ALL GOAT

8 thoughts on “ALL GOAT

1. :ngakak @PP I cant help but to laugh bc the one inna the orange socks look like goat fi chue…based on the little that I see on SM a lot of voters tek this election as a joke thing.

1. Yu see har teeth dem kin like when goat head bun and ready fi scrape? :shutup:
        Dem need fi leggo de kid mek it nhame dung some a de grass de.
        Me nu like when black people live up to what white Americans call coon behavior 😀

1. But Met yuh can’t figet that Damion Crawford did tell we bout the zinc fence n plyboard pnp dem!?I guess these are the literal curry goat pnp this!! If joshua turn one more time Inna him grave eeh see!!sighhhhhhh

2. I like how both parties are having much fun out of this election, not killing off each other, better this than dead bodies, keep it up people, tired of the bloodshed, nuh mek no more funeral, dress up uno dog, goat, chicken, in a orange ,green whoever uno choose, just keep it bloodless, that’s a great change, and positive step as a people that’s coming along way, from the violence the former elections have caused.

1. Better when dem start to take the case of poverty and diplapitation serious.
      Painting animals and dressing them up in clothes is bullshit. I only agree wid you on the nonviolent part which prove that violence only come about in the communities when old ideologues orchestrate such.

3. Dem cyaan fine moniee fi di chicken back. But goat ah wear tee shirt. Smh de IMF moniee must be tall, han ignorance tun riiight upppppp.
    Met, good night mi gwaan dere is only much I can take in one night.