fuck good puxxy gal get things and man own dem up that’s why Notice piss pan yuh and cut left yuh Crablouse after yuh keep his birthday party Crablouse yuh a MAN CLOWN

10. I JUST HEARD THEY ARRESRED DAWN FOR T J MAX AND MARSHALLS CREDIT CARD FRAUD ALONG WITH SOME AFRICANS IN MT VERNON ON 8/16

11. Lol lol this funny then nuh Crablouse this that was fighting in the Manhattan and Peaches and are daughter beat her so badly ova the same man Crablouse let me tell you this i was at a Bbq Maximillion and hear the people dem a class yuh like the dog that you are dem say you wet up your so call ex that in your delusional mine with rose champagne and the man give you Crablouse a know show at your walk and fuck like dead animal party yea Crablouse a soh your dance name Crablouse what is a ex yuh fi get a that him ask yuh Lord me belly lol the man say you give him 110 on the 1 and move that you get let me remind you Crablouse yuh suck toe yuh lick out batty yuh gaggle balls yuh suck the hood and all a that the man neva come back Crablouse go take care a yuh body order that you walking around with and stop claim other people man that not and never own you

12. Crablouse your body odor is cause by sweat a combination of bacteria and maggots that live in a yuh nasty Spot because your vagina disappear and only leave a spot Crablouse yuh body odor smell kill yuh infested pussy gweh bout ex

13. Crablouse look how much people you come on the internet and try bring dun to look a hype in dancehall countless, Crablouse nuh see say yuh a iron balloon, Crablouse sucking your way and cursing other promoters and tell lies will not bus you, Crablouse what about the roaches that crawl out a yuh whole and go pan the fridge remember one a the man dem tell you see a roach on yuh fridge there and you tell the man low the roach a my roach, how nasty and yuh start make up excuse bout is from the people them up stairs fucking liad and the world know a section 8 give you a old house for the 9 kids yuh have include the one’s at the cemetery that yuh dash away, Crablouse remember dancehall ban you from doing liquor consignment because a pay roach you make full up Beetle Juice club and him run yuh out there with the boxes and all the roaches that come in it from yuh yaad Dwl can i get a wow, Crablouse yuh a waste gal yuh can’t fight gal mek yuh run out a yuh shoes outside Skyhall night club, Crablouse how about the hot and ready 5 dollar pizza yuh keep feeding the pickney dem on and corneal porridge and yuh in a dance every night and can’t cook a decent meal fi dem, Crablouse stop call the man dem phone and ball and cry looking pitty nuh baddie don’t lie yuh, yuh a one wicked gal, Crablouse yuh kids dem father’s beat yuh and hate 9 and 10 yuh go and give yuh life to God Crablouse because yuh curse