HALLE BERRY EX B*TCHES TEAM UP

Halle Berry: Ex-Husbands David Justice and Eric Benét Criticize the Actress on Twitter
“Me,Eric,Gabriel and Olivier were all her ‘Knight in Shining Armor’,until it ends..Then we all become the worst guys in history,” Justice tweeted Monday night, with Benét adding a tweet of support.
David Justice was an abuser..Eric Benet was a cheater…di baby father was a money grabber and this last man yah now a doe know
berry (1)-Optimized

berry (2)-Optimized

berry-Optimizedberr3-Optimized

0 thoughts on “HALLE BERRY EX B*TCHES TEAM UP

1. Halle teck blackman, whiteman,richman, poorman, an none naa stay, at wat point har stuckup, bland no personality having ass take some responsibility? Kmft.

2. it have never ever proven dat justin abuser her, matter of fact she never say who abuse har, even if di man dem a di worst crosses is who a pick dem? Nuh she? Kmft shi fi take some responsibility now man smfh.

3. Shi neva know dem a did battyman b4? Suh a suh she jus keep a pickup battyman afta battyman? Di day she stop playing victim an start take some responsibility she will start making better choices.

1. where you there?are you the men in these relationships? were you a fly?lowe di ooman and gwey david justice is washed up and eric on his way they looking a likkle hype.

4. Thats the thing. The woman have her money and things so she no affi tek nobody bullshit. Them slip them slide. Me no have no money and as a man talk too hard me gone
    Cut a go thru hally boo