JMG MAN COURT———– I HAD A PIECE EDITION

nono-Optimized

This boy Gary yah a go round and a use woman including meself me no shame fe sa so. Nemo is just going round taking woman fe wat dem have and tell dem wah dey want to hear. I am a victim of his I am going out wid him a few months now but me no something no right when me call him him sa him we call me right back when me text him same ting.but then him friend tel me bout a me a fool because him and Trish dah me still shock because him sa him no have no woman him sleep a me yard we do the most freaky stuff he likes to eat me out and he likes when I give him oral too . Last week wen him dah Jamaica I went on his Instagram page 7:00 oclock me tex him call him he never answer me. His friend trying to sleep wid me and tell me bout the woman on East New York dat him nam out and him baby mother live on (Edited) Street Gary look fe secure woman and burn dem me nah call him friend name but him tell me some things bout the one a east new York me respect woman cause me a woman to but if an body know her tell her go get tested him a hore . Gary live wid him gorl and go around and lie to us all. Him friend tell me to be carefull because he is a player I put his picture up he is a party boy anyone know him beware I went and get tested last week he doesn’t use condom I wont tell u what I might have but go get tested we all have the Ps. Gary/ Nemo hang out a flatlands in a de 80s him ask me fe money and me tell him no so him mad wid me him don’t work nothing him tell me him work fe cable an a lie. Always going in my butt with his finger an say him have a big woman a stalk him an him no want her him tired fe tell her the same ting. If anyone know her please tell her him a use her she make him tek her fe a ride.him love her fe mine him but me no hav nothing fe gi him me done.

0 thoughts on “JMG MAN COURT———– I HAD A PIECE EDITION

1. Morning Met and the beautiful Metters, but look pan all this retard weh woman mek all this a nyam them out both ways, if laugh inna this early morning, all germs the man a gi uno. Shame ladies, shame on you.

2. so what you are really saying is that you had sex with him and did shit that a lot of other ppl do but because he is jamaican we are supposed to judge and condemn him for it…..bitch please…..him is a dancehall man and when since di story change??…half a dem a drug dealer and di next half have woman a mind dem so whats new here??….at least come wid a story like how him a moonlight as a superhero and walk round inna tights a nite time a save likkle old ladies from being robbed…….at least something thats entertaining…..yuh f**k wid a dancehall man and get duck….crush a bag a ice and put it over yuh heart cause its obviously hurting…..lmfao…..if a kinova and dead wid laff to raas………

3. Dick r harde, is u mek me a kinpoppa lick in a di morning ya, your argument throw mi, ina mi Beenie man voice, lol :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. Gal yuh a dash story but u nah talk weh yuh catch….u a idiot just a few months and yuh a fuk raw…..mi deh wid my man fi 9 years and it tek a good amount a years before no condom come into play..and mi inna mi 20’s u a loser just like di man

5. you poor little thing. come here let me cuddle you and offer you my shoulder to cry on 🙂 alrite move off mi shoulder now, you annoying. im so glad to live in this era, women self esteem are at an all time low, so the days of weeping and moaning and gnashing of teeth just to get a one wuk gone. two basic lyrics (baby me like you bad inno, me no have no other gal cause you have everything me want and need lol ) and the drawz fly off.

as baby wayne say all wukka man strengthen oonu hood root cause its bird shooting season wid dem woman ya 🙂

6. You know seh, when mi did live wid mi ex of 7 years, mi NEVER si down pon phone & ah chat wid none ah him friend dem YET fi dem bring no fu(k argument to me???? If dem call di house phone & ask fi him, either mi pass di phone gi him or mi tell dem seh him nuh deh home & hang up! DAT IS IT!!! You haffi know how fi move & carry yuhself like a woman fi certain man KNOW seh dem CANNOT pass dem place with you!!!

So you never do yuh investigation bout di man & him AND him friend smell seh yuh ah idiot & dat’s why di BOTH AH DEM pass dem place with yuh!!!

