CHIEF MAN TEKKAH SHIFTS INTO PLACE

Donna Lee yuh ah this gal Tanya Instyle was bench and batty now yuh ah f**k her babyfather/man and now yuh ah chat bout wedding and how yuh mother-in-law love yuh
Capture_1
Capture
1902748_545138272251813_1070311948_n10698414_10204668000522079_2706215243086072411_n

0 thoughts on “CHIEF MAN TEKKAH SHIFTS INTO PLACE

1. Atlanta dancehall griiiimeeeyyy two faced bitchesss at it again I see, boy I tell you smfh DWL!!!…them hoes be sooooo fake, two-faced, bad mine, conniving, manipulative, jealous n’envious….alla dem pretend fe be such good friends thru thick and thin, all the while dem ah fuhck ah slander dem one anedda behind dem backs; me personally know of some ah dem weh me hear wid my own two ears ah si wid mi 4 yeye dem, siddung ah chat people and den turn right roun ah pose up wid di sed person dem jus done chat like dem ah buusum buddies….and this is why I don’t want NO parts of no friendship nor association wid ANY of them cause dem anuh real nutten….at least Donna Lee bold wid fe ar man tekkin an naah play hide ah seek wid it *not condoning her action nor saying that what she’s doing is right*, but di rest ah dem wi ah fuhck yuh man behind yuh back ana smile up inna yuh face ana fren fren yuh up…who eva seneen dis, come talk up di tingz ya, duh please, cause mi feel fe likkle mixup inna di afternoons ya LOL!! :hammer, :ngakak :ngakak…

2. Ms. Donna Lee *no tea no shade, just str8 up honesty*…..you need tuh proofread your comments dem before yuh post dem because there are a lot of grammatical errors within your statements, an fe ah girl weh attractive ah claim seh yuh so well educated, yuh come off as pretty dunce *pun intended, sorry*…and yes, Silence is Golden….
    *All Thought=Although*

3. Unu help mi understand dis one here. Who is Donna and how Tania come in the picture. Is who own tje man and who doing the taking. Please and thanks

1. Cita, Donna Lee is one ah di **very few** hot gal dem pon di Atlanta dancehall scene.. (dress good, look good)..Tanya Instyle ah Bogle baby madda, look good girl?? *my opinion*… :hoax2…the senda wi haffe come clarify ah fill in the blanks pa everything else fiwi deh…

1. Thnx Yeppie. Mi lost as to who a tek who. Is who do girl ina di pic wid Tanya. But a who and who warring. Lol

1. Anytime Cita :peluk…Donna Lee ah di one inna di black top ah white panty lookin sitten and Tania Instyle ah di one wid di pink purse…mi nuh know who ah who ah war but senda saying that Tania ah bad mine Donna Lee cause Donna Lee fuhck weh Tania man suh mi nuh know girl lol…

4. So I don’t know this girl donnalee but I know tania and her baby father very well,tania and the man in question were never in a relationship to start with, they had a fling and she got pregnant which they both coparent their son, now tonia and donnalee from wat I understood only know each other mutual thru parties,but after her baby father told her himself that he is with donnalee and she shud stop telling ppl they’re together wen that’s not true, and am very sure other ppl can come to my defense with that,now tania understand tania still loves him and was hoping they would eventually try to make it work, he’s made himself clear several times, that will never happen and tania jus needs to accept her faith and let it go, stop trash talking the young

1. Thank you darling. I got it now. Thank you very much. Clear as day now. Looks isn’t everything but is that nice looking fellow in the pi c they are warring over cause I doesn’t tink him go well with Tania aaahhhmm “physical”. I don’t know how to put it but aahhhmmm. Come here Tanya please.

