ONE A FOWL WOMAN DEM WHEY WE NEVA KNOW MISS HIM

19 thoughts on “ONE A FOWL WOMAN DEM WHEY WE NEVA KNOW MISS HIM

1. Just this one time,I implore of unno,begging pretty please on my knees…plz plz find something,anything nice to say!!Please ok because father fowl is not here to defend himself….. :hope :bingung

2. Well, Fowl was a real gyalis, and an equal opportunity one too. Him liked all the flavours in the ice-cream shop.

Enjoy your memories mi dear. One day you will meet again in the great hereafter.

3. A wa suit do him..the lady DRESS and him EENA RASS RUN go SHOP an come bk CLOTHES….ONEY DRESS BETTER than him2

4. @Anonymous 7:59 nothing don’t do him…man de pon de road an the girl beg him pass tru. Him never plan fi go a har party…the pic is a dance him give har.

5. Kmt… dis woman pose up wid every man in a picha like she an dem deh..huh believe till me see more evidence

6. some women when you talk to them 3-4 times they automatically think it is a relationship. I don’t know why those ghetto girls nuh realise a man can check for them as a fren and they don’t have to dash out pussy or think it is anything more. this girl look like she very much delusional, fowl was very playful and jovial suh he will talk to people and help them and in return him nuh want nothing because him was never short of anything really. girl have a seat, good bye all a uno a kill up uno self and a post pics with fowl and chat all sort of rubbish, look a who plan him funeral and even so up to date fowl rightful woman never come pon social media and say a word, the girl just sit back and observe form a distance. Look on Marsha British she was hyping and carrying on, she mek her IG page private now, she was showing ring and all these things, dwl. now fowl dead the bitch move to har next man dwl just like Rapunzel and oney hahaah, those whores are something else. Thank God fowl was sensible to not put his main girl in the spotlight and the girl was sensible enough not to want to be in it anyways. suh it go now him dead all a who him did a fuk have to go look a next dick so girl bye nuh matta how u did love fowl u have to move on. bye girl u r sad.

7. Cher you sound like you wish you was the main woman. Facts the woman who planned Fowl funeral was his friend for many years who is married with her good good husband. Second fact Fowl introduce Marsha to me as his wife and send di pic all the way a England come show me. Me see har stand up at the funeral and all his friend dem beside her. The girl no muss private her page with all the dutty people like you pan it. She don’t need to hype because she have her money and even blind can see him did love har.

8. Cher how you such bitter over the LAN n him dead gone a so you a watch out my sister life fi know, seh Marsha move on with other Man… N if DAT a even the case hoow DAT a your business goodie.u BIG MAD THO!!… Ur problem is unuh focus too much on the negatives yuh bitter likkle harlot yuh… Go drink some gramoxone an Lif up n hol a decent fuck off!!!……

9. low hanging fruits like uno will always hang low mi chile, I have no time to argue over internet and beat up my phone. more like uno sound angry, poor things. lol Marsha had to stand one side fi chue, while Lena was all with the family lol, poor uno. lol who have the last laugh now girl, talk the truth hahaha.

10. So him and Lena did still deh afta him talk say she sleep wid him enemy, friend and the whole entertainment industry when him deh a prison.eg. Bounty blah blah..loll..we nuh kno wa happen behind closed door..a man dem name..so me nah go judge d icon oman..d oman wa plan d funeral according to Queen Elizabeth son use to deh wid him him n work s air jamaica and do d tings dem fe him to..yes she married now n ting but dem gal deh a ole effer gal long time..u no see har inna d video wid some ole time long time effer gal

11. Fowl never deh wid Lena from she no look pon him a prison and fuck off the hole of him friend dem. Me see him nuff place wid her and not even say hi. Man just decide fi settle down and him dead. So it always go wid dem man de.

12. @abon 10:15 U NO kno BETTER yall waiting for him to come a dance tge ONLY place u see him to beg…he is NOT PROPERLY DRESSED THIS A REGULAR ROAD UNIFORM FOR HIM AS A BIG MAN U READY FI TALK AN HIS BED HOPPIN MOVES AT NIGHTS ARE UNKNOWN TIL THIS PIC U READY TO CUSS THE WOMAN over community DEAD wood. Unbelievable an pathetic set AN A TALK BOUT WOMAN WEH PPL NEVA KNO