Please LEARN from dis lesson & don’t repeat it again. Thankfully it sound like yuh have something curable!!! You could’ve been LESS FORTUNATE!!! And all if him did ah mind you down to the ground, it wouldn’t matter if ah did AIDS you catch! Consider yourself fortunate!!!

1. But she’s not his woman , just a duck so the friend want a turn off the knob to so he’s feeding her fu@kery because he’s not man enough to just ask the hoe for the pu$$y

7. mi sey tears cum a mi yeye when mi read d!ck nd nati comment :ngakak :ngakak

unno comment floor me inna de mawnin yah hehehehehehe

1. @Hotgyal take a good look at the picture above……did he nyam yuh outtttttt????
      If he looks familiar then you don’t need Maury to confirm that you are East New York’s use and leff’ :ngakak

Buenos Dias a todos.

8. none of this mek sense a peer missing statements…what does instagram have to do with him being in jamaica?if him live wid him woman how is it him sleep a u yard?so how is it him BM nah know bout any of woman a road?

1. Married man sleep a my house for weeks and left wife home……….put a line through that question it’s irrelevant 😉

9. Di senda seh “but me no hav nothing fe gi him me done.” Dawling….yuh get it wrang…a im nuh hav nothing (more) fe gi YUH!

Si yuh bucket list wid Gary yah:
    1. Raw grind afta a few months – check
    2. Nyamings and suckings – check
    3. Finga inna yuh batty an endless freakiness – check
    4. Sleep a yuh yard an yuh spen out yuh likkle $$$ pon him – check
    5. STD an odda germz and diseases fi cum at a lata date – check

Gary gone boo boo….neva tuh return. Yuh damn fool!!! :hammer

10. So Gary wats ur obsession wit sticking ur finger in the woman’s ass?????? Boy some perversion deh a roadddd mi glad mi ole n cold ya now cause imagine u n somebody a fuxx n when u look him busy push in finger inna u rear mi woulda rise up like Hercules n bax him inna him rawssse face blind n dumb him but Senda stick a thousand pins whey u do when the finger go inna u ass kmft but u just as bad n nasty as the man

11. Gary haven’t change a bit well him couldn’t get my friend money at all him use to be har chauffeur :tkp :tkp :thumbup :thumbup :ngakak :ngakak and give har money here and there. Gary use to suck har pussy too!! Nothing new bout this suck pussy bwoy

12. @hotgyalaroad YOU KNOW U A 1 A DI GAL DEM A EAST WEH GET TRICK….STOP USE SYKES N TRY FI MEK DI OTHER EDIOT LOOK MORE DUMB JUS GUH CHECK DI PUMPS ZEEN LOL SOME OMAN ALL WEN DEM HAVE ALL DI PROVE IN DI WORL DEM A LOOK SOME1 ELSE FI BLAME DI GIRL LAY OUT ALL BUT DI STD NAME N U STILL A TRY PIC APART DI STORY

13. Met this no worthy of man court………..you need a new forum for scorned bitches. Man court should be for women warring over men not scorned bitches trying to disgrace a dude that f**k and duck her. THIS BITCH BITTER BITTER BITTER. SHE MISS THE FINGER IN HER ASS YOU CAN TELL. Bitch don’t send out no warning next time use condoms and you won’t get burn. Make sure you take your mess for the entire 7 -10 days you loose like him fren mouth

14. aarrmmmm…..this finger inna battyhole ting……back in 1995 is a yard man tell mi say when yuh a f**k gyal and dem deh pon top an a come….yuh fi push yuh finger inna dem battyhole and it mek dem come harder………some woman push dem owna finger inna dem battyhole so unnu cyan stay deh a zing after di duckee……dwrcl

15. Go smell dah finger den whey him stick in nah you bottam ,all do do cudah they pon it larks hunuh freaky fi choo ,

16. Hush sender……..it happen to the best if us a just so de ting set. Putting him on JMG nah go stop him, as a matter of fact him might get more woman.