5. So I don’t know this girl donnalee but I know tania and her baby father very well,tania and the man in question were never in a relationship to start with, they had a fling and she got pregnant which they both coparent their son, now tonia and donnalee from wat I understood only know each other mutual thru parties,but after her baby father told her himself that he is with donnalee and she shud stop telling ppl they’re together wen that’s not true, and am very sure other ppl can come to my defense with that,now tania understand tania still loves him and was hoping they would eventually try to make it work, he’s made himself clear several times, that will never happen and tania jus needs to accept her faith and let it go, stop trash talking the young lady with everyone u see and saying things thats not true, bone on now ur a grown woman so act like one because only God himself alone can tell me ur not the one that post this up, ur baby father told u himself that she’s his woman like he told all of us, so u really need to stop it, I met donnalee but still don’t know much about her, but they seem to truly love each other so let it be and stop all this because it’s clear is not gonna leave her no matter, he told u himself h re doesn’t care how many man she f*** in the past all he knows he’s the last so wat more do u want from the man….smh… This is just to sad of u tania because u already know wat the deal with ur baby father Is

6. So I don’t know this girl donnalee very well except that she was introduced to us me by the man in question, but I know tania and her baby father very well,tania and the man in question were never in a relationship to start with, they had a fling and she got pregnant which they both coparent their son, now tania and donnalee from wat I understood only know each other mutually thru the party scene,but after her baby father told her himself that he is with donnalee and she shud stop telling ppl they’re together wen that’s not true, and am very sure other ppl can come to my defense with that,now I understand tania still loves him and was hoping they would eventually try to make it work so therefore it hurts to see he moved on especially with someone young and beautiful, he’s made himself clear several times, that will never happen and tania jus needs to accept her faith and let it go, stop trash talking the young lady with everyone u see and saying things thats not true, come on now ur a grown woman so act like one because only God himself alone can tell me ur not the one that post this up, ur baby father told u himself that she’s his woman like he told all of us, so u really need to stop it, I met donnalee but still don’t know much about her, but they seem to truly love each other so let it be and stop all this because it’s clear is not gonna leave her no matter, he told u himself h re doesn’t care how many man she f*** in the past all he knows he’s the last so wat more do u want from the man….smh… This is just to sad of u tania because u already know wat the deal with ur baby father Is

7. Oh so it look like Instyle a tell lie pan the cookie, mi hear the same thing too, seh she was a one night stand and she breed fe the man and tek one set inna the man life, mi hear seh she nuh stop push up inna the man daughters them a look step mother role and all of them hate her, one of them tell me the man entire family can’t stand her…
    but if the man call Tanya and tell her seh a Donnalee a run the show now she need to leave the lil girl alone and stop walk tell people a different story,
    about unu a friend’s you know what’s the meaning of that tanya?

8. Smh LOL!!…why some women can’t let go and just move on and find happiness with someone else, is beyond my comprehension…Tania, if dat ah di case an di truth, let it be honey and just move on…it might aguh hurt, but everything happens for ah reason…only God He knows..hush ya Tania, ah suh di cookie crumbles more time suh hush up mummy….

1. Sweeeeettt…..a yuh dis mumm??? Di real Sweet???? Happy New Year booooo (cause mi know ppl copy ppl name). Mi totally agree but if Tanya was a one night stand is not like she tek him from Tanya. I thought Tanya was cool from seeing ter on FB but if dis is true she meed fi bill. If di man a own up Donna and a say a Donna him ting deh now den Tanya fi respect dat. Den big ppl still have one night stand?????

9. Sweet you can’t say that because from what I know the man and her have a 5 year old son and mi hear seh dem f**k and she tek the sperm outta condom and breed her self.. lol
    if you and a man have a 5 year old kid together and the man never live with you, is that your man?
    so of these baby mother don’t know to be just a baby mother, let the man take care of his child and live his life with who him choose.
    Mi nuh see the Tanya match tho..
    The lil girl look way better with man that’s all I can say.

