DENESHA FROM 2 EAST STRIKES AGEN

The last time har picture dem did dash out and under her was on fire.This girl is 21 and I tried to talk to her several times but she seh she have to sell har body a so she seh..Selling har body is not the problem because if she waa sell she is going to. This girl tek full set on one a di man dem whey she did a sleep wid wife ..Im not talking about regular stalking mi mean she try every single means all obeah..I think now the police is involved and she still selling but tek set pan di lady fi har husband. This man she ina picture wid have a video wid har sucking and swallowing may God help this very young girl who does not want to be saved.

denesha

26 thoughts on “DENESHA FROM 2 EAST STRIKES AGEN

1. Met if dis gyal eva get sick n fi do a x-ray docta cant identify no organ in her body cock juice cover everyting. Gyal u fi do betta

1. In one of the pics mi think a did the man battam but when I look good she swallow di man ting whole balls and everything :hammer

2. I always c har n ar Sista acting them a somebody. Heard about d first video in d scheme but I thought it was jus one of those rumors. Something wrong wit her now tho cause she lost about half her size since d 1st “rumor”

3. She n her sister and friends love trouble people. Dem fi go look work n stop sell demself for little and nutten. Met jesus is coming soon

4. Dutty gal dis from school days till now denisha done done from about 14 r muma must wah poison r by now

Mi sorry fi di man dem betta go nyam poison like it or love it crosses a follow dem

5. Met unu sure this girl is not a porn star in real life? Im lost for words something need to be done,wonder if she sick.

6. Max dat a pro mi doubt this ya move ar. But a true unda deh waah some topiclear or nadinola. U cant a show desso professionally n nuh clean up the burn marks. #portmoreartist#badpondmic

7. Oh lawd this bitch again!!!!!! Mi live a 2 east n know dis gal personally if she no f*k she no eat. Gal nuffi go so hard n haffi fry fat fi mek oil… Walk n beg all $20 buy quarter a bread a shop. Bitch wen gal go so hard pon people man dem fi ave tings fi show. u must fix up uself u a young gal

8. Girl just fix up unda u n u good to go just gwaan suck cocky n balls same and drink up di cum dem same way u soon hit di jackpot

9. Dem bitch yah mi love naah lie she full a vibes and ambition shi no boring a bloodclattttt $$$$$$$$$ how mi get this bitch contact?

10. Nothing nu wrong with being a pornstar but I have look good mek men want yu n all back them fist n dem thing deh but she is a turn off…she nu fi mek man video her cuz unda deh waa look bout

11. BOUY MET DEM YOUNG GIRL YAH FI STOP VIDEO DEM BEDROOM ACTIVITIES,I AM ALL FOR FREAKYNESS INA BEDROOM STRAIGHHHTTTTTT, BUT WHAT GOES ON BEHIND CLOSE DOORS BETWEEN ME AND MY WOMAN IS BETWEEN ME AND MY WOMAN ,NO ONE ELSE,

12. Hello girlfriend i like u please i want to get to know u honey contact me please daeling i will wash all your panty id u be so nice to me please honey call me Barry 298 7834