WIFEY HAVE A NASTY MAN

7 thoughts on “WIFEY HAVE A NASTY MAN

1. Yu husband is a battyman mississ… A battyman alone batty leak so and smell, mi have gay fren n dem tell me more while dem affi put up supm like a tampon especially when dem done dagga cause it does leak n smell, maybe that’s why he went off on u out of guilt

2. Lord mi feel to vomit lord no sah lord :najis :najis husband u want suh? Mine him a big batty man an him cant help di loose fluid

3. and she say “NO BASHING”?!?!?!.. lady you want a leather belt. you is a nasty lady, him stink dat well and you lay wid him a night time, you ride him.. those are up close and personal touches and you NO SMELL him… you nasty too!!!!

4. Was he molested about no man wipe in between them ass!? YUCK…shame on you too fi lie down in shit and not say nothing from jump..you wipe it out. Also wash who fa draws and them nuh sick? Worse with shit inna dem and him nuh sick lmbao…ya joking. Feel say you love di shitty aroma ina yuh yaad. Mi cyaa tek when people fart near mi muchless shit mark.