10. I take it the man have money because that is all Donalee is about… she f**k anybody for money. she is an under cover whore and that is a fact she act like every man and her are friends and she and her crew f**k them for a few coins. bout married

11. SexyP u a real big woman dats y people respect u cauz u talk Di truth an nuh put up wid f**kry, tanya fi low Di gal wid r hol self cauz shi an Di man neva deh rass deh fi true a jus one a dem tings deh an everybody kno, shi breed an Di man tek care a him yute, tanya an DonnaLee is no free like dat dem a party promoters an tanya a run up inna Di gal cauz Di gal a hotness a road, DonnaLee anuh mi cup a tea enuh still, but a pretty an hot gal an a she Di man want ntn nuh wrong wid dat, tanya know Di wol a atl suh dat mean seh Di man nuh fi guh chat tuh a woman deh? Tanya u an di gal anuh fren like dat,stop walk an tell lie pon di gal pussy an bout a u yaad di gal mean him wen u shock an nearly dead wen di man tell u cauz u not even did know seh dem know each other except fi si him inna party, di gal done even know we have u life…lol…, nooooo sah don’t dweet u too old fi suh wicked an lie, dats nobody nuh like u, a look good man u want hush man cho an low di ppl dem me dem prosper man cho, an ppl di man a good yute him, him an tanya neva deh dem have a 7 year old yute an dats it, di man cool wid tanya an ting cauz him anuh eediot man. mi nuh like old foot tanya nor highty tighty DonnaLee but wen people a post tings dem fi post di truth… wooiiiieeeee mi body

12. SexyP u a real big woman dats y people respect u cauz u talk Di truth an nuh put up wid f**kry, tanya fi low Di gal wid r hol self cauz shi an Di man neva deh rass deh fi true a jus one a dem tings deh an everybody kno, shi breed an Di man tek care a him yute, tanya an DonnaLee is no free like dat dem a party promoters an tanya a run up inna Di gal cauz Di gal a hotness a road, DonnaLee anuh mi cup a tea enuh still, but a pretty an hot gal an a she Di man want ntn nuh wrong wid dat, tanya know Di wol a atl suh dat mean seh Di man nuh fi guh chat tuh a woman deh? Tanya u an di gal anuh fren like dat,stop walk an tell lie pon di gal pussy an bout a u yaad di gal mean him wen u shock an nearly dead wen di man tell u cauz u not even did know seh dem know each other except fi si him inna party, di gal done even know we have u life…lol…, nooooo sah don’t dweet u too old fi suh wicked an lie, dats nobody nuh like u, a look good man u want hush man cho an low di ppl dem me dem prosper man cho, an ppl di man a good yute him, him an tanya neva deh dem have a 7 year old yute an dats it, di man cool wid tanya an ting cauz him anuh eediot man. mi nuh like old foot tanya nor highty tighty DonnaLee but wen people a post tings dem fi post di truth… wooiiiieeeee mi body

13. SexyP sorry fi post u name up a top deh inna di name part pon mi first post, mi did start typing inna di wrong box an neva realize mi nuh clear it suh a dats y sorry mumz

14. Poser which gal you know weh if she get a gold mine fe dig, them nah dig it…
    mi know if me get one fe digg now mi a digg it, and call all mi friends fe help me too,,,
    mi hate when unu pose and talk about gal love money , every woman love money man, at least the gal nah f***k fe free, her pussy have price.

15. Donnalee is a teka weh feel like the man ave $ but met she ave a next guest coming di man lie & mean nuh rass him hardly tek care a him pickney dem me know Tanya nuh post this a mi friend & me deh ya fi talk di truth di man 4 big gal dem love har like cook food a 1 a dem tell her bout da post ya & as she a talk to me is another daughter in a her house dem ignorant fi donnalee n a call her trashy lee cause dem seh a Tanya mek she know dem

16. Donnalee* meters me nay guh pick up fi mi friend is a man pinch tanya di day after her party den she confront di nasty boy ova di phn yes him own it wid a bag a him never know she n her cool as dat & donnalee say a hi n bye friend she nuh know Tanya fi talk up to when di 2 a dem ave each other number call n dem & toya stash who a donnalee friend all meet up a party together & nuff time dem go eat out after party also donnalee man kush more time, tanya baby father seh tanya never introduce donnalee to him as she did wid a few a dem suh him never kno dem suh cool in return when him come from Chicago she & him talk about in a him house him seh she done f**k him & suck him hood already & now that him talk to tanya him know these tings & if him leave her if tanya ago deh back wid him & she say no, this is when him seh it nuh mek no sense him leave her den cause tanya nay deh back wid him but she nuh fi go follow him & talk to man in a dance hall & him sorry just don’t don’t him 1 son from him

