SHIBBY GET UP EARLY DIS MORNING FI SPICE

9 thoughts on “SHIBBY GET UP EARLY DIS MORNING FI SPICE

1. No sah Metty..a whey u get dem 2 yah from? Who the hell would truvle Kei-thy Dem a ketchup..him a peppa..dem mek me laff dung place…the way how Kei-thy a jump n prance n a sey d good tings..n him sidekick Mudfish a drop een fe him pieces like a couture..wa u did really xpect Spicerella? Whey u gone pan Kei-thy live fa? U can’t go wid dem..a better u jine dem..Boy Metty when me stress me can always come pon ya fe laff n destress..btw..I saw d gangsta dis morning..u understand me…fuss me eva see her n me jus have fe smh…u understand me…dese ppl in no form or way shud class ppl..u understand me..Dawney fava a lukkle tukkuman..u understand me..eff she neva move u wud a tink a statue..short hard n tuff wid it hat kotch pan it head..n she looks way olda dan d age wa she always a broadcast..I jus kaint believe dese elders still inna mixup…u understand me..

2. Lawd spice leave miss lashy alone, join him mek him be one a u dancer bring him pon hip hop. I would love to C him a zell clash, although zell sey him no gay again.

3. Yardie miss you too family! U know is always love ❤️ to you and your beautiful family! I can’t over here like that anymore wuk tek ova. Giving god thanks always! Met big up u good clean godly self.

4. Shebada need to stay in his place. U will never be a woman. Leave the woman dem alone mon. Battyman need fi stop it. U CANT sit with us girls!

5. I understand dearest Genuine, is last week mi married and Wifey find me on here n tek ova pon pinkwall so I wont be on here like that anymore jus like u.I refuse to comment as Anonymous suh tomorrow a mi last day but maybe I’ll become a Peeper n pass thru from time to time.

I’ve had a really great run all things considered and I love n rate u all…but mi a guh focus pon mi young marriage n firm it up solid n give mixup n ppl business a likkle break!!I will miss all the other positive n substantial offerings on here for real though.Please donate to the charity cases on here cuz they are near and dear to my heart…the Angelas,kevin Robinson, etc…I Was never going to leave till I had heard from you I swear enuh dearest Genuine and seet ya now I did.Pinkwall to di world. :request :angel :babygirl :peluk :alay

Ps: try nuh mek dem drag mi Princess Apple too tuff,especially when she doesn’t deserve it please n tonks!

6. It’s too early spice why u trouble aunty shibby ????? Whyyyyyyyy and u know aunty shibby ago empty yu :takut :takut BUT it’s full time now somebody. Put u in your rightful place u are just tew much