SIDE CHICK SEND DI MAN NOSE INA HAR TING DEH (BAHAMAS)

WELL DI WIFEY SEH SHE AND DI MAN DEH FIVE YEARS GOING STRONG……….AND DI SIDE CHICK NOW TEK DI PICTURE WID DI MAN A EAT IT…….WITH HAR PANTY ON AND SEND IT TO WIFEY..NOW WIFEY SEH IF HIM TING DID UP SIDE CHICK WUDDEN DEH PAN DI PHONE WHILE HIM A EAT IT

4 thoughts on “SIDE CHICK SEND DI MAN NOSE INA HAR TING DEH (BAHAMAS)

1. What would possess one woman to send something so hurtful to another? As long as there is life wickedness caan done. The wicked forever plotting how else to hurt another.

2. Why must these man shame dem good woman like this, I would die if a gal send this to me of my man, then I would kill him

3. Tell hunnu bout dem ungrateful man yah a doe partial fi f**k an dash it out every chance a get….a wah day mi see a man go out a him marriage of how long go breed a gal weh everyman f**k an duck and a nyam di stripper pussy an naw eat him wife…she collapse when she find out…but she shouldn’t collapse cause all if a did me wid eyes open him get bun. look or nuh look.