17. Kermit & sexy p mek mi tell you this tanya & di man di live when she breed fi him, be f**king realistic how u tek sperm out a condom weh ave spermcide, mouth mek fi tawk n me a tawk chute roun ere, man tek care a wah kind a pickney di man mean n tight nuh bloodclot him nuh tek care a none a him kids dem as man weh a hustle a road do pot scrappings him gi dem, mi friend tell me all a last year a just gift him gi all a di 1 dem a Georgia n she nuh hide shit from me

18. tameka whoring nunes nobody mention ur name so keep jmg name out ur mouth u big bobble head bittch wid air balloon tits. u too fukkkin brite an outta awda bout jmg fe keep u and ur stinkin friend dem name off the devil site jmg. u love hype too much cause that somebody naah look pon u hint hint so a hype u a try hype fe get attention him attention hint hint lol. u know got damn well nobody neva call up ur name whore so keep jmg out ur sukkk dikkk mouth u washed up prostitute. u should be glad dwight no shame fe be seen with u after every man done fukk and duck u. but he’s doing the same thing like every other man lol. keep it moving trick. and tania u are no star so stop try act like u a somebody fe anybody. dat’s why u bany faada doe want u. a u send een donna lee cause u heart a mash u. u and u prostitute friend tameka junes need to keep jmg out unu mouth wey full up a dikkk. foh wack ass hoes. bye felicia lol!

19. Donnalee di man pickney dem 8 you till dem all ignorant wid dem nasty father, nasty donnalee a wish u luck wid da marriage deh cause a di trap dat fi you go post di box dem a Arizona & do him dirty works, mi friend nay worry bout him cause she never in love wid him she love him yes cauz har baby father but a 1 gal weh him couldn’t ramp wid or use fi do him dirty works & she nuh ramp fi mud him up & lick him in a him bloodclot when she get mad n dem fight, when she a talk to him ova him house him seh any gal him a chat to is fi a purpose mi hear di entire thing when she go ova deh cause she get mad & gi him a rass lic too, mi friend did hear him ave a gal a az weh use to work fi him & him promise di gal marriage & tell her him a totally move a az & him nuh do it so di gal left now him find donnalee fi fulfill di job, mi friend & him come to agreement seh dem totally done from di last day a November and di same party weh she invite u bitch she did ago cancel it & him beg her pls mek him enjoy him birthday & she nuffi cancel the people dem because him spend up nuff $. She nuh need him neither cause him jealous how mi friend ever progressive & full a luck mi always tell her fi bun him nastiness but is not a girl like that, tell him fi stop call me god son phone private 7:58 & 8am we know a him cause a just sisters mom & him ave him number & nuh business place nay call suh early a morning, mi friend block him now she tun off her son phn. Mek him tan deh trick u when him a fly out wah day him & her a talk till him go pon di plane & when him reach in a di house dem a chat n him a beg har fi forgive him but when mi friend see what a gwan n text him bout it she totally done n nay tek no talk or text di pussy hole get block & trust mi when she seh done she done child support fi di nastiness weh nuh like mine him kids dem him always seh mi god son hotta dan him cause a Tanya enlightened him in a good clothes & him don’t even spend n buy dem, a me get mi friend credit n she buy him a lv sandals fi a birthday gift cause dem did a go Jamaica & a next year buy him a lv sneakers a me get da big foot corn toe buoy deh dem cause mi tell her seh she can’t tun up & him tun down.. she nay miss shit

20. Poser why people always talk about how gal a gold digger?
    You know any gal weh ago see a gold mine and wouldn’t dig it?
    I know I would dig it and call my friends to help me too…
    Every gal love money,, at least the lil girl nah f**k fe free, mi hate when unu talk about people look man fe money all a we wish we have a money man and that a just real talk..

