BOXA HYPE PARTY

0 thoughts on “BOXA HYPE PARTY

1. THE MAN HAVE THE SMAE FACIAL EXPRESSION IN ALL HIM PICTURE THEM. you sure is not photoshop cut and paste one face all 40 plus picture. or is practice him practice him cute look in the mirror and hold it when him a take picture in party lol

1. Dwl. Ur right. Same pose. And why him have that pregnant mark on him nose. But no…..he looks like that in all the pics on the website. Lol.

1. Same Thing I was saying….Look like the party was full of forehead…..
      Picture 41, 20, 24, 31 and again in 1….

2. #21 Amy and that belt. Dwll

#32 Cute. Is who him.

#34 She look like she do surgery from har head to her toe. She look stuff

3. and u know say we need anedda recession so dat some a dem big gyal yah can start dead fi hungry and mawga dung to raas…..btw……anybody see or hear from ms champion lately?….she married, she a breed or she gone back a jail??….and mi nah fling no goat mout pon her cause everybody know say a mi jubbie dat……

4. D hair line no sa what a ugly set a ppl u can count the few y try no sa 34 u can stop now man d injection kill u look stuff no sa ppl no look to right at all