WHO BUY WHO DI DRESS?

Lol what a way Englishdoll have on dress and a thank Kema and dem inna beef. Mi see it clear seh she a work hard fi a proper beating.

doll

doll2

18 thoughts on “WHO BUY WHO DI DRESS?

1. Mi ah wonder if ah one track did inna har hair at fashiion night out poor ting all she do ah run back of star Face and diamond when she stay bad like wah she need to start stay home she stay the worst at fno

2. Lmao but a di same piece a hair weh she put in a big dawg party, she run to di cheap salon weh she a advertise go put in back. Doll u stay bloodclaat bad. U crawny wid yuh forty leg body!

3. So because she beat Georgia she thinks she a bad gyal now. This child needs to go have several seat and lowe ppl alone she reminds me of a stray dawg that barks at everything and think them bad….I can’t wait fi di day them mob her and I hope they video it too!!!

4. English doll need fi know say them long breast need a good bra, I hate to see how she always going out without bra. It don’t look good fi a young gal wid em long breast

5. Mi jus a brace myself fi the beatin she ago get. She ago get one beatin that she will remember all her life

6. No sah to bloodclaat , dem gal yah nah no shame . Me glad from De day me Bawn me neva borrow gal clothes . Mama always seh weh yu nuh yu dp widout . Cauae old will bring new . All if me get gift from gal and me and gal kick off me dash weh dat .

7. @punchie fi real no matter how me an a gyal did close, all if did a f**k,me nah wear nothing weh she give me once we kick off… But then again English doll affi hype an she couldn’t just stay weh she a catch fi d night she affi go itch beside whoring diamond.that just prove it all say the gyal did really give her the bag dutty clothes fi true,an she gladly tek den and proudly wearing dem.dutty living, this likkle gyal sick mi stomach a million times. No self respect suh how unnu wah ppl respect unnu.low life low self esteem, attention seekers.all she a do a yearn fi love and that she nuh use to from she’s smaller, cause she still childish

8. Well during the cussing the time.between them.caz me did tune eeeen Kema talk bout the brand new Bebe dress so she just a tell her that thanks dwl doll is the best

9. Somebody say she stay the worst at fno u really don’t like her caz all when me nuh like her , she did look nice

10. Kema well want attention caz she commented under starface pic about the dress she upload with she and English doll .

11. I use to see Kema comment under the gal pic all the time and she did the same and now this big beef out a no where and she still never answer diamond makes no sense,I notice all the time they want to have something with English doll , and she’s not afraid of them lol they need to pick on somebody they own size

12. The girl wearing that dress well, and the gold straps fit her complexion.

Likkle gal if you face right go Pulse cause you have that body and stance..if a just fi shoes you can model.

13. @ispy (with my two big black eyes) English dirty doll never and cannot beat Georgia no time,no mi luv never lick Georgia at all she and Georgia nuh fight bcz the ppl them at the paety go in the middle and stop it all she did was draw off the girl wig kmft. All now she nuh get no chance fi throw one blow dirty doll gwan like she bad and she nuh bloodcl@the bad mek she move har stay bad self and gweh

14. @ispy (with my two big black eyes) English dirty doll never and cannot beat Georgia no time,no mi luv never lick Georgia at all she and Georgia nuh fight bcz the ppl them at the paety go in the middle and stop it all she did was draw off the girl wig kmft. All now she nuh get no chance fi throw one blow dirty doll gwan like she bad and she nuh bloodcl@the bad mek she move har stay bad self and gweh