21. A can’t Nasty bloodclot Tameka over hear a talk about the gal trashy,, Tameka which man left a ga weh you nuh f**k and suck? You can’t even name one,you probably suck the man too, you over here a defend the big Wale Tanya and a she same one a call you whore a street she tell the same nasty man seh donnalee ex man did a look her and you run go look the man and the lil boy f**k you one night and nuh call you back and you live inna the boy face book inbox yes the same one kush, how mi woulda hear that if you big friend tanya never carry that a road,unu fe know who unu a call friend,
    you know Ms. WALE Tanya you fe run weh from about yah the lil gal hot sexy body a it mad you, you fe go take back you money fe all the surgery dem you do and you body stay bad like , you a big women now u fe run weh,
    You see if donnalee nuh have unu file mi ago reach out to her and give it to so she know how if nasty up unu bloodclot over her Facebook.

1. Everybody an dem mumma know bout tameka nunes dutty bloodclaat file. whore dat nickname. the man name dwight burke she claims she deh wid now not even a own har up. check di man Facebook page. not 1 bloodclaat mention a tameka nunes yet still she a own up di man and di man naah own har up. all tameka do is run back a man. she is a very thirsty slutty bitch. dwight soon find u out and get rid a you. watch and see. who nuh fucc tameka no bawn yet. she flop wop wop lol every time. and yes it is true. tania smile up inna tameka face all the while and talk it behind har back sey she is a filthy whoring slut she sure do. smile inna the gal face and a chat ar behind ar back. but she naah tell no lie pan tameka because it is true. she love try mash up people relationship but it always back fire pan har. tameka the one relationship wey u did try bad fi mash up fi 3 years neva work cause even when the man and the lady nuh dey them still love each other and a try work things out cause true love never dies. she loves him and he loves her very much cause him sey so. you still mad or naah? yea you are lololololololololol!!!!!!

22. Kermit if you friend a gold digger she afi dig hard weh me know & gi you friend donnalee da advice ya she need fi grab hard from now cause him 1st impression nay last fi long, family & close friend know da man deh a star apple if me fi tawk some things is in violation of me friend & him kids & family & mi friend beg mi don’t get into him family life suh mi ago shut mi mouth, lady this is not Tameka this a Tanya friend of 20yrs Tameka nuh know all this. Ny me deh

23. Anonymous u can’t nasty up tanya cause har files clean nuh bloodclot n har name in a di good f**king book, tanya tell me bout kush she tell me seh har friend a nc seh him wah meet har n send him number n she n him tawk n becomes friend suh u and the insecure dunce bat buoy deh can’t f*k off, you a plan up dat because kush might tell you something near to suh when it comes to Tameka a bay good tings tanya tell me furthermore Tameka is not a f**kiest from weh me hear she likes to flirt & her 3 friend dem always talk to har bout it, & even Tameka is a walk & f**k girl she nay f**k no girl man weh she tawk up to unu nuh ave no files round ere fi neither Tameka or tanya all a har surgery weh she do is way before she ave har son & a fi har $ pay fah she never afi walk n suck fi get har $ fi do she unlike you nasty donnalee weh hide n suck people man fi $100 & 200$. Mi friend neva hide it when she hear u a f**k n suck har baby father she tell everybody cause she neva f**k nobody weh him know & all unu a beg har fi hold it dung she neva care. tanya love Tameka n she nuh need Tameka fi venticate fi har me a bloodclot do that cause me know from di start a it. Suh tawk up bitch donnalee anonymous weh did wah f**k off yellow but him know you files suh him put u pon blast wid him woman same suh u a push up pon jay icon & him gi u a nay look bitch

24. If tanya ole di man oleeeer him a bloodclot 40, just a bit older dan tanya u see di black satanic man head bald you tink a hair style him head a peal out n him a grey suh come pon ya wid bloodclot facts, im here pussy hole donnalee aka anonymous & mi advice you stay bloodclot anonymous behind all website bitch. Di way it a bother di man him wah she fi give him har sister number fi call n tawk n no close friend or sister nay tek no tawk from him, mi friend nay loose shit she only a gain, mi nuh know weh she did a do wid somebody below har anyway, tell di drangcrow man seh dis is Tanya bff weh him did meet when him come a ny fi me god son christening & every time after not di 1 weh him call Christian di next light skin 1 cause mi nuh cata fi him a pussyclaat. Him too fake & pretensious weh him feel like him did ago call ova ya suh & we nuh done him nastiness, him can run weh n a dat mi friend seh no contact period nasty buoy

