SHE SEH YUH TREAT DI MAN BAD SO SHE TEK OVA FI DUH NURSING AND REPAIRS

Okay since this long time big wa send fi born bless mek we address har…..this is tried foot FEND in the Gold hair and tattoo pon foot👇👇👇👇👇👇👇 and the lady sitting down in the pretty dress is Navada’s Mom and the other pic is Born bless and Navada…….

Look how Navada mother look nice and young. Then FENDI did expect Navada ago want she kmt. Look at the pic of born bless and Navada look how them look young and nice together. FENDI need to count her lost and move the f**k on cause she know she treated the man real bad……….Diss him up and treat him like boy all because she helped him. The youth is a quite and humble youth. Well FENDI yuh time expire!!!!!!bye👋👋👋 it’s full FENDI stop run dung party and young boy and go sidung she need find a church go and leave young people alone. Kmt Cow never know the use a him tail till fly tek it.

nav

14 thoughts on “SHE SEH YUH TREAT DI MAN BAD SO SHE TEK OVA FI DUH NURSING AND REPAIRS

1. People please stop this shit is not every one live to be old so when we live to be old we have to give thanks to god for that i dont like it we are all woman it hurt my heart to see the crap people talking about the two woman please take other people out of your live

2. Is Born bless same one making these comments and acting lik it’s someone else,yuh waan see the knock knee handicap looking ugly BWOY Weh dem a war over,so Fendi couldn’t marry nuttn better,the bwoy act like battyman.Born bless you look older than fendi and yuh ugly and out dated yuh ah look name and fame and yuh ole leff ah linstead police station and yuh beat yuh dead MUMA nuff time ole ditty sad smite long pussy tongue gal a f**k yuh waan f**k di woman.go wash out yuh ole soh when you baby born it noh ugly like yuh son caz ah yuh have the ugliest boy child.Bornbless only handicap Navada and some ugly ole man want yuh everybody else fuk yuh and duck yuh.move and go look ah life bout treat bad yuh have the handicapped man already why yuh still hurting miss Mona rehab

3. From wat I see Bornbless won’t look lik fendi when or if she live to see her age caz she fava some big ugly ova grown cow and she claimed she young stay bad noh rass all her daddy f**k har

4. Bornbless u gone viral u, Fendi and Navada, dem rass careless ppl yah nuh have nuttn to do. A bet any money d ppl dem still ago collect dem pay cheque payday while some unuh siddung a wait fie text or call d same ppl dem phone dung fie a thing…….f***a unuh

5. Private u know u a rass wicked d girl nuh know har daddy till she tun big woman so u comment lame…. go kill u rass self and stop mek up story and move u bloodclaat and go suck u madda

6. FROM WHAT I SEE FENDI SHOULD NOT SEND IN D GIRL PICS AND SHE WRONG FIE A TALK BOUT FENDI KIDS BUT HOW SOME OTHER PPL COME FIE A TALK BOUT D GIRL PICKNEY. SOME A UNUH FIE BILL MOREWHILE MAN UNUH GONE TOO FAR AND ME BET UNUH AND D BEE TALK, TELL UNUH BOUT BLACK PPL DATS WHY ME NUH CHAT UP TO PPL EEH NUH

7. Nicky go chuck through Bornbless and gwey from she dis the woman kids her lil monkey fi get diss to no one side to this Bornbless all these names defending you is you same one making the comments no one likes you big ugly stupid ass from you put things on social media especially pink wall viewers comments are welcome stop asking how ppl get involved you look so stupid you need to go kill yourself with your with your flat bridge body and your handicap man Weh yuh a war ova good pussy don’t fight over man and if you put up one more comment Bornbless am gonna put up your ugly child so continue

8. Yuh all ah put up the man mother Bornbless,Navada noh see is a crosses him pick up how yuh frightening soh no sah yuh grow out you senses confused slut Bornbless

9. Since as unuh big and bad who want go to Fendi in person gwaan and who want go to Bornbless in person gwaan and unuh stop run up unuh mouth pon pink wall with all these lames comments and shit. Private when u a put up bornbless monkey put up yours to plz plz plz

10. Bornbless AKA EVA CLEAN SHELLY,me don’t have any ugly kids ugly womb belong to you alone and since you big and bad and naah obey see mi a send yuh monkey pic to met ,yuh start the social media war and ah surrender under disguise ole horse body sadamite gal Weh frighten fi handicap go get some brains,Fendi not troubleing you and it’s like you fight your own self yuh ah run go breed yuh should scared yuh give birth to another duppy