D’ANGEL YUH SEH YUH SHELL…..DEM SEH STAY HOME…SIZZLA BANNED FROM STING……..

sizzla
anel-Optimized
STING BANISHMENT A GWAAN MET : KINGSTON, Jamaica:
Supreme Promotions head, Isaiah Laing, says dancehall entertainers D’Angel and Sizzla Kalonji have been banned from Sting.

According to Laing, Sizzla has been banned because he was repeatedly warned not to go on stage during the Boxing Day event and promote hate music.

Laing continued that although D’Angel was not booked for the show, she is banned as a patron because of her “embarrassing” stint during Ninja Man’s set.

“We repeatedly told Sizzla not to do any hate music and he went up there and did it. D’Angel is banned for at least 5 years as a patron. We don’t need your money D’Angel. Stay home. Watch the event on pay-per-view next year.”

In a release to the media, the promoters of Sting – Supreme Promotions and Downsound Records – stated that that they have taken steps to force “corrective actions” from some artistes.

“We remain committed to advancing Reggae/dancehall music and the industry. We will continue to strive to improve our product and are confident that with your support we will achieve our aim,” a spokesperson said.

More details in to come

0 thoughts on “D’ANGEL YUH SEH YUH SHELL…..DEM SEH STAY HOME…SIZZLA BANNED FROM STING……..

1. she betta duh like macka an nuh rispants :nohope:

sizzla dis is di year of di battyman n sadamites…dem big inna govt suh yuh words caw loud agen maasah

2. This is such am embarrassment, gurlllll you have no shame, pride, etiquette yuh juss blawhhh so. Hopefully when you watch your atrocious behavior you will come to the realization that you lack knowledge and your demean behavior has brought you nothing but negative publicity. Go and find yourself thank you. Once again you have embarrassed Marcodean. Can you imagine how di uptown ppl dem ago tunn up dem unda cover whoring nose pan yuh.

Bubblelikesoup

3. But u see how when u tell dem truth dem say a hate u a hate pon dem smh Angel shameeeee unda u Laing say where dogs r not invited bones r not provided Angel no bone nah put dung fi the next 5 yrsssssssss
    Angel here call this # 1800 MARS MUST u need to disappear outta earths atmosphere smh shame n ano mi

1. whoy…… what a ting, di adda day when mi si, how she a qwan suh desperate a sting, an a run up pan ninja man set, an skin out like ole drunkard mi smh an seh poor beenie man mussi shame……. when mi si di backstage video, how di fallen angel a boast bout di pic, and sound illiterate & dunce an kinna look a likkle bit high mi seh poor beenie man mussi shame more…… an now dem all a ban r from sting fi shameful behaviour…….bwoy, poor beenie WHAT A SHAME. smh. ban from sting….dwrcl.

4. Wat a piece ah embarrassment pon dangel fi ah big ooman she fi do betta have sum pride man no sah ban frm sting fi lewd behavior shame shame

5. But she say nuh pum pum expose song ah come velly soon. D fallen Angel seh sex sells an ah dat she ah promote fe 2014. Evven as a patron “Fallen” Angel nobody nuh wah c u :cool

6. thank god they did something about sizzla time and place for everything, he went way over board trying to get forward they need to realized a lot of money get put into this show and u need to respect people rules weather you like them are not, he make Jamaica look bad with the shit he was saying. am glad someone stand up to him, artist need to get creative, the whole batty man argument getting kinda lame now.

7. The d’angel part is too funny! But I’m sorry sizzla was not performing in homosexual Europe he was performing in his country…..where HE is entitled to free speech. Plus the promoters must know what this rass is about!! He ain’t Beenie man he ain’t backing down!!

1. same ting mi seh, d angel, a joke ting, but mi sorry fi sizzla , totally agree wid yuh reasoning ,an yuh right promoter dem no how him stay. d angel ban from sting dat mus a guh bun r.

8. Bounty was banned and them begging him like crazy to do back sting. So bans usually don’t meant much once you are relevant.

