EXMATE RELINK..DEM SAY SHARING IS CARING

0 thoughts on “EXMATE RELINK..DEM SAY SHARING IS CARING

1. And that is the way to go, that way the money can divide up evenly..shopping sprees and dinners done together…manicures and pedicures done together…nuh warring…just str8 love….LOVE IT!!!…big up unu selves :rate :2thumbup

1. *Well, mi change mi mind bout di money part*…money will divide up fairly *matey can’t get as much as me but she will get her fair share*

2. These two f**king cockroaches serve no purpose and not going further than where they are. Lisa you can married Marsha now and file for she and her son. Big up them two matey here that take more than one man together unu want a bathe unu dirty

3. kmt…di two a dem fat lakka mi ya.
    Man how u fi a have a matey an she nuh look no betta dan di wife. Please sen dese two higgler go back dung a coronation market.

4. Di two a dem fava like say old haunted house tumble down pon dem that’s y man no respect woman no more FOH bout friend mate Kmft mi nah say my man no have no other woman but him n Her haffi kip that to dem bloodclaaaat self mi nah friend no mate mama say u FI share likkle pikney salt thing different dem to damn fool

5. What a set a waste of space…unuh life shameful…unuh want sort out…girl in d blue you want born again…girl in d black you need fi go buy some self esteem…smh