25. lol so y me friend a mad ppl calm down donalee, but @tawktruth ur friend is angry much fi lock of her child phone so him nu talk to him pupa, i hope when he dont give a fuk about the child yll dont get mad

26. Di man will neva tun him back pon mi god son, him love him too much, now is just not the time for no communication, children live what they learn & trust me mi friend is a super mom of 2 weh ova love her kids & go above & beyond fi dem, donnalee cant hurt up nobody what’s about donnalee is har idiot friend dem a mek she feel hype from she fling on dem 2 fake breast deh, good shape ,face ok n u character bad nuh put you in a top class lady, from di strip clubs down town atl to hide n tek di people dem man in a dance hall scene, dis a nastiness low down behavior worst di bitch talk up with di people dem weh she a f**k n suck dem man, well mi positive she chat up to tanya like dat. Donnalee stop tell lie seh a 2 man alone u tek out a atl party mi sure n Positive know seh a 3 u f**k off a ready not include mi friend baby father & di rest weh hide u so far under di carpet. Bitch run weh bout hurt up you trashy you nuh classy a bloodclot

27. @tawktruth u nuh sound like nuh friend,u sound like ah u ah di baby madda tanya or tania witch ever way you spell it, cause base on u long story weh u write, the only thing mi affi seh is u tek it 2 far when u put you baby father business out there like that if di man have a street life u should a never come tell pinkwall that,, u a informer and a wicked gal, mi nuh trust people like unu if the gal a take u man dun her yes, but nuh carry u baby father inna it. I been in your position before when a gal tek my baby fadda and yes mi talk a bag a dutty things about the gal all weh nuh go suh, but mi never put mi baby fadda hustling life out there because mi live fe see gal like unu mek man get lock up cause a unu mouth and this same pink wall f**kery. If you a big women which it seems u are u shoulda never put u baby fadda life style out there like that, u sound like a liar too cause 1st the man nah tek care a him pickney, them u put up he will never turn him back on his son so which is it him worthless or u just a mad baby madda?
    Look like the lil gal hot up u head man big time.

28. Donnalee shut you f**king stinking mouth, keep being anonymous horing, low life, dogmatic bitch. Dont worry about wHat people have to seh worrY about di nastiness you keep doing ole jhncro. U nuh happy every minute u drop line on ere then a call a look sorry fah go suck a dick Gwen stop look attention, u self esteem low n nothing u seh n do can change it, u f**k mi friend baby father & u n her did cool. Drop asleep cause she happy in a fi har skin

29. Mi know di man weh in a di picture as mi understand wid him babyma. Di too a dem look good 2gether da picture deh is perfect & di girl weh tanya tan up wid nuh luk bad neda, but a mi fi tell unu seh da buoy deh nuh play frm longtime a spain him cum frm n always ave different different woman, mi did know 1 a him baby mada a spain town har fambly was big politicians mi nuh know if a because she ugly wid a big kekkle jum mouth & har calf dem fava man but him dis are bad wid other woman in a di area & fly out lef har looking like shamey dog. But mi tink a Chicago dem seh him live, but u donnalee u is nasti cause if u tell di man u don’t kno tanya only i & by how u a hug up di gal in a da picture deh donnalee sumting don’t seem right honey bear & tanya tawk truth seh she invite u a di man party suh senting nuh right u jus c di man n wah fuk u fren man frm weh me see sum gal cold like dat but if dis tanya a bogle baby mada she look different oh sumady seh she do surgery nuh umm tanya u a pnp y u go tek labarite… woiiii a ya suh nice

30. Kermit, yep, mad kerry, anonymous & tawk truth cum ya mannnn me ave som ? Pls :tkp :tkp :iloveindonesia far me did deh ova deh suh & mi ride on ya suh

1. Fling on di questions lol…I will ansa as much as I know and leave the rest up for the other ladies tuh fill in the blanks…suh shoot…