Kartel was also banned after him and Ninjaman fight. Yet he came back and resurrected Sting. Getting banned from Sting is not a bad thing.

9. Sizzla performance was terrible for artist like him to go on a show like sting talking about shoot in a head a one bag a gun and killing is beyond mi.look at the amount of killing happening in Jamaica and that’s all u can sing bout.him need a life time ban

1. Ever artist on sting talk bout one bag a gun and most jamaican artist hit out against battyism. Laing banning him on those basis is stupid. But sizzla a di only man nuh go pan stage and big up laing and bagdonovich and now he banned. I’m not surprised

10. So Beenieman got a double whammy at STING this year — Daughter got slapped in the face off stage, and ex – wife a show john public how undaneath har stay, and dat she desperate fe money on stage. Smh. What a calamity pon poor Beenie !!

11. mi cah laugh but unu fi go look pon sizzla sting show………..dada blaze fire and tell laing wen him a do it………………..all di tourist board and red stripe him tell….den dada seh him nuh care who wah bex rasta nah support nuh same sex……….so ahmm mi a wonder if laing never hear wen him a reverse ………….and why dem neva tun off him mike

1. i doe know why dat neva gwaan but mi nah seh nothing still…i dont think a di gays dem him did a lick out pan..sizzla know wha him a do neatly

1. met him lik out pon di entire universe…….all him mada and fada………….weh dem tell him nuffi do him go right deh go do it and 500 percent more :tkp

12. BIG UP YUH SELF SIZZLA, FREEDOM OF SPEECH, DOAN STOP BUN DEM OUT, DEM FI GET BUN OUT, SO WAIT, LICKLE BY LICKLE WE MUST CONFORM BECAUSE WHITE PEOPLE SEY TOLERANCE WE FI SHUT WE MOUT FOR FEAR OF OFFENDING DEM??…DEM STAND UP PON DEM POSITION OF PROMOTING SAME SEX, SO WHY CAN’T WE WHO DO NOT AGREE DO THE SAME??…RESPECT SIZZLA,!! IF YOU DON’T STAND UP FOR SOMETHING YOU WILL FALL FOR ANYTHING!! FROM DAY ONE REGGAE MUSIC AH PROTEST MUSIC,…..BORN OUTTA DE GHETTO, PROTESTING ABOUT INEQUALITY, INJUSTICE, REPATRIATION, BLACK POWER, BACK TO AFRICA, APARTHEID, EQUAL RIGHTS AND JUSTICE..(neva fi nuh batty man fi dem tinggz based on sex) REGGAE RISE TO DE TOP BECAUSE WE SHOUTED OUT TO THE WORLD THE PLIGHT OF THE BLACK MAN AND WE BECAME FAMOUS AND WELL RESPECTED BECAUSE OF IT, SO WHY SHOULD OUR VOICES CHANGE?? CHU AH MODERN TIMES AND BATTY RUN DE WORLD???? NOT IN GOD’S KINGDOM, AND DE LAST TIME ME CHECK GOD STILL RUN TINGS!!!

13. met mi bex sey dem ban sizzla is likka mi get ban.. laing fi go weh man and stop fren battyman as for angel i could care less..

14. How dem fi ban har…. How Marcodean school fee a guh pay.. Jk. Them banning Michelle we won’t be missing anything.

15. Beenieman how you feel bout this whole Marcodean school fee public announcement by D’Angel? It must be embarrassing feh Beenie all round

16. STING , Laing , Heavy D guh suck out dem Mumma mouth .. mi nuh care weh D’Angel duh unuh don’t realize that them a try turn the show in a “socially accepted” event … weh dem never ban cat fi life fi fling bottle lik one likkle girl .
    D’angel did fras it that simple mi a pree how ppl have one bag a fkri fi seh unuh a “LORDS AND LADIES” the gyal more than most is a better parent fi some a unuh who uncle did screw unuh off or father weh a duh all unmanly thing .. ppl a get more dunce daily all have degree thou unuh fool nuh fk.
    BATTY MAN FI DEAD … simple wah ppl caan express them view ..