HAYYYYYYY ROUN YAH NUH GOOD AGEN! MUMZEL REACH FARRIN

Yes Met, Mumzel deh inna Trump land.
Dem seh farrin a fi everybody still. Mi did a wonder how come mi never see har pon di local scene enuh. Word on the street is that she find a “white man” and him fall deep deep deep in love. Di man sink like di Titantic in love wid har. Obeah at work!! A nuh me say it. The streets a buzz!
The wholesale life never did a pull nuh weight at all. She upgrade from flip flop to visa and red bottoms lol. Better dan some gyal still.
Then mi see the wah bade swizzler dem, Marion, Kadian and Neisha. Unu want a proper clean up.
Well since unu deh yah mek use of the opportunity.

28 thoughts on “HAYYYYYYY ROUN YAH NUH GOOD AGEN! MUMZEL REACH FARRIN

1. I would like to know what came out of her court case ?
    Met something a gwaan a Jamaica I know people with established business, house, car and pickney and get turn down a embassy!!!

No mi nuh badmine mi just curious.
    Simply Ashley,Swizzle body girls, DD goodlife, Diva and Mumzel list goes on. These bitches except fi dd don’t wuk a day inna dem life!!

2. swizzlebody girl dem (marion and kadian) no mek no sensens inna farrin cuz dem still look like round a d worst part a ray ray ground whey the wear out clothes dem sell.
    unuh still nah say 0.5 muchless 1

3. Morning MET and Family

:bingung I just have one question was this girl on a murder charge

I’m asking for a friend :siul

4. Mett ooo newstalk 93 9-12 daily hosted by Simon Crossgill, A man call and say America have Hollywood The Indians hawve Bollywood, A FULL TIME WE HAVE JOLYWOOD for every morning we have a unfolding story,

5. Mi guh pon har instagram and it seems like she deh a farrin good while now. Going to various parties with lots of “falling stars”
    Mumzel how yuh dweet? Yuh nuh ramp a rass enuh. Farrin yuh ting deh

Swizzle Body Neisha, yuh look very tired these days is what happen?
    Kadian and Marion what’s unu purpose?

Marion and Boom Boom did deh and from dem split she look even worse.
    Visa muss a gi weh uppa embassy.

6. okay….mumzel a the blonde? a farrin she tek that. well smaddy no tan good as goodable say lol, met who is mumzell lolol, for if its the blonde, dem a go badmind her for sh come frm Jamaica looking good

7. I spy Immigration Mondays on NNwide tells us US counsels t times jus ask a few questions, don’t sure if is the quota, an jus gi visa for fi realll 3 yrs ago ppl weh no live no weh get so called Portia visa dem call it, Talkin from a north America perspective many of them had no where to stay in US a woman told me she get call from friends begging to allow them to come, they will sleep on the floor, for smaddy else in the chair already lots a baxx bout but they jus wanted to get out, as opposed to the Canadian immig u have to show all documents.. it sipple out deh

8. mettt oooo America have Hollywood, lankas have Bollywood them say Jamaica needs a jollywood with soo much stars and with aqll the unfolding stories daily,, TRUEE WUDDD

9. Mumzel been have Visa. If you look on her instagram page (mumzellsmooches), she has been traveling. I saw I picture of her and her dad in NY about a year ago.
    Not everyone who reach a farrin go to embassy for a visitor visa. People can reach America by marrying someone or parents or siblings file for you. Process is long sometimes 6 months to 10 years depending on the person and their status etc.
    I heard couple years back, that the case was over, self defense was her defense. It seemed as if she was grateful for the second chance and was staying put by not keeping certain friends and going certain places…. everyone deserves a second chance.

10. Suh wait deh! A glasses mi have on???? F**k kina wig dat??? A she did stab di girl kill har???? Ano rose, cause she tan bad… she go dung wid di titanic????

11. I know this story is about Mumzel (the blonde) but….in the 1st picture Twinny face look like somebody threw hot porridge on her

12. Mumzell you Stay realllllllllllllllll bad Please you want a fix up and stop walk and f**k to keep up you not reaching

13. Anonymous and sender atlease mumzell and har lesbian girlfriend seems like dem happy but what way it look like dem neva a talk cause mi a luk pan har page n si she seh dem nuh talk????? What is up with that??? Am not seeing dem in the street???

14. :request :siul MORNING MET AND METTERS

GOOD MORNING MUMZELL IF YOU ARE READING, PLEASE TO PUT DOWN DANCE YOU LOOK OLDDDDDDDDDDDDD ALREADY. WHEN UNUH DEH JAMAICA UNUH CUSS WE A FARRIN SEY WE DEY YAH AND A WASTE TIME, WELL PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT TO YOU PLEASE DON’T COME WASTE TIME. TEK SUMTHING OUT A AMERICA. GET A LIFE OR START TO LOOK A LIFE. OPPORTUNITY DEH YAH FI WHO WANT IT. DANCEHALL WILL DUN YOU BEFORE TIME. OMG MAN NO SAH DANCE A YARD DANCE A BROAD.

COLLEGE IS NOW DAMN NEAR FREE GO PICK UP A BOOK. MI GO FASS PON YUH INSTAGRAM PAGE AND NOTHING SHOWING PROGRESS. EVERY PICK IN PARTY. A DEH SUH THE PLANE LET YOU OFF WHEN YUH LEFF JAMAICA? JUST ASKING FOR A FRIEND :siul :request

1. Iffffffffffffff I was wondering what strange about her face…Mumzel whey dont have a child yet step up ina age and age seh it nah look back

15. people nothing not gwaan fi them dutty gal ya a farrin. first of all white man dont want no bleach out gal. stop mek them frighten gal fool unno. it hard fi them up ya bad. nothing naa gwaan.

16. :medicine: :medicine: :medicine: MET WHEY AGE TELL MUMZEL SEY?________________________________________________________________________________________________________________________________ :tkp IF I LAFF TODAY.
    BUT EVERYBODY INNA MUMZEL PICTURE DEM FACE LOOK OLE

EXCEPT TWINNY, TWINNY FIGHTING AGE AND USING BOTOX AS FI HAR CHOICE OF WEAPON :medicine:

1. Age tell Mumzel seh ‘ Because the train is coming baby
      I say the train is coming now, now, now, now
      I say the train is coming baby
      And I am leaving on that train, Lord…’