2. Yardii, if mi nuh come back on ya *this thread* ah yuh buck mi inna wa nex thread, jus pinch mi ah remind mi seh yuh still need some unanswered question answered bout da thread ya mums…

31. The gal dem a party promoter di 2 a dem keep party a atl right behind each other a di whoring gal toya stash a friend with donnalee and a suh tania know her too dem dance hall gal yah love run in pan people and look friend man, dem will meet u yesterday and walk a tell people u and dem a friend today,dem alway seh pictures say a 1000 words but from what I know dem never close just party thing still a summer dem link up.

1. Ms. Kermit, you ain’t neva lied…dem Georgia dancehall gal deh str888 FAKE!!!…not even ah hand wake dem get outta mi…dem lucky if dem even get ah head nod, much less any acknowledgment….

32. Suh how dem ave each other numba, ok dem meet in a summa dem a promota but none a di 2 a dem nay show nuh flya or posta a promote nuttin, mi c donnalee a hug up tanya, & tawk truth seh a Tanya mek di man pickney dem kno donnalee is dat tru & a Tanya invite donnalee a di man party it nuh soun like a hi & bye ting dat in a party… donnalee mind u just nuh care n tek di man if all dees tings a true & mi a mek u kno nuh tink da man deh easy him do him big mouth baby mada bad frm weh me kno a ja, him use to ride bike n use him cute face tric gal a cuty cute some pple use to call him, mind him do u worse dan weh him do tanya, if you a send box fi him wid weh mi a tink back di fuc up n realize gal n tanya she jus tawk out everything suh a wanda if she did a sen box too

33. Kermit u a donnalee friend cause u tawk like u know donnalee, fi tru picha seh many wud & mi nay bias me would a tink dem a fren, suh how nuh picha nuh dash out wid donnalee & di famous man weh a star up pink wall, yep tanya look good in a di picha dem weh up ya so tanya ave a son fi di man DONNALEEEEE OH GOSH MAN u bad u neva kno dem share a son? Tawk truth seh dem totally seh dem done di last day a November wah date a di party & a when u start huk him or link up? da dutti man deh nuh hab nuh mannas, unu can’t blame tanya if she upset still real tawk if all a weh mi ask is true cause if a did me war bruk aready wid me u & di man cause memba meters dem ave each odda numba & a tawk pon phn too…mi a wanda weh tanya fren tawk truth deh fi come clearifoi roun ya

1. Yes Yardi, dat pickcha uppa top look real good but if yuh si ar in person, ah nuh she she look…yardi, memba mi tell yuh…dem Georgia gal wi talk up inna yuh man face right in front ah yuh…if is true what task truth seh, den Donna Lee aguh tun drug mule fidi man smh…

34. Yaddii mi friend nuh needy suh she nuh affi be no boy press button, donnalee needy suh dem sell dem pride & soul to di devel any time, doglee know she & tanya kool like that mi friend seh donnalee pick her up in a her car & dem drive go party & meet her baby father a di door & gi him di pass weh donnalee gi her fi go in, whenever di 2 a dem a keep party donnalee go in free to tanya event & tanya go in free fi donnalee event low life bitch doglee powell stop try fi throw shades out deh fi cover u nasty act, mi friend bypass this a unu come draw we out pon pink wall, she nay loose shit, di man a germs box him can move along wid doglee di dirty bacteria, mi friend nuh know him pass from Jamaica suh yaddii weh u a seh a brand news, doglee if u & tanya never cool like that would u ok to accept di $ her baby father did a send fi her in a u account a must a it u hear bout mek u run go look him, wish u luck nasty bitch come ansa di questions cause u love come pon ya a talk things & it still nay justify seh u is a nasty low down germs weh tek people weh u know man, u lip dem faver a miserable f**k out pussy weh skin up mash down & want repair, trashy lee nuh shame nuh deh pon mi friend name cause a nuh she go loo out her character shame deh pon u & di nasty man cause it as been proven u & her was more than a hi & bye ting, go nam shit slut dog. As i embark di great pink wall