GOD NUH BADDA LEAVE WE NEEDS UUUUU

Why this batty man keep on a text me on Facebook asking if I can’t bring him into (Edited) so he can have money like me to and I telling him no because a my batty give me what me want and then him start look me and because I told him I don’t date poor gay men him start bring batty feelings for me

IMAGINE

13 thoughts on “GOD NUH BADDA LEAVE WE NEEDS UUUUU

1. I feel like someone just want to out this young man, batty man or not. Sender since u so proud wid ur batty deeds send in ur pic to, u a dash out the bwoy file and u nuh much better old nastiness. We a wait fi the proof or is lie yuh telling.

1. You know the introduction have me thinking is a gal send this. No Jamaican batty man ago use that terminology like that from my observations.

Dem only call dem self that as validation when dem a get cussing and ready fi galonng bad :ngakak no next fag nah just call a next one fag.

Senda come yah!

2. PROBABLY A DI JANCRO A MEK ADVANCE AT DI YOUTH AND BECAUSE DI BWOY NUH UP WID BATTY NASTINESS HIM PUT DI BWOY UP,BATTY BWOY LEAVE DI PPL DEM NICE PICKY WID DUTTY NASTY LIFE BOUT YUH BATTY GI YUH WEH HAVE, YOU SHOULD BE A SHAME A BIG OLE BATTY DUN OUT LIFE YUH SICK STOMACH…

3. Pass us by o gentle saviour, hear our humble cry, while on others thou art calling, do not pass us by :kr

Oonu look yah nuh come get oonu man

4. :ngakak :ngakak a neva laugh mi wah laugh real talk but a it come out when I dun read dat paragrah up a tap. So mi naw badda give mi nanny speech.