WASNT PORTIA AROUND WHEN JAMAICA TURNED 50?

11 thoughts on “WASNT PORTIA AROUND WHEN JAMAICA TURNED 50?

1. Lawd…ooonu tap it…mi hate si when people cuss dunce people and a so God make dem. Wi know she dunce..but she nice and love hug and kiss…for God’s sake oonu leave har alone.

2. Lolol, no sahhhhh! Uno nuh do mi friend so bad…, Portia b4 u oppen up u mouth fi chat, please to consult wid the people wid the brain more than you, every time u open u mouth mi baddi shiver like earthquake, cuz mi nuh know wah nonsense u aguh spit, cho, u know how fi mek a comrade shame, awe sah. Porherrrrr.

3. Ok, why uno do her that man? Nuh mek she look so bad man . little most uno mek get heart failure over Porherrrrr. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak uno 3 baddd nuh 2

4. That’s a terrible gaffe–if that is a recent quote. But I am bothered by the more lies as usual. First world status in 5 years? Come on now, we are barely solvent as a Third world.

5. Portia is 70years old. She’s however a great Jamaican and is doing very well as our leader.
    Jamaica is going places with her in charge.
    You guys had George Bush as president and was proud and will have Donald Trump soon.

6. Met u a put dung some sweeeet sounds on the night shift oo!!Loving it! Oh n me nah say unno mus lef poorsha but work out a truce no!! No more mention of anju starship enterprize house in exchange for no more bashing n cringing when Poorsha talk,walk,fart n do-do??Deal???

7. boy a tell u bout labourited, a unu seh run wid it as long as ano JLP. a bet unu never run with this m.jamaicaobserver.com/mobile/letters/Holness-fails-at-history_19221951