A MAN YUH DID BUY

7 thoughts on “A MAN YUH DID BUY

1. You dash way money on d man-nequin and now you upset. Move and go one side. Something did sweet u why you gave him money and car. Guess his tongue and lips game is the wickedest. After letting him suck the thingz out of her possession now she’s angry. It’s the suck she want back. Get over it.

2. Girl why yuh calling down death on your family after you made your own choice of spending your scamming money on a alien looking murderer? From yuh mention the murder, mi nuh care if dem find yuh a gully, just hope yuh family stay safe, because mi nuh know how you can know seh him kill him woman and get involved, you obviously not scared and have a lot of faith in moca despite seh dem nah answer yuh call, goodly a wait fi you and him kill off each other suh dem have two less criminals fi worry bout, damn disgusting pieces a shit you and him!

3. Then diss nasty germsy gal ya no must get uses u eat batty u eat puss so wat u expect hoe him fi use u cos u isa hoe u coming like me slut dawg

4. And when man kill dem like dog now we left to wonder “what happened ?”
    Big chat and high chest like this is what happened