REALLY NOW?????

Well i can say Team 1-Voice did it again, i really enjoy myself to the maximum. this year to year all white bbq is going to be the talk of the summer trust me.but one thing mi hear over 50,000 make and Tommy lee and Mula team up and bruck Greg max and Dean wangz foot and no gi Nick nothing listen it look like unuh noh si seh Tommy lee and Mula a Maxfield avenue dem come from so dem a crook plus mi cant believe Mula do nick dat after dem par so tick smh. Mula come yah with the same corrupt mentality mi memba when him did rich a yard out of the force when him did find di how much million and buy house and run weh so it look like him get bruck areddy fi a do dat.anyway a no my business dat im just saying never trust a x man. And tommy lee mi loose off u too. The cook-out was the boom! And im looking towards it next year again keep up the good work but just be honest next time bec i love the one voice movement ok.
bbq

32 thoughts on “REALLY NOW?????

1. Well mi see greg max take up a bag of money and say him aggo buy liqour and come back with only some cranberry juice lol

2. I dont know why mula dont leave them youth deh company. Him boh si a pure mix up when him knock head with chatty mouth tommy lee weh noh stop brong him business a road because mi can tell u all a who fah foot mula bruck tommy lee and didi a two parrot

3. Yo mula look pon how u roll militant youth and now u get u self mixup with some hungry niggaz.look at ur network just saying!

4. Mula and him woman boh want that deh money deh mi know that for a fact mi more fi pree the man dem weh afto go out every night like greg max tommy lee and dean dem need it. At manny

5. Mi cant pree mula bec him was buisy partying with him woman pree the husbands and wives in the bar lol

6. Nick a good youth an can hold him own an have a good job him an Mula and have them papers in America the rest a man dem betta go sort them self an leave hype.

7. Me feel Greg max sink off some a the money u no see how him ting up from the party keep the other day Inna Gucci belt, Louis belt and Guiseppe.lol

8. Yea Tommylee an him wife Shelly rob up some a the money to cause them no leave out a the bar at no time.

9. Me feel Nick get a money under style remember him an Mula a ex police enuh so Mula nah go round him plus dem still a par an a tek pic Inna party.

10. Greg Max rob up the money an a buy some new clothes cause dem little tight wash out sinting him use to Inna stay bad.

11. Cam Cam.Didi Him deserve kick out a One Voice him a born Dead Beat a 4th Gennas me see him a follow behind.

12. Put fun an joke a side the two best looking youth in a One Voice a Mula an Nick.Tommylee look like him nah eat, Greg Max look like a walking dead and Dean him look like me great Grand father weh a wringle up.

13. Mula mi like him when him ride out the bike mi pussy run water is olny a pitty him nah lef him woman lol

14. Kmt, this post and one-tune conversation could have and should have been restricted to a whatsapp group chat. #Next

15. Who really send this in?
    It must be a round table talk
    But who gives a shit
    Them Neva share the money with you so you come talk the things!
    Must one if them gal

16. Is good fi the one Nick, him clean descent wife, take him a farrin, and him leave her with a young baby weh him not even a support , and mix up him self with dirty mulla and a wore down mount vernon. The two a dem have them one another secret. Nick just look innocent but he’s no good. A bear sugar mama him want. But I hope him learn from this.