WHICH TANYA GLAMA DIS?

13 thoughts on “WHICH TANYA GLAMA DIS?

1. This person don’t really look like the original Tanya glamma, but then again most gal weh name Tanya,either them shape badd, or them ugly bad, most every gal weh name Tanya ugly,straight up facts, some monkey shape bad gal them.

2. Atleast she can afford to fly out, some aunnuh grounded like the snow pon the grung.. Who Travel like them ago pawty but frighten flyers..

3. Mi nuh know who name Tanya Glama sender come tell us. But if a soh mad people start look now then a bare mad people deh bout an mi need fi check inna an asylum.

4. HATERSSSSSS!!!!! I dont see anything wrong with this pic! Sender what’s the beef? The lady don’t look like she’s a mad woman and shi clarely stated that she was mad!!! Kmft!!! Y’all are so bad!

5. Sender come and let the readers know why you send in this lady pictures???? I don’t understand the message you are trying to send out… Everyone who traveled this passed weekend is upset from cancel flights and flight delays, who wouldn’t I would be… The only thing I see here in this picture is she needs to lay off the bleaching ting, now if that is the reason you sent in her photo then there it is I noticed it, are you happy!!!!

6. Ok i overlooked it the first time, but then he did it again…
    Yow Bra It’s “storm” dude “storm”… Bout Tanya, a Naytan yuh name.. damn bleach out tranny

7. No man why she look like a drag queen. Unnu nuh see sa she look like a man she Neva use to look so she use to look decent now she look horrible. Word on the street is since di man leff har she pop dung. Mi love har outfit still but she look like duppy/drag queen.

8. @Henny hello!!! Is which street u live pan??????? Cause a nuh ask mi a ask u a tell mi a tell u a tanya glama dash out do man!!!! Suh is wah u a talk bout?????????

9. @anonymous mi just a sa weh Di people dem a Miami a sa don’t kill Di messenger please. Dwl! But something just don’t seems right cause she use to look good so what happen anonymous all of a sudden suh as she and Di man leff she look so pop dung? Cause you seems to know her very well. No man is a girl weh mi usually admire fi har dresscode and dem thing deh but wah really happen? She use to thick up and look good now she pop dung and look like a damn drag queen maybe a Di bleaching mek she look suh. Mi nuh know!

10. Wonder if she live anywhere she a fly from state to state and always sleeping on people chair she thief milk out a coffee from she left Florida she act like she all that Tanya Glama need to go and sit are tired ass down she needs a lesson about what look good is she is not ready need help