ANDREW DEM SEH IF YUH COULDNT GIVE SEAGA A PRIVATE FLIGHT

11 thoughts on “ANDREW DEM SEH IF YUH COULDNT GIVE SEAGA A PRIVATE FLIGHT

1. YES SENDA GO SUCK ALL A NEW KINGSTON NIGHT LIFE…U FISHING FOR TINGS TO TALK.PON TOP A U HOME WORRIES petty asshole.

1. Not true….find out how JLP lost a safe seat Sw st Andrew which Portia took over and you’d find out who bring guns to Jamaica….if Seaga was so bad why did over 10,000 JLP supporters flee SW st Andrew and west Kingston is near by?

2. Sym again sender. You know how much fi ship Body pon a commercial flight much less private jet? Andrew sent a contingent to miami to escort the body down, u know how much fi di wull a dem soldier deh ticket? Plus GOJ paying for the funeral, not to mention the expenses incurred for the viewings, extra security, transport, gas, plus dem a fi gi Roman’s him dutty money, him naah do it fi free. Y’all so bbc annoying and nuff.

3. That dirty stinking Arab american CIAGA should a come back in a garbage truck.All you Dumb black people that keep worshiping this arab devil should tek heed .THE MOST HIGH GOD MIGHT KILL YOU, JUST LIKE HIM KILL MARTIN HENRY. THE REPORTER THAT WAS WHITE WASHING SEAGA CRIMES.

4. in case people neva know, Eddie Seaga did not like Black people so uno can gwan kill up unoself and think seage did like none a uno, dwl. poor fools. seaga like what he could do to uno by manipulating uno and have him under his foot bottom. Uno can gwan kill up uno self ova seaga let me ask uno this, how much a uno dat a kill fi seaga him eva give a personal invitation to vist his home? how much a uno seage ever invite to him yard fi dinner? how much, uno put up uno hands. U see when people love someone they open invitation and invite them to things that are close to them and important, which starts with their homes. so uno a kill up uno self ova smaddy who nuh care if uno exist or not, uno think the average politicians really care about uno? dwl, uno really live in denial. I can bet is a PNP send in this stupidness then the bitch dem would a say what a way Andrew a waste tax payer money fi ship dead boy, uno mouth evil like. anyways the man dead already so what