YOUR MATEY APPLICATIONS MUST INCLUDE-

Look here Tina ah Mek her Matey dem know she ah accept matey applications fi har man….When some gyal ah gwan like dem well inlove. Tina ah long time chalice ah give yuh bun ah nuh today that start. Yuh have the man 10th youth and what number baby madda r u? Yuh love post fi internet like yuh nuh kno seh uno unhappy cause ah bare bun yuh get from before yuh breed, while u ah breed n still after yuh breed.. chalice nuh stop fly out gyal n pay dem bills … suh gwan clown up yourself for IG

6 thoughts on “YOUR MATEY APPLICATIONS MUST INCLUDE-

1. These silly low self-esteem women put up with anything just to be living luxurious and lavish life with a few dollars and purses and designer clothes
    She and rosezy woman are two dancehall trophy fools never see them post nothing but party and dancehall tina has a child for the rasta dj Anthony B

1. Mi hear seh him left Tina already fi gal a palm beach. So a war she and the gal a war. That’s why she’s accepting Matey applications. A wha wron wid the idiot gal yah !! So a the gal a Dm her. Chaliceee a big ginal. Every woman weh him deh with afi do things for him. Tina mi know you mus over deh a dead. A same way him Breed Karen in Miami And Dahlia find out him seh a mu fi him youth and the little boy dead stam a him. Him ago seh a rape Tina rape him . Dahlia you need fi go get a man and mash up him head because him keep talking about you can’t left him . A in a December mi hear him seh it a English mother nine night in Miami and when him a talk him Nuh fraid . A uno mek community colcky chalice a behave so. But mi see someone write seh Dahlia rob him an go live a Canada . Hope is true because she get too much bun and stepchildren.

2. Him left her already, him a get them fi Dahlia because she can’t have any and him seh is the wife.
    Poor Tina. Him have about 15 children who are fatherless

3. So Tina you really think a u man? Why you go put this up that and dont know anything about him. You should a call someone in Philadelphia and ask about him. A one woman name this man call from mi know him and his Dahlia and she get bun from head to toe. Any body know challis know am not lying. Him always seh a she have everything. If a suh him ago behave mi Nuh want anything. Tina, You should do you home work before you get pregnant because him a wicked. And him tek every fi joke.

4. Oonu leave dahlia outta this the woman and chalis lef how long now. Tina is a big fool fi think him a somebody him nah gi har nothing him talk say she have har money him love use woman dem. Mi use to live a dahlia yard so me know leave the fucking woman name outta this mix up a tina time fi tek di bun fucka